Kapcsolat
Web oldalak
Web oldalak
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Ausztria www.omv.at/de-at Bulgária www.omv.bg/bg-bg Csehország www.omv.cz/cs-cz Németország www.omv.de/de-de Új Zéland www.omv.nz/en-nz Norvégia www.omv.no/no-no Románia www.omv.ro/ro-ro Szerbia www.omv.co.rs/sr-rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si/sl-si Szlovákia www.omv.sk/sk-sk Tunézia www.omv.tn/ar-tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Bezár

OMV üzemanyag nagykereskedelem

Természetesen az OMV nemcsak nemzetközi töltőállomás hálózatán keresztül biztosítja a benzin- és dízelüzemanyag ellátást, hanem jelentős üzemanyag nagykereskedelemi tevékenységet folytat. Az OMV a legjobb választás, ha szállítmányozási, építőipari, útépítési vagy mezőgazdasági vállalkozása számára keresi a legmegfelelőbb benzin- és dízelüzemanyagokat! Garantált OMV minőség egész Európában, az év minden időszakában.

 

OMV Commercial – partner a nagykereskedelemben

Üzemanyag kiszállítás és telephelyi üzemanyag kiszolgálás

Az OMV a Duna menti régió piacvezető kőolajtermék-gyártójaként legfőbb feladatának partnerei igényeinek kiszolgálását tartja. A térségben három finomítóval, valamint kiterjedt töltőállomás- és tároló hálózattal rendelkezik. Segítségükkel garantálni tudjuk az ellátás maximális biztonságát és termékeink magas minőségét. Az OMV Commercial üzletága, Európa egyik piacvezető olaj- és gázipari vállalata, az OMV nagykereskedelmi tevékenységét látja el.

Tartályautós- és telephelyi logisztikai szolgáltatásaink segítségével jutnak el üzemanyagaink nagykereskedelmi partnereinkhez, legyen az üzemanyagtartály, telepi kút, konténerkút, vagy más üzemanyagtároló. Kiváló termékeink, szolgáltatásaink, műszaki szaktudásunk, valamint üzemanyag tárolási és üzemanyag kiszállítási megoldásaink is segítik optimalizálni a vállalkozása működését, mind hazai, mind nemzetközi viszonylatban. Amit kínálunk:

  • Csúcsminőségű osztrák üzemanyagok teljesítménynövelő adalékokkal 
  • Rugalmas logisztika az egész országban 
  • Kedvező fizetési feltételek 
  • Ügyfélszolgálati támogatás 
  • 24/7 online rendelési rendszer

További információért lépjen kapcsolatba velünk ITT!

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső