Weboldalak
Bezár
Dízelüzemanyagok, mezőgazdasági gépekbe, traktorokba

OMV dízelüzemanyagok HighTec teljesítménynövelő adalékkal – Mezőgazdaság

Korszerű dízelüzemanyagainkban kiváló minőségű alapüzemanyag-összetételünket kombináljuk a speciálisan kifejlesztett, innovatív HighTec teljesítménynövelő adalékcsomaggal. Így nem csupán tisztán tartják az üzemanyagrendszert, hanem ezáltal optimalizálják a motor teljesítményét, csökkentik a fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást is.

OMV Diesel Add ECO7
 
OMV EcoPro Diesel
 
Üzemanyagainkat az OMV magas színvonalú szabványai szerint gyártjuk, és folyamatosan teszteljük. Az OMV HighTec teljesítménynövelő adalékanyaga növeli a hatékonyságot, védi az üzemanyagrendszert és meghosszabbítja a motor élettartamát. A különösen jó minőségű biodízel (FAME) komponens hozzáadásának köszönhetően az OMV Diesel Add ECO7 eltarthatósága kiváló, ezáltal elkerülhető az üzemanyagszűrő nem tervezett cseréje. Az OMV EcoPro Diesel egy speciális dízelüzemanyagon alapul, ötvözve az OMV HighTec teljesítménynövelő adalék és egy fejlett biokomponens az HVO előnyeivel. A speciális összetételnek és a megnövelt mennyiségű teljesítménynövelő hozzáadásának köszönhetően eltűnnek a lerakódások és szennyeződések a befecskendezőben. Tisztább motor, hatékonyabb égés, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és károsanyag-kibocsátás. Az HVO hozzáadásával pedig a fenntarthatóság mellett a az égési tulajdonságok is javulnak, hiszen az HVO cetánszáma 70 feletti, amely jóval magasabb, mint az EN590 szabványban a gázolajokra előírt 51-es cetánszám érték. Ugyanakkor kiváló hidegtűrő képesség és hosszú, biztonságos eltarthatóság jellemzik.
img_icon_hosszabb élettartam
 

Hosszabb élettartam

Az OMV Diesel Add ECO7 integrált korrózióvédelme védőréteget képez a fémfelületeken, amely akár 100%-osan megakadályozza az üzemanyag-rendszer korrózióját, ezáltal megnő a motor élettartama és kevesebb a karbantartás.

img_icon_fokozott tisztítóhatás
 

Fokozott tisztítóhatás

A megnövelt tisztító adalékanyagok a már meglevő szennyeződéseket is eltávolítják a befecskendező fúvókákból. Ez a fokozott tisztítóhatás növeli a motor élettartamát, javítja az energia leadást, illetve tartósan csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

img_icon_minőségi termékek
 

Minőségi termékek

Az OMV Diesel Add ECO7 kiváló minőségét a termelés minden lépésére vonatkozó, magas szintű követelményeink garantálják. A legjobb minőségű biokomponensek megvásár-lásától kezdve, a laboratóriumunkban végzett ellenőrzéseken át, a finomítónkban végzett gyártásig.

img_icon_stabil_tárolhatóság
 

Stabil tárolhatóság

Az OMV EcoPro Diesel használatával búcsút inthet a tárolás során jelentkező nem kívánt mellékhatásoknak. Az optimális tárolhatóságnak köszönhetően a munkagépek indítása mindig problémamentes, még hosszas – például téli – leállást követően is.

img_icon_fenntartható tisztaság
 

Fenntartható tisztaság

A HighTec adalékanyag-csomag biztosítja a hatékony és tiszta égést. A felületaktív anyagok megakadályozzák a lerakódások kialakulását a befecskendező fúvókákon, ami opti-mális égést eredményez, csökkenti a károsanyag-kibocsátást és az üzemanyagfogyasztást.

 
 

Maximális teljesítmény

A magasabb cetánszámú csúcsminőségű üzemanyag és a nagy mennyiségben hozzáadott HighTec teljesítménynövelő adalékanyag-csomag kombinációja még hatékonyabb égést biztosít, s ezáltal optimális motorteljesítményt ér el. Maximális vonóerő, még mélyen átázott talajban is!

  EN 590 Diesel
Add ECO7
EcoPro
Megfelel az EN 590, valamint az Euro 5 és az Euro 6 követelményeinek + + +
Az OMV minőségi szabványai szerint készülnek és tesztelik őket + + +
Megakadályozzák a lerakódásokat a befecskendező fúvókákban   + +
Megnövelt motorélettartam   + +
Rövidebb tankolási idő   + +
Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás   + +
Maximális motorteljesítmény     +
Speciális dízel: továbbfejlesztett alapüzemanyag     +
Megtisztítja a befecskendező rendszert a meglévő lerakódásoktól     +
Nincsenek paraffinkristályok -20 °C fokig (zavarosodási pont)     +
-35 °C fokig szűrhető (hidegszűrhetőségi határhőmérséklet)     +

Az előnyök függnek a vezetési stílustól, a motor típusától és a motor életkorától, illetve adalékanyag-mentes referencia üzemanyagra vonatkoznak, amely megfelel az EN 590 minimum követelményeinek.

A bio fontos.

A HVO (Hydrotreated Vegetable Oil) hidrogénezett növényi olaj, egy olyan bioüzemanyag, amelyet kiváló hidegtűrő képesség és nagyon jó égési tulajdonságok, 70 feletti cetánszám jellemeznek. A FAME-val ellentétben a HVO-nak nagyon hasonló az összetétele a dízelüzemanyagéhoz. A fosszilis üzemanyagokhoz képest jelentős CO2 kibocsátás csökkenés érhető el vele, és az eltarthatósága is kiváló, a hagyományos dízel üzemanyaghoz hasonló.

A FAME (zsírsav-metil-észter), más néven biodízel, növényi olajok vagy állati zsírok észterezésével készül. Ezek az OMV Diesel Add ECO7 gyártásához használt biokomponensek elsősorban európai alapanyagokból származnak. Ez jó ugyan, ám számunkra mégsem elég jó! Az OMV ezért olyan kiegészítő intézkedéseket vezetett be, amelyek messze meghaladják az európai szabvány által megkövetelt minimumot. A legmagasabb minőség biztosítása már a beszerzésnél kezdődik: az OMV kizárólag megbízható és tanúsított gyártóktól vásárol biodízelt.

 

Mindent ellenőrzünk.

A bejövő anyagok szigorú ellenőrzése, és a feldolgozás során történő folyamatos tesztelés garantálják az OMV Diesel Add ECO7 optimális használhatóságát és kiváló eltarthatóságát. A termék tisztaságára vonatkozó követelményeket is növeltük: az OMV üzemanyagok esetében a biodízelben megengedett maximális víztartalom 40%-kal alacsonyabb, mint a hivatalos szabványban. Ezenkívül az OMV-nél használt biodízel kedvező hideghőmérsékleti tulajdonságait kizárólag közvetlenül, és nem további adalékanyagokkal értük el.

 

Vezessen tisztán!

Az AdBlue® esetében az OMV a Borealis ausztriai gyártására támaszkodik. Az AdBlue® a legújabb SCR technológiával kombinálva egyértelműen előnyös a nitrogén-oxid csökkentése terén, noha az AdBlue® fogyasztás a dízelfelhasználásnak csak körülbelül 5%-át teszi ki.*
Az utántöltés ugyanolyan egyszerű, mint a dízeltankolás. És ami a legjobb: nemcsak számos OMV-töltőállomáson kapható Európa-szerte, hanem az OMV AdBlue®-ellátást is kínál, tartálykocsival vagy praktikus, 1.000 literes IBC tartályban. Ezáltal biztosítjuk, hogy ügyfeleink számára mindig elérhető legyen az AdBlue®, bárhol legyen is rá szükségük.  

Az AdBlue® a Német Autóipari Szövetség (VDA) bejegyzett védjegye.* A jármű AdBlue® fogyasztása mindig az adott járműtől, a vezetési stílustól, valamint a motor kibocsátási besorolá- sától (Euro szabvány) függ. Útmutatóként: az AdBlue®-fogyasztás a dízelfogyasztás kb. 5%-a, azaz körülbelül 1–1,5 l/100km. Az 1-1,5 l/100km számítást alapul véve egy 60 literes AdBlue® tartály hatótávolsága akár 6.000 km is lehet. Ami bőségesen elegendő ahhoz, hogy elérjen a legközelebbi OMV-töltőállomásra, ahol AdBlue® vásárolható.

 
 

Kapcsolatfelvétel

   

OMV Hungária Kft.
Október huszonharmadika utca 6-10 V. em. 5/A
1117 Budapest

Vevőszolgálat
+36 (1) 381-9789 (Viszonteladók)
+36 (1) 381-9783 (Végfelhasználók)
Fax:  +36 (1) 381-9790
info.vevo-szolgalat.hu@omv.com
nagyker@omv.com

 

Kenőanyag kereső