Weboldalak
Bezár
Value Card - laptop

OMV Utalvány

A töltőállomásainkon megvásárolható OMV utalvány tökéletes meglepetés családtagjainak és ismerőseinek, legyen szó esküvőről, születésnapról, karácsonyról vagy házassági évfordulóról. A hasznos ajándéknak mindenki örül. Az ajándékozó igazi sikerét a megajándékozott személy öröme jelenti!

Töltőállomásainkon az alábbi fix összegű ajándékkártyákat vásárolhatja meg:

10.000 Ft-os, 15.000 Ft-os, 30.000 Ft-os

Amennyiben ettől eltérő összegű ajándékot szeretne adni, válassza a Value Card Flex nevű termékünket, amely a kiválasztott összeggel feltölthető.
A feltöltött összegnek 1.000 Ft-tal oszthatónak kell lennie. Az egy feltöltés alkalmával feltölthető legkisebb összeg 10.000 Ft, a legnagyobb összeg a töltőállomásokon 70.000 Ft lehet.

Az OMV utalvány a magyarországi OMV töltőállomásokon üzemanyag-, shop- és gasztro termékek vásárlására, valamint az e töltőállomásokon elérhető szolgáltatások igénybevételére használható fel. Kivételt képeznek az alábbi termékek/szolgáltatások:

  • Autópálya matrica (magyar és külföldi)
  • Útdíj-fizetés, fedélzeti egység megvásárlása és feltöltése, viszonylati jegy vásárlása
  • Telefonfeltöltés
  • Pick-Pack csomagátvétel
  • Egyéb utalványok, ajándékkártyák

A 10.000 Ft-os, 15.000 Ft-os,30.000 Ft-os utalványok a vásárlástól számított 2 évig, a Value Card Flex az utolsó feltöltéstől számított 2 évig válthatók be.

Az alábbi linkre kattintva az OMV Vásárlási Utalvány Kártya Általános Szerződési feltételeit tekintheti meg:

OMV utalvány ÁSZF - 2019 (PDF, 280,6 KB)

OMV üzemanyagutalványok rendelése

A rendelés minimum összege:  150 000 Ft

Kenőanyag kereső