Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

Michelisz Norbert kiemelt támogatója az OMV

2018-ban kiemelt partnerségi megállapodást kötött az OMV Hungária Kft. és a FIA túraautó-világkupán (WTCR) versenyző Michelisz Norbert.

A túraautó-világbajnokság (WTCC) és a TCR International fúziójából született sorozat, a WTCR, 26 állandó indulóval vág neki a bajnokságnak. Michelisz Norbi idén a negyedik évét kezdi meg a Hyundai Motorsport gyári pilótájaként a BRC Racing Teamben.

Az OMV Hungária Kft. 2021-ben is Michelisz Norbert személyes, kiemelt szponzoraként támogatja a sikeres versenyzésben a világbajnok pilótát.

 

Michelisz Norbert, a túraautó-világkupa (WTCR) 2019. évi győztese, Magyarország első, FIA összetett bajnoki címét nyerő sportolója.

Bővebb információ Michelisz Norbiról: www.michelisz.hu


Michelisz Norbert: "Számomra a legjobb üzemanyag" 
Bővebb információ a MaxxMotion prémium üzemanyagokról: ITT

Az OMV számára a legfőbb értéket a minőség, a folyamatos fejlődés, a küzdeni tudás és a magas szintű motiváció jelenti. Mi a töltőállomásainkon biztosítjuk a legmagasabb teljesítményt, többek közt kiemelkedő minőségű OMV MaxxMotion prémium üzemanyagainkkal. 

Élménykör Michelisz Norberttel a Hungaroringen

A 30 éves hazai születésnapját ünnepelte az OMV. A jeles évfordulót a Hungaroringen Michelisz Norberttel és a vállalat nyereményjátékának győzteseivel ünnepelték. 
Nézze meg, hogy milyen egy élménykör Michelisz Norbert, túraautó-világkupa győztes autóversenyzővel, a világhírű versenypályán.
 

 

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső