Weboldalak
Bezár

Görbicz Anita és Sterbik Árpád kedvencei az OMV töltőállomásokon

  • Augusztus elejétől országszerte megújul az OMV VIVA Gourmet Selection kínálata
  • Palágyi Eszter, a Matild Palace Executive séfje két-két új prémium szendvicset, salátát és desszertet mutat be
  • Eszter a prémium szendvicseket kifejezetten Görbicz Anita és Sterbik Árpád, a Győri Audi ETO KC és a Telekom Veszprém többszörös Bajnokok Ligája-győztes játékosai számára álmodta meg

Ismét megújul a Palágyi Eszter, a Matild Palace Executive séfje által megálmodott OMV Gourmet Selection. Augusztus 1-től két teljesen új menüsor kerül a töltőállomások választékába. A legújabb szendvicsek a WTCR túraautó világkupa tavalyi győztesével, Michelisz Norberttel indult vonalat követik. Az OMV szponzoráltjaival közreműködésben olyan választék áll össze, amely tükrözi a sportolók ízlését, kedvenc fogásait.

Eszter az új menüsort Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC, valamint Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém többszörös kézilabda Bajnokok Ligája győztes játékosainak igényei szerint alkotta meg. Így Anitának a könnyed, de egyben pikáns ízvilágú birsalmapürés-burgonyasalátás kacsamáj pátés brióst készítette, Árpádnak pedig a barbecue műfaj egyik sztárját, a Grill BBQ tépett malac szendvicset ajánlotta.

A kacsamájas szendvicsek évek óta a legnépszerűbb Palágyi-tételek közé tartoznak a töltőállomásokon – éppen ezért a legújabb sorozatban is megjelenik ez a gourmet különlegesség. A kollekcióban egy feketeszezámos sós briósba kerül a kacsamáj páté, amit birsalmából készült lekvár, magos-mustáros, snidlinges burgonyasaláta, madársaláta és retekcsíra egészít ki. A tartaruga bagettben érkező, gazdagon fűszerezett tépett sertéshúsos ínyencségre pedig Eszter speciális barbecue szósza kerül, amit grillezett kaliforniai paprika és újhagyma, valamint jégsaláta tesz teljessé. A prémium szendvicsek mellett két saláta, illetve két pohárdesszert kerül még be az új kínálatba, így a kutakra betérők citrusos kertészsalátát, paprikás csirkesalátát, valamint feketeerdőt és kisdobost is választhatnak.

A folyamatosan megújuló Gourmet Selectionnel az a célunk, hogy minél szélesebb körű prémium választék fogadja a töltőállomásainkra betérőket. A Palágyi Eszter által megálmodott legújabb kollekcióban ismét bajnokaink kedvenc fogásait idézzük meg. Biztosak vagyunk benne, hogy a két legsikeresebb hazai kézilabdacsapat sztárjainak igényeire szabott szendvicsek az autósok számára igazi élményt jelentenek majd. A kiváló alapanyagok és az OMV-nél 15 éve bevezetett szigorú HACCP szabályozások pedig garantálják, hogy a gourmet ételek esetében is biztonságos, minőségi termékek jussanak el a fogyasztókhoz – hangsúlyozta Kováts Botond, az OMV Hungária marketing menedzsere

A szezonálisan megújuló Gourmet Selectionnek évek óta nagy sikere van – ezt bizonyítja, hogy már több mint 350 000 terméket értékesítettek a töltőállomásokon. Palágyi Eszter kollekciójának részeként eddig 23 ínyenc szendvics, 3 saláta és 6 féle desszert volt elérhető az OMV töltőállomásokon.

Háttérinformáció

OMV Hungária Ásványolaj Kft.
Az OMV 1990-ben lépett a magyar piacra. A budapesti székhelyű OMV Hungária Kft. jelenleg 197 töltőállomást üzemeltet, és 15 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik Magyarországon. Az OMV-töltőállomások multifunkcionális szolgáltató központokként üzemelnek, ahol a vásárlók és járműveik egyaránt feltöltődhetnek. Az OMV-nél üzemanyagokat, kenőanyagokat és autómosó szolgáltatásokat, 122 töltőállomáson frissen főzött, Fair Trade forrásból származó VIVA kávét, a shopban pedig élelmiszereket, frissítőket és számos kiegészítő szolgáltatást vásárolhatnak az autósok. Az OMV hálózatában 85, SPAR express-koncepció szerint átalakított shop működik. Az OMV Hungária közel 60 főt alkalmaz közvetlenül, töltőállomás-hálózatában pedig hozzávetőleg 1700-an dolgoznak.

OMV Aktiengesellschaft
Az OMV kitermelési és kereskedelmi tevékenysége magában foglalja a kőolaj- és földgáztermékeket, az innovatív energiatermelést, illetve a legkorszerűbb petrokémiai megoldásokat – a felelős vállalati magatartás keretei között. A 2019-es, 23 milliárd eurós csoportszintű árbevételével és közel 20000 munkavállalójával az OMV Aktiengesellschaft Ausztria egyik legnagyobb, tőzsdén jegyzett ipari vállalata. Az Upstream üzletág erős jelenléttel bír Közép-Kelet Európában, amit egy kiegyensúlyozott nemzetközi portfólió egészít ki olyan központi térségekben mint a Közel-Kelet és Afrika, az Északi-tenger, Oroszország, valamint az Ázsiai és Csendes-óceáni régió. Az üzletág napi átlagos termelése mintegy 487 000 hordó olajekvivalens volt 2019-ben. A Downstream-üzletágban az OMV három finomítót üzemeltet Európában, emellett 15 százalékos tulajdonrészese az egyesült arab emírségekbeli ADNOC olajtársaságnak, finomítói kapacitása így eléri a 24,9 millió tonnát. Az OMV továbbá 36 százalékos részesedéssel rendelkezik a Borealisban, ami a világ egyik vezető poliolefin előállítója. A társaság mintegy 2100 töltőállomást üzemeltet tíz európai országban. Az OMV gázvezeték-hálózatot működtet Ausztriában (Gas Connect Austria GmbH), és gáztározókat tart fenn Ausztriában és Németországban. Az OMV 2019-ben mintegy 137 terawattóra energiaértékű gázt értékesített. A fenntarthatóság a vállalati stratégia szerves részét képezi az OMV-nél. Az OMV ösztönzi a csökkentett szén-dioxid-kibocsátással járó gazdaságra való áttérést, továbbá mérhető célokat tűzött ki a szén-dioxid-intenzitás csökkentésére, illetve új energia- és petrolkémiai megoldások bevezetésére.

További információ:

OMV-sajtókapcsolat:    Katona Adrienn
adrienn.katona@omv.com
+36 1 381-9733

Kenőanyag kereső