Weboldalak
Bezár

Michelisz Norbert kiemelt támogatója az OMV
 

2018-ban kiemelt partnerségi megállapodást kötött az OMV Hungária Kft. és a FIA túraautó-világkupán (WTCR) versenyző Michelisz Norbert.

A túraautó-világbajnokság (WTCC) és a TCR International fúziójából született sorozat, a WTCR, 26 állandó indulóval vág neki a bajnokságnak. Michelisz Norbi idén a negyedik évét kezdi meg a Hyundai Motorsport gyári pilótájaként a BRC Racing Teamben.

Az OMV Hungária Kft. Michelisz Norbert személyes, kiemelt szponzoraként támogatja a sikeres versenyzésben a világbajnok pilótát.

 

Michelisz Norbert, a túraautó-világkupa (WTCR) 2019. évi győztese, Magyarország első, FIA összetett bajnoki címét nyerő sportolója.

Bővebb információ Michelisz Norbiról: www.michelisz.hu


Michelisz Norbert: "Számomra a legjobb üzemanyag" 
Bővebb információ a MaxxMotion prémium üzemanyagokról: ITT

Az OMV számára a legfőbb értéket a minőség, a folyamatos fejlődés, a küzdeni tudás és a magas szintű motiváció jelenti. Mi a töltőállomásainkon biztosítjuk a legmagasabb teljesítményt, többek közt kiemelkedő minőségű OMV MaxxMotion prémium üzemanyagainkkal.
 

Élménykör Michelisz Norberttel a Hungaroringen

A 30 éves hazai születésnapját ünnepelte az OMV. A jeles évfordulót a Hungaroringen Michelisz Norberttel és a vállalat nyereményjátékának győzteseivel ünnepelték. 
Nézze meg, hogy milyen egy élménykör Michelisz Norbert, túraautó-világkupa győztes autóversenyzővel, a világhírű versenypályán.
 

 

Kenőanyag kereső