Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

Környezetvédelem

Az OMV számára fontos a környezet védelme, tevékenységünk során többet teszünk a törvény által előírt kötelezettségeknél. Berendezéseink a legmodernebb technológiával működnek, az elhasznált víz és a keletkező hulladékok kezelése a legújabb technológia szerint történik, amely biztosítja, hogy környezetünket megóvhassuk tevékenységünk során.

Az önkiszolgáló autómosó berendezésből származó szennyvizet a legmodernebb technológiával tisztítjuk. Ahhoz, hogy ezt a magas szintű környezetvédelmet a továbbiakban is biztosítani tudjuk, kérjük, tartsa be az alábbi utasításokat:

  • Motor mosása tilos!
  • Hozott mosószer nem használható!
  • Az autómosóban hulladékot elhelyezni tilos!

A fenti szabályok betartásával ön is hozzájárul a környezet aktív védelméhez. Ha kérdése van, forduljon a töltőállomás személyzetéhez, akik örömmel állnak rendelkezésére!

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső