Kapcsolat
Web oldalak
Web oldalak
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Ausztria www.omv.at/de-at Bulgária www.omv.bg/bg-bg Csehország www.omv.cz/cs-cz Németország www.omv.de/de-de Új Zéland www.omv.nz/en-nz Norvégia www.omv.no/no-no Románia www.omv.ro/ro-ro Szerbia www.omv.co.rs/sr-rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si/sl-si Szlovákia www.omv.sk/sk-sk Tunézia www.omv.tn/ar-tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Bezár

Michelisz Norbert kiemelt támogatója az OMV

2018-ban kiemelt partnerségi megállapodást kötött az OMV Hungária Kft. és az újonnan alakult FIA túraautó-világkupán (WTCR) versenyző Michelisz Norbert.

A túraautó-világbajnokság (WTCC) és a TCR International fúziójából született új sorozat, a WTCR 26 állandó indulóval vág neki a bajnokságnak. Michelisz Norbi idén a második évét kezdi meg a Hyundai Motorsport gyári pilótájaként a BRC Racing Teamben, csapattársával Gabriele Tarquinivel. Általános vélemény, hogy a 2019-es világkupa kiírásban a valaha volt legerősebb mezőny méri össze erejét.

Bővebb információ Michelisz Norbiról: www.michelisz.hu
Bővebb információ a WTCR világkupáról: www.fiawtcr.com

 

Az OMV újra az autósportban

Az OMV számára a legfőbb értéket a minőség, a folyamatos fejlődés, a küzdeni tudás és a magas szintű motiváció jelenti. Mi a töltőállomásainkon biztosítjuk a legmagasabb teljesítményt, többek közt kiemelkedő minőségű OMV MaxxMotion prémium üzemanyagainkkal.

 

 

Tudjon meg többet termékeinkről!
 

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső