Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

Az OMV a Noguchit választotta

Januártól a Noguchi Porter Novelli az OMV magyarországi pr-ügynöksége. Az OMV Hungária meghívásos pályázaton választott új partnert. A klasszikus vállalati kommunikáció mellett a Noguchi gondozza az egyik legnagyobb hazai üzemanyag-forgalmazó olvasást népszerűsítő CSR-programját, a töltőállomásokon működő VIVA kávézók márkakommunikációját, valamint szerkeszti az OMV belső – munkavállalók és partnerek körében terjesztett – márkamagazinját.

Az OMV az elmúlt években számos komoly kezdeményezést indított: új kávé- és shopmárkát vezetett be a töltőállomásokon, illetve a SPAR-ral együttműködésben éjjel-nappal nyitva tartó SPAR express üzleteket nyitott számos benzinkúton. A növekvő piaci tevékenységhez aktívabb kommunikációt tartottak szükségesnek, ezért írtak ki meghívásos pályázatot.

A megbízás értelmében a Noguchi koordinálja majd az OMV magyarországi vállalati és sajtókommunikációját, felel a töltőállomáshálózat és a VIVA kávézó/shop márka pr-tevékenységéért, az OMV az olvasást népszerűsítő, országos könyvgyűjtő és iskolai zenés felolvasóprogramjának kommunikációjáért, valamint a belső kommunikáció és employer branding egyik legfontosabb eleme, a 24Plus magazin szerkesztéséért.

"A Noguchival való első találkozásaink után a kollégákkal azon tréfálkoztunk, vajon hol rejthettek el lehallgató készüléket – tökéletesen ráéreztek a kihívásainkra, a kommunikációs stratégiai irányokra és terveinkre, ötleteinkre", mondta Nagy Zsolt, az OMV magyarországi kiskereskedelmi marketingvezetője. "A tender végére egyértelmű volt, hogy a Noguchi az a partner, akivel megtervezhetjük és sikeresen végrehajthatjuk a következő évek kommunikációs stratégiáját és aktivitásait".

Az OMV pr-megbízása három évre szól.

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső