Weboldalak
Bezár

Gluténmentes és vegán termékekkel bővül az OMV VIVA kínálata

  • Októbertől hét új, sajátmárkás, adalékanyag-mentes snack érhető el az OMV VIVA töltőállomásokon 
  • A négy snack mix kizárólag bio alapanyagokból készül 
  • A három gyümölcsös szelet sem hozzáadott cukrot, sem pálmaolajat nem tartalmaz

Az áprilisban bevezetett sajátmárkás jegeskávékat követően októbertől hét új snack termékkel bővült az OMV VIVA töltőállomások kínálata, így mostantól még szélesebb választék érhető el a vásárlók számára.

A VIVA sajátmárkás termékek tavaszi sikeres bevezetését követően döntöttünk úgy, hogy egészséges összetevőkből készülő kínálattal bővítjük az OMV töltőállomások polcait. Az új snack mixek és gyümölcsszeletek elsősorban azoknak készültek, akik bűntudat nélkül szeretnének útközben valami finomat nassolni – mondta Kováts Botond, az OMV Hungária marketing vezetője.

A snack mixek négyféle változatban – mogyorós, superfruitos, zöldséges és csokoládés-erdei gyümölcsös – érhetők el. A termékek Ausztriában készülnek, előállításukhoz kizárólag természetes alapanyagokat használnak, valamint egyik sem tartalmaz pálmaolajat. Ezen túlmenően a ChocoBerries csokoládéja Fairtrade kereskedelemből származik. 

A gyümölcsszeletek háromféle ízben kaphatók: alma, sárgarépa és narancs; cékla, feketeribizli; valamint rebarbara - eper. Mindhárom változat vegán termék, emellett cukor-, glutén-, mesterséges adalékanyag- és pálmaolaj-mentes.

Vásárlóink igénylik az útközben is könnyen fogyasztható termékeket, többek közt ez is motivál minket abban, hogy folyamatosan új ötletekkel álljunk elő. A főétkezések közti nassolásra kitalált VIVA snack tételek fejlesztésekor elsődleges szempont volt a kiváló minőség, az egészséges alapanyagok és a kiemelkedő ízek összhangja – tette hozzá Kováts Botond.

Az új termékek csomagolása a VIVA márka modern megjelenését tükrözik, melyeken hangsúlyosan szerepel a V kezdőbetű. A VIVA snack termékek 25-30 grammos kiszerelésben kaphatók, míg a gyümölcsszeletek egyenként 32 grammos csomagolásban érkeznek.

Háttérinformáció

OMV Hungária Ásványolaj Kft.
Az OMV 1990-ben lépett a magyar piacra. A budapesti székhelyű OMV Hungária Kft. jelenleg 197 töltőállomást üzemeltet, és 15 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik Magyarországon. Az OMV-töltőállomások multifunkcionális szolgáltató központokként üzemelnek, ahol a vásárlók és járműveik egyaránt feltöltődhetnek. Az OMV-nél üzemanyagokat, kenőanyagokat és autómosó szolgáltatásokat, 122 töltőállomáson frissen főzött, Fair Trade forrásból származó VIVA kávét, a shopban pedig élelmiszereket, frissítőket és számos kiegészítő szolgáltatást vásárolhatnak az autósok. Az OMV hálózatában 85, SPAR express-koncepció szerint átalakított shop működik. Az OMV Hungária közel 60 főt alkalmaz közvetlenül, töltőállomás-hálózatában pedig hozzávetőleg 1700-an dolgoznak.
    
OMV Aktiengesellschaft
Az OMV kitermelési és kereskedelmi tevékenysége magában foglalja a kőolaj- és földgáztermékeket, az innovatív energiatermelést, illetve a legkorszerűbb petrokémiai megoldásokat – a felelős vállalati magatartás keretei között. A 2018-as, 23 milliárd eurós csoportszintű árbevételével és több mint 20 000 munkavállalójával az OMV Aktiengesellschaft Ausztria egyik legnagyobb, tőzsdén jegyzett ipari vállalata. Az Upstream üzletág erős alapokkal rendelkezik Romániában és Ausztriában, a Közép-Kelet Európai főrégióban; amit egy kiegyensúlyozott nemzetközi portfolió egészít ki Oroszországban, az Északi-tengeren, a Közel-Keleten és Afrikában. Az üzletág napi termelése mintegy 427 000 hordó olajekvivalens volt 2018-ban. A Downstream-üzletágban az OMV három finomítót üzemeltet, melyekkel finomítói kapacitása évi 17,8 millió tonna, a társaság tíz országban több mint 2000 töltőállomást üzemeltet. Az OMV gázvezeték-hálózatot működtet Ausztriában (Gas Connect Austria GmbH), és gáztározókat tart fenn Ausztriában és Németországban. Az OMV 2018-ban mintegy 114 terawattóra energiaértékű gázt értékesített. A fenntarthatóság a vállalati stratégia szerves részét képezi. Az OMV 2025-ig, 500 millió euró értékben fektet be innovatív energetikai megoldásokba.

 
További információ:

OMV-sajtókapcsolat:    Katona Adrienn
adrienn.katona@omv.com
+36 1 381-9733

Kenőanyag kereső