Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

Michelisz Norbert kiemelt támogatója az OMV

2018-ban kiemelt partnerségi megállapodást kötött az OMV Hungária Kft. és a FIA túraautó-világkupán (WTCR) versenyző Michelisz Norbert.

A túraautó-világbajnokság (WTCC) és a TCR International fúziójából született sorozat, a WTCR 26 állandó indulóval vág neki a bajnokságnak. Michelisz Norbi idén a harmadik évét kezdi meg a Hyundai Motorsport gyári pilótájaként a BRC Racing Teamben.

Az OMV Hungária Kft. 2020-ban is Michelisz Norbert személyes, kiemelt szponzoraként támogatja a sikeres versenyzésben a világbajnok pilótát.

 

Michelisz Norbert, a túraautó-világkupa (WTCR) 2019. évi győztese, Magyarország első, FIA összetett bajnoki címét nyerő sportolója.

Michelisz Norbert hivatalos bajnoki pólója elérhető az OMV kiemelt töltőállomásain: https://www.omv.hu/hu-hu/toltoallomasaink/promociok/michelisz-norbert-bajnoki-poloja

Bővebb információ Michelisz Norbiról: www.michelisz.hu
Bővebb információ a WTCR világkupáról: www.fiawtcr.com

Az OMV újra az autósportban

Az OMV számára a legfőbb értéket a minőség, a folyamatos fejlődés, a küzdeni tudás és a magas szintű motiváció jelenti. Mi a töltőállomásainkon biztosítjuk a legmagasabb teljesítményt, többek közt kiemelkedő minőségű OMV MaxxMotion prémium üzemanyagainkkal.

 

A Hungaroringen az utolsó kanyarba fordulni olyan, mint a színházban vastapsra a függöny elé lépni.
Nézze meg Wéber Gábor Forma 1-es szakkommentátor, Michelisz Norberttel készített exkluzív interjúját.

 

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső