Kapcsolat
Web oldalak
Web oldalak
OMV Websites
OMV www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.rs Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com
Bezár

Gourmet selection - szendvicsek és saláták

A Michelin-csillagos Costes séfjének salátái amellett, hogy tápláló és egészséges alternatívát nyújtanak bármely főétkezésre, izgalmas fúziói a hagyományos alapanyagoknak és a karakteres ízeknek. A tonhalas fitness saláta a gluténmentesen étkezők számára is fogyasztható.
A saláták mellett két új gourmet szendviccsel is találkozhatunk az OMV töltőállomásokon: a kacsamáj páté sós-köményes briósban és a BBQ királyaként ismert omlós malacsült is elérhető tavasztól a kínálatban.

 

 

Pulled pork coleslaw ágyon

A BBQ egyik királya az omlós malacsült. Elkészítése több órát is 
igénybe vehet, de az eredmény megéri a várakozást. Önnek most csak kérnie kell, és azonnal fogyaszthatja cheddar sajttal és coleslaw salátával egy nagyszerű szendvicsben.
 
Focaccia, tépett sült sertéshús, cheddar sajt, coleslaw saláta, fodros saláta, kovászos uborka

 

Kacsamáj paté sós-köményes briósban

Az ízletes kacsamáj paté új köntösben, sós-köménymagos briósban tér vissza. Az ízek harmóniáját ezúttal a lilahagyma-lekvár, a különlegességet pedig a céklacsíra íze adja.
 
Sós-köményes briós, kacsamáj paté, lilahagyma-lekvár, rukkola, céklacsíra

 

Eszter Cézár salátája

Ezt a salátát sokféleképpen készíthetik, és bár az íze fenséges, nevét 
nem a római császár után, hanem egy Amerikába kivándorolt olasz vendéglős után kapta. A mi változatunkat Eszter saját receptje szerint készült öntete teszi még izgalmasabbá.
 
Jégsaláta, grillezett csirkemell, sült bacon, parmezán sajt, főtt tojás, dió, koktélparadicsom, kruton, Eszter cézársaláta-öntete

 

Tonhalas fitness saláta

Ha három szóban kellene megfogalmazni, mit várunk el egy salátától, akkor leginkább ezek lennének: legyen tápláló, finom és egészséges. Ezt szem előtt tartva alkottuk meg salátánkat, amely friss, üde ízeivel is elkápráztatja fogyasztóit.
 
Kevert saláta, kígyóuborka, csemegekukorica, tonhal, piros kaliforniai paprika, fekete olajbogyó, krémfehér sajt, újhagyma, retekcsíra, citromos salátaöntet
 

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső