Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

Szeretne egyéni PIN kódot beállítani új OMV üzemanyagkártyáihoz? Itt megteheti!

Az új üzemanyagkártyákhoz egyéni PIN kódot rendelhet. Az egyéni PIN kód beállítása egy teljesen biztonságos weboldalon keresztül történik. A kód beállításához szükséges további információkért kattintson IDE!

Ön a rendszer használatával vállalja, hogy az egyénileg választott PIN-kódot szigorúan bizalmasan kezeli, és ezt a kötelezettségét az Ön által megrendelt valamennyi üzemanyagkártyához tartozó PIN kód esetében a kódot felhasználó további kártyabirtokostól is megköveteli. Kérjük, ne feledje, hogy egyénileg beállított PIN kódot nem tud hozzárendelni már meglevő OMV üzemanyagkártyához!

A lenti "Ügyfél által választott PIN kód" mező kiválasztásával hozza létre egyéni PIN kódját. A megerősítéshez írja be újra PIN kódját a "PIN kód megismétlése" mezőbe.

Befejezéshez kattintson az "Elküld" gombra.

Egyéni PIN kód beállítása

FONTOS!
Az OMV Hungária Kft. weboldalát használva biztonságos felületre lép. Az OMV munkatársai semmilyen körülmények között, soha nem férnek hozzá egyénileg beállított PIN kódjához. Adatbiztonsági szempontból kiemelt fontosságú, hogy saját maga állítsa be PIN kódját – az OMV Kártya osztály ezt a feladatot nem végzi el Ön helyett. Az OMV kizárólag a PIN kódra vonatkozó információk feldolgozásáért vállal felelősséget.
További kérdés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: info.omvcardsales@omv.com.

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső