Weboldalak
Bezár

Új autóápolási termékcsalád az OMV-től

  • Az OMV TopWash márkanév alatt tavasztól új, prémium autóápolási termékcsaládot dobott piacra
  • Az újdonságok az OMV Hungária 166 töltőállomásán elérhetőek
  • Az ablaktisztító, a bogároldó és a kárpittisztító folyadékok csomagolása 100%-ban újrahasznosított PET-flakonokból készülnek

A motorolajok, szélvédőtisztító, fagyálló hűtőfolyadék és fékfolyadékok után az OMV újabb kategóriával bővíti saját márkás termékportfolióját. A társaság OMV TopWash néven prémium autóápolási termékcsaláddal lépett piacra. A gépjárművek külső és belső felületeinek tisztításához szükséges újdonságok márciustól az OMV Hungária 166 hazai töltőállomásán elérhetőek. A TopWash termékekkel megőrizhetjük autónk szépségét, a kenőanyagok és egyéb saját márkás termékek, mint az új OMV AdBlue folyadék pedig hozzájárulnak gépjármű megbízható működéséhez.

"A TopWash márkanév alatt már eddig is működtek autómosók kútjainkon. Az új prémium autóápolási termékcsalád megjelenésével viszont arra is lehetőséget biztosítunk, hogy a professzionális autótisztító eszközöket vásárlóink haza is tudják vinni. Az OMV mindig is arra törekedett, hogy többet kínáljon vevőinek. A fejlesztéseinknek köszönhetően ezt immár nem csak az üzemanyagok, a gasztronómia vagy a különböző kiegészítő szolgáltatások, hanem az autóápolás terén is biztosítani tudjuk” - mondja Kováts Botond, az OMV Hungária marketing menedzsere.

A beltéri termékek között műszerfal ápolókat, kárpittisztítót, törlőkendőket, mikroszálas kendőket és autóillatosítókat találunk. A külső felületek ápolását pedig a felnitisztító, ablaktisztító, bogároldó és külső felületre alkalmas mikroszálas törlőkendő segíti.  

Az újdonságok kapcsán a vállalat a körforgásos gazdálkodást szem előtt tartva a fenntarthatóságra is komoly hangsúlyt helyezett. Így az autóápolási termékek közül az ablaktisztító, a bogároldó és a kárpittisztító folyadék csomagolása 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül.

xxx

OMV Hungária Ásványolaj Kft.

Az OMV 1990-ben lépett a magyar piacra. A budapesti székhelyű OMV Hungária Kft. jelenleg 197 töltőállomást üzemeltet, és 15 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik Magyarországon. Az OMV-töltőállomások multifunkcionális szolgáltató központokként üzemelnek, ahol a vásárlók és járműveik egyaránt feltöltődhetnek. Az OMV-nél üzemanyagokat, kenőanyagokat és autómosó szolgáltatásokat, 122 töltőállomáson frissen főzött, Fair Trade forrásból származó VIVA kávét, a shopban pedig élelmiszereket, frissítőket és számos kiegészítő szolgáltatást vásárolhatnak az autósok. Az OMV hálózatában 85, SPAR express-koncepció szerint átalakított shop működik. Az OMV Hungária közel 60 főt alkalmaz közvetlenül, töltőállomás-hálózatában pedig hozzávetőleg 1700-an dolgoznak.

OMV Aktiengesellschaft

Az OMV a felelős vállalati magatartás kereteit betartva termel és forgalmaz olaj- és gázipari, valamint vegyipari termékeket és megoldásokat, illetve fejleszt olyan innovatív eljárásokat, amelyek segítik a körforgásos gazdaság felépítését. A csoport 36 milliárd eurós árbevételével és 2021-ben mintegy 22 400 alkalmazottal az OMV Ausztria egyik legnagyobb tőzsdén jegyzett ipari vállalata. A kutatás és termelés üzletág erős bázissal rendelkezik Közép- és Kelet-Európában, amit kiegyensúlyozott nemzetközi portfolió egészít ki a Közel-Keleten, Afrikában, az Északi-tengeren és az ázsiai-csendes-óceáni térségében. Az üzletág napi termelése tavaly mintegy 486 000 hordó olajekvivalens volt. A finomítási és az értékesítési üzletág részeként az OMV három finomítót üzemeltet, és 15 százalékos részesedéssel rendelkezik az ADNOC Refiningben valamint az ADNOC Global Tradingben, amelyek révén az évi finomítói kapacitás több mint 500 000 hordó naponta. A társaság tíz országban mintegy 2 100 töltőállomást üzemeltet, illetve gáztározókat tart fenn Ausztriában és Németországban. 2021-ben a teljes földgázértékesítés mennyisége 196 TWh volt. A vegyiparban és vegyipari alapanyagok terén OMV leányvállalata, a Borealis-szal együtt a világ egyik vezető szállítója a korszerű poliolefin megoldásoknak, e mellett európai piacvezető vegyi alapanyagok, műtrágyák és a műanyagok mechanikai újrafeldolgozása terén. A cég a Borealis és két fontos közösvállalata, a Borouge (kiegészülve ADNOC-kal, székhelye az Egyesült Arab Emírségekben és Szingapúrban) és a Baystar™ (kiegészülve a TotalEnergies-zel, székhelye az Egyesült Államokban) révén világszerte nyújt szolgáltatásokat és kínál termékeket ügyfelei számára. A fenntarthatóság az OMV vállalati stratégiájának szerves része. A csoport teljes mértékben támogatja az alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaságra való átállást, és mérhető célokat tűzött ki a szén-dioxid-intenzitás csökkentésére, valamint új energetikai és petrolkémiai megoldások megvalósítására.

További információ:

OMV sajtókapcsolat:
Szűcs Barbara
barbara.szuecs@omv.com
+36 1 381 9752

Kenőanyag kereső