Kapcsolat
Web oldalak
Web oldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com/en Ausztria www.omv.at/de-at Bulgária www.omv.bg/bg-bg Csehország www.omv.cz/cs-cz Németország www.omv.de/de-de Új Zéland www.omv.nz/en-nz Norvégia www.omv.no/no-no Románia www.omv.ro/ro-ro Szerbia www.omv.co.rs/sr-rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si/sl-si Szlovákia www.omv.sk/sk-sk Tunézia www.omv.tn/ar-tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

Környezetvédelem

Az OMV számára fontos a környezet védelme, tevékenységünk során többet teszünk a törvény által előírt kötelezettségeknél. Berendezéseink a legmodernebb technológiával működnek, az elhasznált víz és a keletkező hulladékok kezelése a legújabb technológia szerint történik, amely biztosítja, hogy környezetünket megóvhassuk tevékenységünk során.

Az önkiszolgáló autómosó berendezésből származó szennyvizet a legmodernebb technológiával tisztítjuk. Ahhoz, hogy ezt a magas szintű környezetvédelmet a továbbiakban is biztosítani tudjuk, kérjük, tartsa be az alábbi utasításokat:

  • Motor mosása tilos!
  • Hozott mosószer nem használható!
  • Az autómosóban hulladékot elhelyezni tilos!

A fenti szabályok betartásával ön is hozzájárul a környezet aktív védelméhez. Ha kérdése van, forduljon a töltőállomás személyzetéhez, akik örömmel állnak rendelkezésére!

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső