Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

A jövő vízilabdasikereit támogatja az OMV Hungária

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Vízilabda Szövetség az OMV Hungária Ásványolaj Kft.-vel, Közép-Európa meghatározó olajipari szereplőjének hazai leányvállalatával. A Budapest Mariott Hotelben megtartott sajtótájékoztatón Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke és Wilfried Gepp, az OMV Hungária Kft. ügyvezető igazgatója ünnepélyes keretek között írta alá az erről szóló szerződést, amely szerint a cég a magyar vízilabda utánpótlásának kiemelt támogatója lett.

A Magyar Vízilabda Szövetség és az OMV szerdán közös sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötött egymással: a világ egyik meghatározó olajipari szereplője a szövetség hivatalos partnereként támogatja a vízilabdát. Az erről szóló dokumentumot dr. Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke és Wilfried Gepp, az OMV Hungária Kft. ügyvezető igazgatója ünnepélyes keretek között a Budapest Hotel Mariottban megtartott sajtótájékoztatón írta alá.

"A Magyar Vízilabda Szövetség elnökeként mint aki a sportág iránti felelősségén kívül a felnőtt és utánpótlás nemzeti válogatottak felkészülésének, világversenyeken való indulásának finanszírozásáért is felelős, boldog vagyok, hogy a kölcsönös előnyök reményében egy újabb világcéggel sikerült megállapodnunk" – fogalmazott dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke. A szakember kiemelte: az OMV a magyar vízilabda-utánpótlásában vállal komoly szerepet, névadója lett többek között az országos Suli Polo bajnokságnak.

"Mondanom sem kell, az utánpótlásunk jelenti a sportág jövőjét. Szakembereink irányításával komoly szakmai munka zajlik, az OMV támogatása nagyon sokat segít abban, hogy biztosított legyen a fiatalok nevelése. Mindez a sportszakmai vonatkozás mellett a szó nemes értelmében is nevelést rejt magában, hiszen az uszodákban hétről hétre edzésekre járni, ott felnőni egyet jelent egy jó közösséghez való tartozással" – tette hozzá az MVLSZ első embere.

Mint dr. Faragó Tamás, a női utánpótlás-válogatottak szövetségi kapitánya, a szövetség elnökségi tagja is elmondta, a magyar vízilabda utánpótlása tradicionálisan világhírű és a sportágon belül mindig a legmagasabb minőséget képviselte. Nem lehet véletlen, hogy a minőségi termékek és szolgáltatások iránt elkötelezett OMV Magyarországon e sport mellett tette le a voksát – mondta a kapitány. A vállalat támogatásával nyáron egy nagy nemzetközi utánpótlástornát rendez Magyarország – az I. OMV Kupára a legerősebb riválisokat kívánja meghívni a szövetség, ezzel is jelezve, csapataink nem ijednek meg a feladattól, és mint eddig is, készen állnak a rájuk váró megméretésekre.

Az OMV 25 éve van jelen Magyarországon, e negyed század alatt a vállalat sikertörténete a magyar mindennapok részévé vált – mondta Wilfried Gepp, az OMV Hungária ügyvezető-igazgatója. Az üzleti életben kollégáimmal együtt megszoktuk, hogy csak kemény munkával érhetünk el nagy sikereket, és úgy gondoltuk, a magyar utánpótlás vízilabda-válogatottat is hasonló célok motiválják. Ha két ilyen sikeres csapat összeáll, abból csak jó eredmények születhetnek. Célunk, hogy segítséget nyújtsunk e sikersportág jövőjének megalapozásában, a jövő tehetségeinek kibontakozásában. Büszkék vagyunk arra, hogy odaállhatunk a kiválóságok mellé és támogatásunkról biztosíthatjuk őket a maximális teljesítmény elérésében – tette hozzá az ügyvezető.

Az OMV alapelve a minőség és a megbízhatóság, a folyamatos fejlődés és fejlesztés. Mi ezt negyedszázada töltőállomásaink „ pályáin” bizonyítjuk, míg a sportolók a medencében nyújtják a legjobbat. A társaság jubileumi akciója keretén belül minden, 25 liter feletti tankolásból 25 forintot juttat a fiatal vízilabda-tehetségek támogatására. Célunk, hogy ezzel az együttműködéssel is hozzájárulhatunk a magyar sportolók és Magyarország további sikereihez – hangsúlyozta Nagy Zsolt István, az OMV Hungária marketingigazgatója.

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső