Weboldalak
Bezár
Dízelüzemanyagok, gázolaj termékek az iparnak.

OMV dízelüzemanyagok HighTec teljesítménynövelő adalékkal – Ipar

Korszerű dízelüzemanyagainkban kiváló minőségű alapüzemanyag-összetételünket kombináljuk egy speciálisan kifejlesztett, innovatív teljesítménynövelő adalékcsomaggal. Az OMV Diesel üzemanyagok ilyen módon nem csupán tisztán tartják az üzemanyagrendszert, hanem ezáltal optimalizálják a motor teljesítményét, csökkentik a fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást is. Ennek köszönhetően megnő a motor élettartama, csökkennek a karbantartási költségek és gyorsabbá válik a tankolás.

 
 
Üzemanyagainkat az OMV magas színvonalú szabványai szerint gyártjuk, és folyamatosan teszteljük. Az OMV HighTec teljesítménynövelő adalékanyaga növeli a hatékonyságot, védi az üzemanyagrendszert és meghosszabbítja a motor élettartamát. A különösen jó minőségű biodízel (FAME) komponens hozzáadásának köszönhetően az OMV EcoSmart Diesel eltarthatósága kiváló, ezáltal elkerülhető az üzemanyagszűrő nem tervezett cseréje. Az OMV EcoPro Diesel egy speciális dízelüzemanyagon alapul, ötvözve az OMV HighTec teljesítménynövelő adalék előnyeivel. A speciális összetételnek és az OMV EcoSmart Dieselnél magasabb adalékanyag-adagolásnak köszönhetően eltűnnek a lerakódások és a szennyeződések a befecskendezőben. Ám nem csak a motor lesz tisztább: az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás miatt a szennyezőanyag-kibocsátás is jelentősen csökken.
img_icon_Stabil tárolhatóság_zöld
 

Stabil tárolhatóság

Az OMV EcoSmart Diesel használatával búcsút inthet a tárolás során jelentkező nem kívánt mellékhatásoknak. Ez egyrészt az OMV tartályos tárolására és logisztikára vonatkozó szigorú szabványainak, másrészt a kiváló minőségű biokomponens tartalomnak köszönhető.

img_icon_fokozott tisztítóhatás

Fokozott tisztítóhatás

A megnövelt tisztító adalékanyagok
a már meglevő szennyeződéseket is eltávolítják a befecskendező fúvókákból. Ez a fokozott tisztítóhatás növeli a motor élettartamát, javítja az energia leadást, illetve tartósan csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

img_icon_minőségi termékek
 

Minőségi termékek

A legjobb minőségű biokomponensek megvásárlásától kezdve, a laboratóriumunkban végzett ellenőrzéseken át, a finomítónkban végzett gyártásig: a termelés minden lépésére vonatkozó, magas szintű követelményeink garantálják az OMV EcoSmart Diesel kitűnő minőségét.

img_icon_Hosszabb élettartam_kék
 

Hosszabb élettartam

Az OMV EcoPro Diesel integrált korrózióvédelme megakadályozza az üzemanyagrendszer korrózióját, s ezáltal megnöveli a motor élettartamát. Csökken a karbantartásra fordított idő, és a vele járó költségek egyaránt.

img_icon_Rugalmas felhasználhatóság
 

Rugalmas felhasználhatóság

Minden célra ugyanazt – ennyire egyszerűen is lehet! Legyen az dízelmozdony, targonca, vészhelyzeti generátor vagy ipari járműflotta –
az OMV EcoSmart Diesel többféle felhasználási területen is a lehető legnagyobb rugalmassággal biztosítja a szükséges energiát.

img_icon_Rendkívüli hidegellenállás

Rendkívüli hidegellenállás

Mindig megbízhat az OMV EcoPro Dieselben – még extrém hidegben
is. A speciális alapüzemanyagnak köszönhetően -20 °C-ig zavarosodásmentes marad. A csúcsminőségű komponensek pedig kiváló alacsony hőmérsékleti tulajdonságokat, és -35 °C- ig tartó teljesítményt biztosítanak.*

 
  EN 590 EcoSmart EcoPro
Megfelel az EN 590, valamint az Euro 5 és az Euro 6 követelményeinek + + +
Az OMV minőségi szabványai szerint készülnek és tesztelik őket + + +
Megakadályozzák a lerakódásokat a befecskendező fúvókákban   + +
Megnövelt motorélettartam   + +
Rövidebb tankolási idő   + +
Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás   + +
Maximális motorteljesítmény     +
Speciális dízel: továbbfejlesztett alapüzemanyag     +
Megtisztítja a befecskendező rendszert a meglévő lerakódásoktól     +
Nincsenek paraffinkristályok -20 °C fokig (zavarosodási pont)     +
-35 °C fokig szűrhető (hidegszűrhetőségi határhőmérséklet)     +

Az előnyök függnek a vezetési stílustól, a motor típusától és a motor életkorától, illetve adalékanyag-mentes referencia üzemanyagra vonatkoznak, amely megfelel az EN 590 minimum követelményeinek.

A bio fontos.

A FAME (zsírsav-metil-észter), más néven biodízel, növényi olajok vagy állati zsírok észterezésével készül. Ezek az OMV EcoSmart Diesel gyártásához használt biokomponensek elsősorban európai alapanyagokból származnak. Ez jó ugyan, ám számunkra mégsem elég jó! Az OMV ezért olyan kiegészítő intézkedéseket vezetett be, amelyek messze meghaladják az európai szabvány által megkövetelt minimumot. A legmagasabb minőség biztosítása már a beszerzésnél kezdődik: az OMV kizárólag megbízható és tanúsított gyártóktól vásárol biodízelt.

 

Mindent ellenőrzünk.

A bejövő anyagok szigorú ellenőrzése, és a feldolgozás során történő folyamatos tesztelés garantálják az OMV EcoSmart Diesel optimális használhatóságát és kiváló eltarthatóságát. A termék tisztaságára vonatkozó követelményeket is növeltük: az OMV üzemanyagok esetében a biodízelben megengedett maximális víztartalom 40%-kal alacsonyabb, mint a hivatalos szabványban. Ezenkívül az OMV-nél használt biodízel kedvező hideghőmérsékleti tulajdonságait kizárólag közvetlenül, és nem további adalékanyagokkal értük el.

 

Vezessen tisztán!

Az AdBlue® esetében az OMV a Borealis ausztriai gyártására támaszkodik. Az AdBlue® a legújabb SCR technológiával kombinálva egyértelműen előnyös a nitrogén-oxid csökkentése terén, noha az AdBlue® fogyasztás a dízelfelhasználásnak csak körülbelül 5%-át teszi ki.*
Az utántöltés ugyanolyan egyszerű, mint a dízeltankolás. És ami a legjobb: nemcsak számos OMV-töltőállomáson kapható Európa-szerte, hanem az OMV AdBlue®-ellátást is kínál, tartálykocsival vagy praktikus, 1.000 literes IBC tartályban. Ezáltal biztosítjuk, hogy ügyfeleink számára mindig elérhető legyen az AdBlue®, bárhol legyen is rá szükségük.  

Az AdBlue® a Német Autóipari Szövetség (VDA) bejegyzett védjegye.* A jármű AdBlue® fogyasztása mindig az adott járműtől, a vezetési stílustól, valamint a motor kibocsátási besorolásától (Euro szabvány) függ. Útmutatóként: az AdBlue®-fogyasztás a dízelfogyasztás kb. 5%-a, azaz körülbelül 1–1,5 l/100km. Az 1-1,5 l/100km számítást alapul véve egy 60 literes AdBlue® tartály hatótávolsága akár 6.000 km is lehet. Ami bőségesen elegendő ahhoz, hogy elérjen a legközelebbi OMV-töltőállomásra, ahol AdBlue® vásárolható.

 

Termékadatlapok és biztonsági adatlapok

Kapcsolatfelvétel

   

OMV Hungária Kft.
Október huszonharmadika utca 6-10 V. em. 5/A
1117 Budapest

Vevőszolgálat
+36 (1) 381-9789 (Viszonteladók)
+36 (1) 381-9783 (Végfelhasználók)
Fax:  +36 (1) 381-9790
info.vevo-szolgalat.hu@omv.com
nagyker@omv.com

 

Kenőanyag kereső