Kapcsolat
Web oldalak
Web oldalak
OMV Websites
OMV www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.rs Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com
Bezár

Gourmet szendvicsek a retro jegyében

Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes étterem séfjének idei utolsó, negyedik kollekciójában egyaránt szerepelnek az újragondolt retro fogások és a közelgő ünnepek hangulatát idéző különlegességek.

OMV VIVA prémium szendvicskínálatában az izgalmas alapanyagokkal ötvözött retró ízélmények mellett kipróbálhatjuk a karácsonyhoz kapcsolódó, gourmet fogásokat. Vegetáriánus verzióként a kínálat része a spenótos cipó körözöttel és chilis sajttal, amelyeket a friss zöldpaprika, rukkola és paradicsom egészít ki. Mellette debütál az örök utazós kedvenc egy kis pikáns ízhatással: kovászolt kenyérbe kerül a klasszikus, rántott hús burgonyasalátával és kovászos uborkával. Adventi szenzációként szerepel a szezonális darabok között a bécsi perec kemencés sonkával, amelyet édeskés hagymalekvár, lágy krémsajt, dijoni mustár és jégsaláta ízesít. Teljes értékű főételként pedig bemutatkozik egy ünnepi specialitás: aszalt szilvás pulykatekercs zsemlés töltelékkel, rusztikus buciban, fodros salátával.
 
A legújabb szendvicskollekció december 1-től 68 OMV VIVA töltőállomáson érhető el országszerte.

SPENÓTOS CIPÓ KÖRÖZÖTTEL ÉS CHILIS SAJTTAL

A kirándulások egyik elmaradhatatlan kelléke volt a körözöttes zsemle sajttal és friss zöldségekkel. Ezt a kedvelt klasszikus szendvicset varázsoltuk újjá napjaink ízlése szerint.

Spenótos ciabatta, juhtúrós körözött, chilis sajt, paradicsom, paprika, ruccola

 

 

BÉCSI PEREC KEMENCÉS SONKÁVAL ÉS HAGYMALEKVÁRRAL

A gyerekek szeretik a perecet. Ez a mondóka adta az ötletet, hogy a felnőtteknek is készítsünk egy lágy krémsajttal, pikáns mustárral és finom sült sonkával töltött perecet, amit reményeink szerint ők is  nagyon fognak szeretni.

Bécsi perec, kemencés sült sonka, krémsajt, magos mustár, hagymalekvár, jégsaláta

 

RÁNTOTT HÚS BURGONYASALÁTÁVAL

Aki kicsit is hosszabb útra indul, annak legtöbbször egy jó rántott húsos zsemlét csomagoltak útravalóra. A mi ízletes burgonyasalátával készülő változatunkat is bátran ajánljuk az éhes utazóknak!

Kovászos kenyér, rántott karaj, bécsi burgonyasaláta, kovászos uborka, fodros saláta

 

 

ASZALT SZILVÁS PULYKATEKERCS ZSEMLÉS TÖLTELÉKKEL

Az ünnepi asztalon gyakori fogás a baconszalonnába göngyölt és aszalt szilvával töltött pulykatekercs. Kóstolja meg új szendvicsünket és változtassa ünnepé a hétköznapokat.

Rusztikus buci, aszalt szilvával töltött baconbe tekert pulykatekercs, petrezselymes zsemlés töltelék, füstölt szilvalekvár, fodros saláta

Töltőállomás kereső

Visszajelzés töltőállomásról

Kenőanyag kereső