Weboldalak
Bezár

A jövő vízilabdasikereit támogatja az OMV Hungária

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Vízilabda Szövetség az OMV Hungária Ásványolaj Kft.-vel, Közép-Európa meghatározó olajipari szereplőjének hazai leányvállalatával. A Budapest Mariott Hotelben megtartott sajtótájékoztatón Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke és Wilfried Gepp, az OMV Hungária Kft. ügyvezető igazgatója ünnepélyes keretek között írta alá az erről szóló szerződést, amely szerint a cég a magyar vízilabda utánpótlásának kiemelt támogatója lett.

A Magyar Vízilabda Szövetség és az OMV szerdán közös sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötött egymással: a világ egyik meghatározó olajipari szereplője a szövetség hivatalos partnereként támogatja a vízilabdát. Az erről szóló dokumentumot dr. Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke és Wilfried Gepp, az OMV Hungária Kft. ügyvezető igazgatója ünnepélyes keretek között a Budapest Hotel Mariottban megtartott sajtótájékoztatón írta alá.

"A Magyar Vízilabda Szövetség elnökeként mint aki a sportág iránti felelősségén kívül a felnőtt és utánpótlás nemzeti válogatottak felkészülésének, világversenyeken való indulásának finanszírozásáért is felelős, boldog vagyok, hogy a kölcsönös előnyök reményében egy újabb világcéggel sikerült megállapodnunk" – fogalmazott dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke. A szakember kiemelte: az OMV a magyar vízilabda-utánpótlásában vállal komoly szerepet, névadója lett többek között az országos Suli Polo bajnokságnak.

"Mondanom sem kell, az utánpótlásunk jelenti a sportág jövőjét. Szakembereink irányításával komoly szakmai munka zajlik, az OMV támogatása nagyon sokat segít abban, hogy biztosított legyen a fiatalok nevelése. Mindez a sportszakmai vonatkozás mellett a szó nemes értelmében is nevelést rejt magában, hiszen az uszodákban hétről hétre edzésekre járni, ott felnőni egyet jelent egy jó közösséghez való tartozással" – tette hozzá az MVLSZ első embere.

Mint dr. Faragó Tamás, a női utánpótlás-válogatottak szövetségi kapitánya, a szövetség elnökségi tagja is elmondta, a magyar vízilabda utánpótlása tradicionálisan világhírű és a sportágon belül mindig a legmagasabb minőséget képviselte. Nem lehet véletlen, hogy a minőségi termékek és szolgáltatások iránt elkötelezett OMV Magyarországon e sport mellett tette le a voksát – mondta a kapitány. A vállalat támogatásával nyáron egy nagy nemzetközi utánpótlástornát rendez Magyarország – az I. OMV Kupára a legerősebb riválisokat kívánja meghívni a szövetség, ezzel is jelezve, csapataink nem ijednek meg a feladattól, és mint eddig is, készen állnak a rájuk váró megméretésekre.

Az OMV 25 éve van jelen Magyarországon, e negyed század alatt a vállalat sikertörténete a magyar mindennapok részévé vált – mondta Wilfried Gepp, az OMV Hungária ügyvezető-igazgatója. Az üzleti életben kollégáimmal együtt megszoktuk, hogy csak kemény munkával érhetünk el nagy sikereket, és úgy gondoltuk, a magyar utánpótlás vízilabda-válogatottat is hasonló célok motiválják. Ha két ilyen sikeres csapat összeáll, abból csak jó eredmények születhetnek. Célunk, hogy segítséget nyújtsunk e sikersportág jövőjének megalapozásában, a jövő tehetségeinek kibontakozásában. Büszkék vagyunk arra, hogy odaállhatunk a kiválóságok mellé és támogatásunkról biztosíthatjuk őket a maximális teljesítmény elérésében – tette hozzá az ügyvezető.

Az OMV alapelve a minőség és a megbízhatóság, a folyamatos fejlődés és fejlesztés. Mi ezt negyedszázada töltőállomásaink „ pályáin” bizonyítjuk, míg a sportolók a medencében nyújtják a legjobbat. A társaság jubileumi akciója keretén belül minden, 25 liter feletti tankolásból 25 forintot juttat a fiatal vízilabda-tehetségek támogatására. Célunk, hogy ezzel az együttműködéssel is hozzájárulhatunk a magyar sportolók és Magyarország további sikereihez – hangsúlyozta Nagy Zsolt István, az OMV Hungária marketingigazgatója.

Kenőanyag kereső