Weboldalak
Bezár

Új adalékanyagot mutatott be az OMV

  • Új, továbbfejlesztett formula az OMV MaxxMotion Super 100Plus üzemanyagokban
  • Hosszabb motorélettartam a súrlódáscsökkentésnek és a kisebb kopásnak köszönhetően*

Az OMV kutatásai révén igyekszik a piac leginnovatívabb üzemanyagait kínálni a vásárlók számára. A fejlesztéseknek köszönhetően új adalékanyagot vezettek be a MaxxMotion Super 100Plus terméknél. Az új formula optimalizálja a súrlódást, különösen azokon a helyeken, ahol ez döntő fontosságú a motor kopása szempontjából. Mindez maximális hatékonyságot eredményez minden típusú benzinmotorban, még a közvetlen befecskendezéses motorok legújabb generációjában is. Ennek köszönhetően az új üzemanyag növeli az autó élettartamát.   

„Nagyon fontosnak tartjuk ezeket a fejlesztési lépéseket, hiszen ezekkel ahhoz járulunk hozzá, hogy vásáróink gépjárművei hatékonyabban és tovább tudjanak üzemelni” – hangsúlyozta Kováts Botond, a OMV Hungária marketing menedzsere.    

A tankolással nyáron akár nyerhetünk is: az OMV idén is elindította prémium üzemanyagokhoz kapcsolódó nyereményjátékát, amely főnyereménye ezúttal egy Audi Q3-as gépkocsi. A sorsoláson azok vehetnek részt, akik augusztus 31-ig legalább 25 liter MaxxMotion üzemanyagot tankolnak a játékban résztvevő OMV töltőállomásokon. 

A nyereményjáték részletei elérhetőek ezen a linken.

*Az előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. Az előnyök alapjául a helyi minimum követelményeket teljesítő (benzin esetében az MSZ EN 228) üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált.

xxx 

OMV Hungária Ásványolaj Kft. 

Az OMV 1990-ben lépett a magyar piacra. A budapesti székhelyű OMV Hungária Kft. jelenleg 197 töltőállomást üzemeltet, és a töltőállomások száma alapján 9,9 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik Magyarországon. Az OMV-töltőállomások multifunkcionális szolgáltató központokként üzemelnek, ahol a vásárlók és járműveik egyaránt feltöltődhetnek. Az OMV-nél üzemanyagokat, kenőanyagokat és autómosó szolgáltatásokat, 122 töltőállomáson frissen főzött, Fair Trade forrásból származó VIVA kávét, a shopban pedig élelmiszereket, frissítőket és számos kiegészítő szolgáltatást vásárolhatnak az autósok. Az OMV hálózatában 85, SPAR express-koncepció szerint átalakított shop működik. Az OMV Hungária közel 60 főt alkalmaz közvetlenül, töltőállomás-hálózatában pedig hozzávetőleg 1700-an dolgoznak. 

OMV Aktiengesellschaft 

Az OMV a felelős vállalati magatartás kereteit betartva termel és forgalmaz olaj- és gázipari, valamint vegyipari termékeket és megoldásokat, illetve fejleszt olyan innovatív eljárásokat, amelyek segítik a körforgásos gazdaság felépítését. Az 2020. évi összesen 17 milliárd eurós csoportszintű árbevételével és több mint 25 000 munkavállalójával (Borealisszal együtt) az OMV Aktiengesellschaft Ausztria egyik legnagyobb, tőzsdén jegyzett ipari vállalata. A kutatás és termelés üzletág erős bázissal rendelkezik Közép- és Kelet-Európában, amit kiegyensúlyozott nemzetközi portfolió egészít ki a Közel-Keleten, Afrikában, az Északi-tengeren, Oroszországban és ázsiai-csendes-óceáni térségében. Az üzletág napi termelése tavaly mintegy 463 000 hordó olajekvivalens volt. A finomítási és az értékesítési üzletág részeként az OMV három finomítót üzemeltet, és 15 százalékos részesedéssel rendelkezik az ADNOC Refiningben valamint az ADNOC Global Tradingben, amelyek révén az évi finomítói kapacitás több mint 500 000 hordó naponta. A társaság tíz országban több mint 2 100 töltőállomást üzemeltet. Az OMV gáztározókat tart fenn Ausztriában és Németországban. 2020-ban mintegy 164 terawattóra energiaértékű gázt értékesített. A vegyiparban és vegyipari alapanyagok terén OMV, leányvállalata, a Borealis-szal együtt a világ egyik vezető szállítója a korszerű poliolefin megoldásoknak, e mellett európai piacvezető vegyi alapanyagok, műtrágyák és a műanyagok mechanikai újrafeldolgozása terén. A cég két fontos közösvállalata, a Borouge és a Baystar ™ révén világszerte nyújt szolgáltatásokat és kínál termékeket ügyfelei számára. A fenntarthatóság az OMV vállalati stratégiájának szerves része. A csoport teljes mértékben támogatja az alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaságra való átállást, és mérhető célokat tűzött ki a szén-dioxid-intenzitás csökkentésére, valamint új energetikai és petrolkémiai megoldások megvalósítására.

További információk:

OMV sajtókapcsolat:
Katona Adrienn
adrienn.katona@omv.com
+36 1 381-9733

Kenőanyag kereső