Weboldalak
Bezár
OMV benzinkút

Szeretne egyéni PIN kódot beállítani új OMV üzemanyagkártyáihoz? Itt megteheti!

Az új üzemanyagkártyákhoz egyéni PIN kódot rendelhet. Az egyéni PIN kód beállítása egy teljesen biztonságos weboldalon keresztül történik. A kód beállításához szükséges további információkért kattintson IDE!

Ön a rendszer használatával vállalja, hogy az egyénileg választott PIN-kódot szigorúan bizalmasan kezeli, és ezt a kötelezettségét az Ön által megrendelt valamennyi üzemanyagkártyához tartozó PIN kód esetében a kódot felhasználó további kártyabirtokostól is megköveteli. Kérjük, ne feledje, hogy egyénileg beállított PIN kódot nem tud hozzárendelni már meglevő OMV üzemanyagkártyához!

A lenti "Ügyfél által választott PIN kód" mező kiválasztásával hozza létre egyéni PIN kódját. A megerősítéshez írja be újra PIN kódját a "PIN kód megismétlése" mezőbe.

Befejezéshez kattintson az "Elküld" gombra.

Egyéni PIN kód beállítása

FONTOS!
Az OMV Hungária Kft. weboldalát használva biztonságos felületre lép. Az OMV munkatársai semmilyen körülmények között, soha nem férnek hozzá egyénileg beállított PIN kódjához. Adatbiztonsági szempontból kiemelt fontosságú, hogy saját maga állítsa be PIN kódját – az OMV Kártya osztály ezt a feladatot nem végzi el Ön helyett. Az OMV kizárólag a PIN kódra vonatkozó információk feldolgozásáért vállal felelősséget.
További kérdés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: kartya.ugyfelszolgalat@omv.com.

Kenőanyag kereső