Kapcsolat
Web oldalak
Web oldalak
OMV Websites
OMV www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.rs Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com
Bezár

Michelisz Norbert kiemelet támogatója az OMV

2018-ban kiemelt partnerségi megállapodást kötött az OMV Hungária Kft. és az újonnan alakult FIA túraautó-világkupán (WTCR) versenyző Michelisz Norbert.

A túraautó-világbajnokság (WTCC) és a TCR International fúziójából született új sorozat, a WTCR 26 állandó indulóval vág neki a bajnokságnak. Michelisz Norbi idén a második évét kezdi meg a Hyundai Motorsport gyári pilótájaként a BRC Racing Teamben, csapattársával Gabriele Tarquinivel. Általános vélemény, hogy a 2019-es világkupa kiírásban a valaha volt legerősebb mezőny méri össze erejét.

A világkupa magyarországi állomása április 27-28-án a Hungaroringen lesz. A hétvége részletes programja ITT érhető el.

Bővebb információ Michelisz Norbiról: www.michelisz.hu
Bővebb információ a WTCR világkupáról: www.fiawtcr.com

 

Az OMV újra az autósportban

Az OMV számára a legfőbb értéket a minőség, a folyamatos fejlődés, a küzdeni tudás és a magas szintű motiváció jelenti. Mi a töltőállomásainkon biztosítjuk a legmagasabb teljesítményt, többek közt kiemelkedő minőségű OMV MaxxMotion prémium üzemanyagainkkal.

 

 

Tudjon meg többet termékeinkről!
 


Szurkoljunk együtt Norbinak!

Az OMV és Michelisz Norbert együttműködése az autósport rajongóinak is kedvez, ugyanis március 25-től a több mint 90 töltőállomáson értékesítik az autóversenyző dedikálásával díszített, idei szezonra készült hivatalos pólókat is. 

A kiemelt töltőállomások listáját IDE kattintva lehet letölteni.
A belépőjegyek a WTCR magyarországi futamára minden OMV töltőállomáson megvásárolhatók.

 

Játsszon velünk, kattinson IDE!

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső