Kapcsolat
Web oldalak
Web oldalak
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Ausztria www.omv.at/de-at Bulgária www.omv.bg/bg-bg Csehország www.omv.cz/cs-cz Németország www.omv.de/de-de Új Zéland www.omv.nz/en-nz Norvégia www.omv.no/no-no Románia www.omv.ro/ro-ro Szerbia www.omv.co.rs/sr-rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si/sl-si Szlovákia www.omv.sk/sk-sk Tunézia www.omv.tn/ar-tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Bezár

Hungaroring E-sport Bajnokság

Regisztrálj, játssz és legyél Te a virtuális aszfalt királya!

E-sport bajnokság indul Michelisz Norbert szakmai vezetésével és a Hungaroring szerepvállalásával.

Az öt fordulóból álló, Hungaroring E-sport Bajnokság névre keresztelt online szezonnal kivételes lehetőséget kínálnak az indulóknak.

A fődíj egy teljes idényre szóló versenyzési lehetőség a M1RA-ban egy magyar vagy nemzetközi autós gyorsasági bajnokságban 2021-ben.

Michelisz Norbert élő közvetítésén keresztül követhetik nyomon az időmérőet és a futamokat a M1RA hivatalos Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján.

                                                                  NEVEZÉS A VERSENYRE

  • Az első hungaroringi fordulót megelőző előselejtezőről a 24 leggyorsabb idővel rendelkező induló jut be a versenyre.
  • Az első forduló után a bajnokság aktuális első 15 helyezettje automatikus indulási jogot szerez a soron következő fordulóra.
  • Innentől a még kiadó 9 helyre továbbra is a fordulókat megelőző előselejtezőkön lehet bejutni.
  • Minden forduló egy szabadedzést követő időmérőből, majd két futamból áll. Az első futam normál rajtsorrend alapján indul, a másodikon az időmérő első tíz helyezettjének sorrendje megfordul.
  • Az időmérőn az első tíz helyezett 10–1 pontot szerez.
  • Mindkét futamon az első 15 helyezett szerez pontot, az első harmincat, a tizenötödik egyet.

1. forduló: Hungaroring, április 30., Előselejtező: Április 13–26.
2. forduló: Monza, május 14., Előselejtező: Május 1–10.
3. forduló: Nürburgring, május 28., Előselejtező: Május 15–24.
4. forduló: Szepang, június 11., Előselejtező: Május 29.–Június 7.
5. forduló: Hungaroring, június 25., Előselejtező: Június 12–21.

  • 2019 WTCR bajnok
  • 238 futam
  • 14 győzelem
  • 53 dobogó
Az elmúlt időszakban számtalanszor kérdezték tőlem, hogy mi jutott eszembe legelőször, amikor világbajnok lettem. A tizenöt évvel korábbi önmagamat láttam, aki egyetemre ment és már kezdett letenni az álmáról, hogy valaha autóversenyző lesz, de ennek ellenére folyton szimulátorozott a pécsi albérletben. Tudom, hogy ma is sokan gyakorolnak otthon a számítógépen és álmodoznak, hogy egyszer talán kapnak egy lehetőséget. Most én szeretnék esélyt adni valakinek. Az e-sport kiváló terep, hogy megtaláljuk a tehetségeket, és a legalkalmasabbnak egy teljes szezonra szóló versenyzési lehetőséget garantálunk 2021-ben. -  Michelisz Norbert

Az OMV Michelisz Norbert WTCR autóversenyző kiemelt partnere. 2020-ban is folytatódik az OMV és a legeredményesebb hazai autóversenyző, Michelisz Norbert közötti együttműködés.

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső