Weboldalak
Bezár

Michelisz Norbi idén is a maximumra törekszik

Idén is folytatódik az OMV és a legeredményesebb hazai autóversenyző, Michelisz Norbert közötti együttműködés. A partnerség részeként az OMV töltőállomásokon elérhetőek lesznek a WTCR bajnoki címére esélyes pilóta aláírásával díszített hivatalos pólók, amelyeket alighanem számos szurkoló tart majd nagy becsben.

Minden eddiginél komolyabb kihívás előtt áll Magyarország legeredményesebb autóversenyzője az idei szezon előtt. A FIA túraautó világkupájában (WTCR) érdekelt csapatok ugyanis a téli felkészülés alatt egymás után jelentették be a sorozatba leigazolt sztárversenyzőiket. Általános vélemény, hogy a 2019-es világkupa kiírásban a valaha volt legerősebb mezőny méri össze erejét. Több pilóta is jelezte, hogy a WTCR ilyen mértékű megerősödése a felkészülésük megváltoztatására ösztönözte őket.

„Nem éreztem úgy, hogy nekem módosítanom kellene a fizikai vagy a mentális felkészülésemen, ugyanis mindig is a maximális teljesítmény elérésére törekedtem. Szeretem, ha nagyon magasan van a léc, ami arra ösztönöz, hogy képességeim határait feszegessem, s így váljak egyre jobb versenyzővé. Ehhez a legjobb megoldás, ha nem a többiekre, hanem a saját munkámra koncentrálok” – vallja Michelisz Norbi.

A Hyundai versenyzőjének hitvallása szerint az elvégzett munka meghozza gyümölcsét - persze ehhez arra is szükség van, hogy reális célokat tűzzön ki. Azt is fel kell tudni mérni, hogy hol húzódnak a lehetőségeink határai. Ha azon túlra tekint egy ember, az akár össze is törheti. Ez a személet nem csak a pályán zajló események, hanem a mindennapi élet során is célravezető.  „Hogy az ember a legjobbat hozza ki magából, ahhoz olyan társakra van szükség, akik a megfelelő pillanatban a legjobb támogatást adják. Éppen ezért örültem annak, hogy az OMV-vel folytathatjuk az együttműködést, hiszen a vállalat is folyamatosan a legmagasabb teljesítményre törekszik” – jelentette ki a pilóta.

„Ahhoz, hogy egy élversenyző a pályán a legtöbbet hozza ki magából, kiegyensúlyozott életre van szüksége. Éppen úgy igaz ez a szponzori, mint ahogy a családi vagy a baráti kapcsolataira. Biztos háttér nélkül nehezen képzelhető el csúcsteljesítmény” – fejtette ki Dr. Lénárt Ágota versenypszichológus. A célok eléréséhez vezető úton Michelisz Norbert teljes mértékben számíthat a felesége és a családja támogatására. A versenyző elmondása szerint sikerének záloga három puszi: a feleségétől és a két lányától.

„Az OMV számára nem volt kétséges, hogy folytatódik az együttműködés Norbival. Egy ekkora kihívás, a hihetetlenül megerősödő világkupában való helytállás vállalatunk hitvallását is hűen tükrözi. Az erős versenyben való megmérettetés mindig is arra ösztönzött minket, hogy tovább fejlődjünk, többet nyújtsunk a márkaígéretünkkel összhangban” – hangsúlyozta Kováts Botond, az OMV Hungária marketingvezetője.

Az OMV és Michelisz Norbert együttműködése az autósport rajongóinak is kedvez, ugyanis március 25-től a megyeszékhelyeken, több mint 90 töltőállomáson értékesítik az autóversenyző dedikálásával díszített, idei szezonra készült hivatalos pólókat is. Emellett a vállalat nyereményjáték-sorozatot is indít tavasztól, így tíz szerencsés nyerhet a WTCR magyarországi futamára belépőjegyet, és szurkolhat Norbinak a helyszínen.

„A megbízhatóság az élet minden területén fontos: legyen szó a versenysportról vagy a magánéletről. Az OMV MaxxMotion prémium üzemanyaga is ezt az irányt képviseli: olyan állandó teljesítményt biztosít a járműnek, amelyre számíthatunk bármilyen helyzetben.” – tette hozzá Kováts Botond.
 

Háttérinformáció:

OMV Hungária Ásványolaj Kft.

Az OMV 1990-ben lépett a magyar piacra. A budapesti székhelyű OMV Hungária Kft. jelenleg 194 töltőállomást üzemeltet, és 15 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik Magyarországon. Az OMV- töltőállomások multifunkcionális szolgáltató központokként üzemelnek, ahol a vásárlók és járműveik egyaránt feltöltődhetnek. Az OMV-nél üzemanyagokat, kenőanyagokat és autómosó szolgáltatásokat, 115 töltőállomáson frissen főzött, Fair Trade forrásból származó VIVA kávét, a shopban pedig élelmiszereket, frissítőket és számos kiegészítő szolgáltatást vásárolhatnak az autósok. Az OMV hálózatában 85, SPAR express-koncepció szerint átalakított shop működik. Az OMV Hungária közel 60 főt alkalmaz közvetlenül, töltőállomás-hálózatában pedig hozzávetőleg 1700-an dolgoznak.

OMV Aktiengesellschaft
Az OMV kitermelési és kereskedelmi tevékenysége magában foglalja a kőolaj- és földgáztermékeket, az innovatív energiatermelést, illetve a legkorszerűbb petrokémiai megoldásokat – a felelős vállalati magatartás keretei között. A 2017-es, 20 milliárd eurós csoportszintű árbevételével és mintegy 20 700 munkavállalójával az OMV Aktiengesellschaft Ausztria egyik legnagyobb, tőzsdén jegyzett ipari vállalata. Az Upstream üzletág erős alapokkal rendelkezik Romániában és Ausztriában, amit egy kiegyensúlyozott nemzetközi portfolió egészít ki az Északi-tengeren, a Közel-Keleten és Afrikában, valamint Oroszországban. Az üzletág napi termelése mintegy 348 000 hordó olajekvivalens volt 2017- ben. A Downstream-üzletágban az OMV finomítói kapacitása évi 17,8 millió tonna, a társaság tíz országban több mint 2000 töltőállomást üzemeltet a 2017-es adatok alapján. Az OMV gázvezeték- hálózatot működtet Ausztriában, és gáztározókat tart fenn Ausztriában és Németországban. Az OMV 2017-ben mintegy 113 terawattóra energiaértékű gázt értékesített.

További információ:

OMV-sajtókapcsolat:
Noguchi & Peters Kft.
omv@noguchi.hu
+36 1 312 7289

Web:
http://www.omv.hu
http://blog.omv.com

Közösségi média:
http://twitter.com/omv
http://youtube.com/omv
http://linkedin.com/company/omv

Kenőanyag kereső