Weboldalak
Bezár
TopWash master image

TopWash külső autóápolási termékek

Autójának leglátványosabb felületei magas minőségű autóápolási termékeket igényelnek. Az OMV TopWash külső autóápolási termékek ezért lehetővé teszik, hogy otthoni takarítás alkalmával is nagyszerű eredményt érjünk el autónkon.

 

OMV ablaktisztító

OMV Ablaktisztító

Erőteljes tisztítószer a jármű ablakaihoz, fényszórókhoz, tükrökhöz vagy egyéb üvegfelületekhez. 

Előnyök:

  • Univerzális tisztítószer a különféle makacs szennyeződések eltávolítására 
  • Külső és belső tisztításra használható 

Használat: Fordítsa a fúvókát nyitott helyzetbe, és vigye fel az ablaktisztítót a szennyezett felületre. Vigye fel a felületre puha, szöszmentes kendővel (pl. OMV mikroszálas kendővel), és hagyja hatni rövid ideig. Utána törölje csíkmentesre a felületet egy száraz (papír) kendővel vagy az OMV mikroszálas kendő száraz felületével. Szükség esetén ismételje meg, és szivaccsal távolítsa el a makacs szennyeződéseket.


 

OMV bogároldó

OMV Bogároldó

Speciális tisztítószer a rovarmaradványok ablakokról, tükrökről és fényszórókról, valamint a fényezésről, műanyagokról, króm alkatrészekről és a teljes karosszériáról történő eltávolítására.

Előnyök: 

  • Speciális formulát tartalmaz a makacs szennyeződések eltávolítására
  • Az autómosóba való belépés előtt használható a jobb eredmény érdekében

Használat: Fordítsa a fúvókát nyitott helyzetbe, és vigye fel a rovareltávolítót a szennyezett területekre. Hagyja hatni 1-2 percen át. A tisztítás hatékonyságának növelése érdekében, rendkívül makacs szennyeződések esetén használjon speciális szivacsot vagy kefét. Ezután öblítse le vízzel, és ha szükséges, ismételje meg az eljárást. Ne használja sérült fényezésen, közvetlen napfényben és forró karosszérián.

 

OMV mikroszálas törlőkendő zöld

OMV Mikroszálas törlőkendő

Törlőkendő külső festett és fényes felületek, például karosszéria, króm alkatrészek, üvegek stb. tisztítására, polírozására.

Előnyök:

  • Gyors száradás
  • Nem hagy szálakat maga után
  • Újra felhasználható és mosógépben mosható

Használat: Használja szárazon vagy nedvesen, a szennyeződés típusától függően. 
Ne használjon fehérítőt vagy öblítőszert a tisztításához, mert csökkenti a kendő hatékonyságát.
 

OMV felnitisztító

OMV Felnitisztító

Nagy hatékonyságú speciális tisztítószer könnyűfém és acél keréktárcsákhoz. Garantáltan nem károsítja a felni felületét vagy a kerékcsavarokat.

Előnyök:

  • Magas tisztítóhatás  
  • Alkalmas könnyűfém és acél keréktárcsákhoz 
  • Eltávolítja a fékport és a szállórozsdát

Használat: Hagyja kihűlni a kerekeket a termék felhordása előtt. Fordítsa a fúvókát nyitott helyzetbe, és egyenletesen vigye fel a felnitisztítót kerékre. Hagyja hatni 2-3 percig, és használjon kefét a rendkívül makacs szennyeződések eltávolításához a tisztítás hatékonyságának növelése érdekében. Alaposan öblítse le a kerekeket bő vízzel vagy magasnyomású mosóval.


Ne használja tűző napon vagy felhevült felületen! A könnyűfémből vagy alumíniumból készült festetlen keréktárcsáknál tartsa be a gyártó ajánlásait, mielőtt a terméket használná. Első használat alkalmával először használja nem szembetűnő, kis felületen. Nem alkalmas krómozott felületekre.
 

Kenőanyag kereső