Weboldalak
Bezár

OMV üzemanyagkártya - az Ön partnere egész Európában!

Ha Európán keresztül közlekedik, biztosítjuk támogatásunkról nemcsak saját, több mint 2000 OMV töltőállomásból álló értékesítési hálózatunkon keresztül (beleértve a Petromot és az Avantit), hanem ROUTEX-partnereink hálózatán keresztül is: Aral, BP, Circle K and ENI. A ROUTEX a prémium szolgáltatások egyik legkiterjedtebb hálózatát kínálja Európában, több mint 21 000 átvételi ponttal 34 országban, köztük több mint 1 700 ROUTEX-4-TRUCKS ponttal, amelyek Európa fő tranzitfolyosóin találhatók.

Az OMV kártyával teljes körű szolgáltatáscsomagot élvezhet, amely időt, pénzt takarít meg és csökkenti az adminisztratív erőfeszítéseket.

OMV SmartPass

OMV SmartPass

Az OMV SmartPass segítségével intelligens útdíjfizetési megoldást kínálunk az EETS technológiával nagyméretű járművek számára. Leegyszerűsíti Európa többszörös útdíjszedő rendszerének kezelését, és számos díjbeszedő automata helyettesítőjeként szolgál.

Autópálya díjak

Autópálya díjak

A ROUTEX funkcióval rendelkező OMV kártyával készpénz nélkül utazhat, így biztosítva a szabad áthaladást fizetőállomásokon, hidakon és alagutakon. Egyszerűen válassza ki a kívánt adószámlázási módot.

Számlázás

Számlázás

OMV üzemanyagkártya tulajdonosaként egyedi megállapodás szerint havonta egyszer vagy havonta kétszer könnyen áttekinthető,a tranzakcióit tartalmazó részletes listát küldünk vállalkozása üzemanyag-felhasználásának elemzéséhez, illetve kiértékeléséhez. A tranzakciós listán tételesen megtalálható az OMV üzemanyagkártyával igénybe vett valamennyi szolgáltatás. Lehetősége van arra is, hogy az egyes kártyákat meghatározott költséghelyhez rendelje. A még átfogóbb adatelemzés érdekében az összes kártya

Műszaki segélyszolgálat

Műszaki segélyszolgálat

Műszaki segítségnyújtás egész Európában. Az OMV Assistance szolgáltatás elérhető a nap 24 órájában, Európa bármely pontján.

Kenőanyag kereső