Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

Ingyenes töltőállomás-kereső alkalmazás

Mostantól könnyebb lesz töltőállomást találni: az OMV Filling Station Finder már letölthető a Google Play-ről az androidos okostelefonokra, vagy az iTunes Store-on keresztül iPhone-ra vagy iPad-re.
Az ingyenes alkalmazás megmutatja a legközelebbi OMV töltőállomást, annak távolságát a felhasználó tartózkodási helyétől – GPS vagy kézzel beírt cím alapján -, és kiszámítja a legrövidebb utat. Egy extra funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználó kiterjesztett valóságban is lássa a töltőállomást, a könnyebb tájékozódás érdekében.

Részletes adatok a nyitva tartásról és a kiegészítő szolgáltatásokról

A legközelebbi töltőállomások megjeleníthetők akár egy listában, akár egy térképen, és a felhasználó állíthatja be a találatok számát. Megjeleníthetők további részletes információk a nyitva tartás idejéről, elérhetőségről, fizetési módokról, vagy arról, hogy van-e az adott töltőállomáson autómosó vagy földgáz. Arra is van mód, hogy egy meghatározott útvonal mentén jelenjenek meg az OMV töltőállomások, de közvetlen útvonal is tervezhető az okostelefon címlistájában szereplő valamelyik címhez.

Találja meg kedvenc töltőállomását most:

OMV App - Android, (play.google.com)
OMV App - IPhone, (itunes.apple.com)

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső