Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

OMV dízelüzemanyagok HighTec teljesítménynövelő adalékkal – Szállítmányozás

Korszerű dízelüzemanyagainkban kiváló minőségű alapüzemanyag-összetételünket kombináljuk egy speciálisan kifejlesztett, innovatív teljesítménynövelő adalékcsomaggal. Az OMV Diesel üzemanyagok ilyen módon nem csupán tisztán tartják az üzemanyagrendszert, hanem ezáltal optimalizálják a motor teljesítményét, csökkentik a fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást is. Ennek köszönhetően megnő a motor élettartama, csökkennek a karbantartási költségek és gyorsabbá válik a tankolás.

 
 
Üzemanyagainkat az OMV magas színvonalú szabványai szerint gyártjuk, és folyamatosan teszteljük. Az OMV HighTec teljesítménynövelő adalékanyaga növeli a hatékonyságot, védi az üzemanyagrendszert és meghosszabbítja a motor élettartamát. A különösen jó minőségű biodízel (FAME) komponens hozzáadásának köszönhetően az OMV EcoSmart Diesel eltarthatósága kiváló, ezáltal elkerülhető az üzemanyagszűrő nem tervezett cseréje. Az OMV EcoPro Diesel egy speciális dízelüzemanyagon alapul, ötvözve az OMV HighTec teljesítménynövelő adalék előnyeivel. A speciális összetételnek és az OMV EcoSmart Dieselnél magasabb adalékanyag-adagolásnak köszönhetően eltűnnek a lerakódások és a szennyeződések a befecskendezőben. Ám nem csak a motor lesz tisztább: az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás miatt a szennyezőanyag-kibocsátás is jelentősen csökken.
 

Fenntartható tisztaság

A HighTec adalékanyag-csomag biztosítja a hatékony és tiszta égést. A felületaktív anyagok megakadályozzák a lerakódások kialakulását a befecskendező fúvókákon, ami optimális égést eredményez, csökkenti a károsanyag-kibocsátást és az üzemanyag-fogyasztást.

 

Nagyobb megbízhatóság

Mindig megbízhat az OMV EcoPro Dieselben – még extrém hidegben is. A speciális alapüzemanyagnak köszönhetően -20 °C-ig zavarosodásmentes marad. A csúcsminőségű komponensek pedig kiváló alacsony hőmérsékleti tulajdonságokat és -35 °C- ig tartó teljesítményt biztosítanak.*

 

Hosszabb élettartam

Az OMV EcoSmart Diesel integrált korrózióvédelme védőréteget képez a fémfelületeken, amely akár 100%-osan megakadályozza az üzemanyag-rendszer korrózióját, ezáltal megnő a motor élettartama és kevesebb a karbantartás.

 

Fokozott tisztítóhatás

A megnövelt tisztító adalékanyagok a már meglevő szennyeződéseket is eltávolítják a befecskendező fúvó- kákból. Ez a fokozott tisztítóhatás növeli a motor élettartamát, javítja az energia leadást, illetve tartósan csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

 

Gyorsabb tankolás

A speciálisan kifejlesztett habzásgátló adalékanyag csökkenti a hab- képződést, és gondoskodik arról, hogy a tankolás során keletkező hab gyorsabban szétessen. Ez jelentősen lerövidíti a tankolás idejét, miközben növeli a hatótávot ugyanazon tankolási idő alatt.

 

Maximális teljesítmény

A magasabb cetánszámú csúcsminőségű üzemanyag és a nagy mennyiségben hozzáadott HighTec teljesítménynövelő adalékanyag-csomag kombinációja még hatékonyabb égést biztosít, s ezáltal optimális motorteljesítményt ér el. Soha nem volt ilyen egyszerű többet kihozni a motorból!

 
  EN 590 EcoSmart EcoPro
Megfelel az EN 590, valamint az Euro 5 és az Euro 6 követelményeinek + + +
Az OMV minőségi szabványai szerint készülnek és tesztelik őket + + +
Megakadályozzák a lerakódásokat a befecskendező fúvókákban   + +
Megnövelt motorélettartam   + +
Rövidebb tankolási idő   + +
Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás   + +
Maximális motorteljesítmény     +
Speciális dízel: továbbfejlesztett alapüzemanyag     +
Megtisztítja a befecskendező rendszert a meglévő lerakódásoktól     +
Nincsenek paraffinkristályok -20 °C fokig (zavarosodási pont)     +
-35 °C fokig szűrhető (hidegszűrhetőségi határhőmérséklet)     +

Az előnyök függnek a vezetési stílustól, a motor típusától és a motor életkorától, illetve adalékanyag-mentes referencia üzemanyagra vonatkoznak, amely megfelel az EN 590 minimum követelményeinek.

A bio fontos.

A FAME (zsírsav-metil-észter), más néven biodízel, növényi olajok vagy állati zsírok észterezésével készül. Ezek az OMV EcoSmart Diesel gyártásához használt biokomponensek elsősorban európai alapanyagokból származnak. Ez jó ugyan, ám számunkra mégsem elég jó! Az OMV ezért olyan kiegészítő intézkedéseket vezetett be, amelyek messze meghaladják az európai szabvány által megkövetelt minimumot. A legmagasabb minőség biztosítása már a beszerzésnél kezdődik: az OMV kizárólag megbízható és tanúsított gyártóktól vásárol biodízelt.

 

Mindent ellenőrzünk.

A bejövő anyagok szigorú ellenőrzése, és a feldolgozás során történő folyamatos tesztelés garantálják az OMV EcoSmart Diesel optimális használhatóságát és kiváló eltarthatóságát. A termék tisztaságára vonatkozó követelményeket is növeltük: az OMV üzemanyagok esetében a biodízelben megengedett maximális víztartalom 40%-kal alacsonyabb, mint a hivatalos szabványban. Ezenkívül az OMV-nél használt biodízel kedvező hideghőmérsékleti tulajdonságait kizárólag közvetlenül, és nem további adalékanyagokkal értük el.

 

Vezessen tisztán!

Az AdBlue® esetében az OMV a Borealis ausztriai gyártására támaszkodik. Az AdBlue® a legújabb SCR technológiával kombinálva egyértelműen előnyös a nitrogén-oxid csökkentése terén, noha az AdBlue® fogyasztás a dízelfelhasználásnak csak körülbelül 5%-át teszi ki.*
Az utántöltés ugyanolyan egyszerű, mint a dízeltankolás. És ami a legjobb: nemcsak számos OMV-töltőállomáson kapható Európa-szerte, hanem az OMV AdBlue®-ellátást is kínál, tartálykocsival vagy praktikus, 1.000 literes IBC tartályban. Ezáltal biztosítjuk, hogy ügyfeleink számára mindig elérhető legyen az AdBlue®, bárhol legyen is rá szükségük.  

Az AdBlue® a Német Autóipari Szövetség (VDA) bejegyzett védjegye.* A jármű AdBlue® fogyasztása mindig az adott járműtől, a vezetési stílustól, valamint a motor kibocsátási besorolá- sától (Euro szabvány) függ. Útmutatóként: az AdBlue®-fogyasztás a dízelfogyasztás kb. 5%-a, azaz körülbelül 1–1,5 l/100km. Az 1-1,5 l/100km számítást alapul véve egy 60 literes AdBlue® tartály hatótávolsága akár 6.000 km is lehet. Ami bőségesen elegendő ahhoz, hogy elérjen a legközelebbi OMV-töltőállomásra, ahol AdBlue® vásárolható.

 

Termékadatlapok és biztonsági adatlapok

Kapcsolatfelvétel

   

OMV Hungária Kft.
Október huszonharmadika utca 6-10 V. em. 5/A
1117 Budapest

Nagykereskedelmi üzemanyag értékesítés - Cser Zsófia
Tel.: +36 (30) 373-9007 
(elérhető munkanapokon 9 – 17 óráig)
zsofia.cser@omv.com
 

Vevőszolgálat
+36 (1) 381-9789 (Viszonteladók)
+36 (1) 381-9783 (Végfelhasználók)
Fax:  +36 (1) 381-9790
info.vevo-szolgalat.hu@omv.com
nagyker@omv.com

 

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső