Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

Töltőállomás üzemeltető partnereket keresünk!

Követelmények:

  • képviseli az OMV-márkát: gondoskodik a termékek és szolgáltatások állandóan magas minőségéről
  • önálló vállalkozóként, felel a forgalom optimalizálásáért
  • gondoskodik a vásárlók magas színvonalú, gondos kiszolgálásáról
  • közreműködik a központi vagy regionális marketing akciók lebonyolításában
  • biztosítja az alkalmazottak számára a megfelelő munkakörülményeket
  • biztosítja a töltőállomás tisztaságát, rendezettségét
  • gondoskodik az előírások, szabványok betartásáról

Természetesen a partneri együttműködés során minden támogatást megadunk Önnek, amely a mindennapi feladatok színvonalas lebonyolításához szükséges, töltőállomás-partnereinket rendszeres továbbképzésben részesítjük.

Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődését, örömmel várjuk jelentkezését! 
 

Jelentkezés


Gyakori kérdések

Tapasztalatunk szerint leendő partnereinknél legtöbbször az alábbi kérdések merülnek fel, amikor a partneri együttműködés lehetőségét fontolgatják. A leggyakoribb kérdések megválaszolásával szeretnénk Önnek segítséget nyújtani döntéséhez.

Teljesen más üzletágban dolgoztam eddig. Ennek ellenére alkalmas vagyok erre a munkára?
A tapasztalatunk az, hogy a munka során a legfontosabb képességek az ambíció, a kitartás, az együttműködési készség, a rugalmasság, az innovatív gondolkodás és az önállóság. Mindezen képességek függetlenek attól, hogy Ön előzőleg milyen iparágban, szolgáltatásban tevékenykedett. Munkája specialitásainak, az OMV termékeinek, szolgáltatásainak megismertetésére partnereinket képzésben részesítjük és gyakorlatorientált tréningeket szervezünk – ezek a képzések, továbbképzések kölcsönös érdekünk.
Tisztában vagyok azzal, hogy saját tőkére van szükségem. De mennyire?
Az OMV partneri együttműködéssel kapcsolatos tőkeigény már a kezdettől fogva áttekinthető és pontosan kiszámítható. Az adott töltőállomás forgalmától függően, átlagosan 6.000.000 forint értékű bankgarancia szükséges az együttműködéshez. Ezen felül – szintén a forgalomtól függően - átlagosan ugyanekkora összegű készpénzre is szükség van a termékek, forgóeszközök beszerzéséhez, biztosításához.
Milyen fejlődési lehetőségek állnak előttem OMV-partnerként?
Az OMV-partnerség különféle fejlődési lehetőségeket biztosít – ez nagyrészt az Ön tehetségén és szorgalmán múlik. A kiemelkedő üzleti sikereket felmutató partnerek további töltőállomás üzemeltetését vehetik át. A siker lehetősége az Ön kezében van.
Van más vállalkozásom is, lehetséges-e párhuzamosan ellátni a feladatokat?  
Úgy gondoljuk, hogy egy töltőállomás üzemeltetése teljes embert kíván a feladatok sokoldalúsága és sokrétűsége miatt. Partnereinktől elvárjuk, hogy az együttműködés során más vállalkozást ne működtessenek. Ugyanakkor meggyőződésünk, hogy a munka sokszínűsége és a benne rejlő lehetőségek teljes mértékben ki tudják elégíteni egzisztenciális és szakmai igényeit is.

A partneri együttműködéssel kapcsolatban felmerülő további kérdés esetén állunk rendelkezésére:

Sales Support osztály
OMV Hungária Kft.
Október huszonharmadika utca 6-10 V. em. 5/A
1117 Budapest
Tel.: +36 (1) 381-9700

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső