Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

Most kedvezőbb áron varázsoljuk ragyogóan tisztává az autóját!

Jöjjön el bármelyik Top Wash gépi autómosóval rendelkező OMV töltőállomásra és válasszon az autójának eggyel magasabb árkategóriájú mosóprogramot 200 SuperShop pont beváltásával!

Használja ki ajánlatunkat! Most például a Comfort mosóprogram áráért és + 200 SuperShop pontért Önnek a legjobb mosásunk - a Sensation mosás jár! Az alvázmosást is tartalmazó Sensation mosás eltávolítja a sófelverődés maradványait, ragyogó tisztaságot és csillogást biztosít autójának!

A pontbeváltási akció a gépi autómosóval rendelkező OMV töltőállomásokon az ajánlat visszavonásáig érvényes. A kedvezményes SuperShop árakat keresse a plakátokon vagy érdeklődjön munkatársainknál!

Az automosóval rendelkező töltőállomásokat könnyen megtalálja a töltőállomás-kereső és útvonaltervező szolgáltatásunk segítségével.

Töltőállomás-kereső

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső