Weboldalak
Bezár
OMV üzemanyag tartályautó tó melletti úton

OMV üzemanyag nagykereskedelem

Természetesen az OMV nemcsak nemzetközi töltőállomás hálózatán keresztül biztosítja a benzin- és dízelüzemanyag ellátást, hanem jelentős üzemanyag nagykereskedelemi tevékenységet folytat. Az OMV a legjobb választás, ha szállítmányozási, építőipari, útépítési vagy mezőgazdasági vállalkozása számára keresi a legmegfelelőbb benzin- és dízelüzemanyagokat! Garantált OMV minőségű gázolaj és benzin üzemanyagok forgalmazása.

OMV Commercial – partner a nagykereskedelemben

Üzemanyag kiszállítás és telephelyi üzemanyag kiszolgálás

Az OMV a Duna menti régió piacvezető kőolajtermék-gyártójaként legfőbb feladatának partnerei igényeinek kiszolgálását tartja. A térségben három finomítóval, valamint kiterjedt töltőállomás- és üzemanyagtároló hálózattal rendelkezik. Segítségükkel garantálni tudjuk az ellátás maximális biztonságát és termékeink magas minőségét. Az OMV Commercial üzletága, Európa egyik piacvezető olaj- és gázipari vállalata, az OMV üzemanyag nagykereskedelmi tevékenységét látja el.

Tartályautós- és telephelyi logisztikai szolgáltatásaink segítségével jutnak el üzemanyagaink nagykereskedelmi partnereinkhez, legyen az üzemanyagtartály, telepi kút, konténerkút, vagy más üzemanyagtároló. Kiváló termékeink, szolgáltatásaink, műszaki szaktudásunk, valamint üzemanyag tárolási és üzemanyag kiszállítási megoldásaink is segítik optimalizálni a vállalkozása működését, mind hazai, mind nemzetközi viszonylatban.

Amit kínálunk:

  • Csúcsminőségű osztrák üzemanyagok teljesítménynövelő adalékokkal 
  • Rugalmas logisztika, tartályautós üzemanyag kiszállítás az egész országban 
  • Kedvező fizetési feltételek 
  • Ügyfélszolgálati támogatás 
  • 24/7 online üzemanyag rendelési rendszer

Kenőanyag kereső