Weboldalak
Bezár
img_GoodWill Pharma gyógyszerek header

Vény nélkül kapható gyógyszerek és étrend-kiegészítő termékek az OMV töltőállomásokon

Már 99 OMV kúton elérhetők a vény nélkül kapható gyógyszerek országszerte. A Goodwill Pharma Nyrt.-vel együttműködésben megvalósuló forgalmazás részeként olyan termékek kaptak elsősorban helyet a polcokon, amelyek utazás közben gyakran előforduló egészségügyi problémák tüneteit enyhítik. Ilyen termékek a láz- és fájdalomcsillapítók, orr- és szemcseppek, vitaminok, valamint gyulladáscsökkentők.

A növekvő igényeket figyelembe véve döntöttünk a vény nélkül kapható gyógyszerek, orvostechnikai eszközök, valamint étrend-kiegészítők forgalmazása mellett, amelyet egy 10 kútra kiterjedő tesztidőszak előzött meg. A pozitív visszajelzéseket követően idén úgy döntöttünk, hogy az értékesítést további 89 töltőállomására terjesztjük ki, így az OMV magyarországi hálózatának már mintegy 50 százalékában megvásárolhatók a készítmények.

A vonatkozó jogszabályok értelmében a gyógyszerek értékesítése kizárólag a 14. évüket betöltött személyek részére engedélyezett, visszaváltásra pedig nincs lehetőség a töltőállomásokon. A készítményekkel kapcsolatban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ minősítésével rendelkező MDD gyógyszer-információs rendszerben, a töltőállomáson üzemelő digitális kioszkon, vagy a nyomtatott betegtájékoztató alapján tájékozódhatnak. Az értékesítésben résztvevő kutakon lehetőség nyílt díjmentesen gyógyszerhulladék leadására.
 

Nyerjen páros belépőt a Szegedi Szabatéri Játékokra GoodWill Pharma termékek vásárlásával!

Ha bármilyen Szent-Györgyi Albert terméket vásárol az OMV kutakon, tartsa meg a blokkot, látogasson el a Szegedi Szabadtéri Játékok weboldalára, és a blokkon található AP kód segítségével regisztráljon a játékba! A résztvevők között 4 db páros páholyjegyet sorsolunk ki a következő előadásokra: Péter Bence koncert / Ezeregy éjszaka world musical / Rebecca musical / István, a király rockopera.
 

A regisztrációhoz kattintson IDE!

A promócióban részt vevő töltőállomások itt érhetők el:  Nem vényköteles gyógyszereket árusító töltőállomások listája (PDF, 204,1 KB)
A promócióban részt vevő termékek itt érhetőek el: Töltőállomásokon forgalmazott gyógyszerek listája (PDF, 124,8 KB)

Kenőanyag kereső