Weboldalak
Bezár
OMV töltőállomás kép

Töltőállomás-üzemeltető partnereket keresünk!


A budapesti székhelyű OMV Hungária Kft. a magyar üzemanyag-kereskedelem egyik kiemelt szereplője.
Magyarországon több mint 200 töltőállomásból álló hálózatot működtet, 1991 óta van jelen a hazai piacon. A vállalat több mint 60 főt foglalkoztat központi irodájában, míg töltőállomásain további 1800 fő dolgozik.

A kiváló minőségű üzemanyagok, valamint az OMV motorolaj és kenőanyagok széles skálájának értékesítése mellett a töltőállomások multifunkcionális szolgáltatóközpontként működnek, amelyekben autómosó, VIVA shop, SPAR Express , VIVA kávézó is üzemel.

 

Követelmények:

  • képviseli az OMV-márkát: gondoskodik a kiszolgálás és termékválaszték magas színvonaláról,
  • önálló vállalkozóként felel a munkavállalóiért és a nyereséges üzemeltetésért,
  • gondoskodik az előírások, szabványok betartásáról,
  • közreműködik többek között a központi marketing akciók lebonyolításában,
  • biztosítja az alkalmazottak számára a megfelelő munkakörülményeket, melyhez kellő tapasztalattal rendelkezik
  • biztosítja a töltőállomás tisztaságát, rendezettségét,
  • átlagosan 7.000.000 forint értékű bankgarancia,
  • átlagosan 7.000.000 forint értékű kezdő árukészlet megfinanszírozása.

Természetesen a partneri együttműködés során minden támogatást megadunk Önnek, amely a mindennapi feladatok színvonalas lebonyolításához szükséges, töltőállomás-partnereinket továbbképzésben is részesítjük.

Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődését, örömmel várjuk jelentkezését! 
 

Jelentkezés


Gyakori kérdések

Tapasztalatunk szerint leendő partnereinknél legtöbbször az alábbi kérdések merülnek fel, amikor a partneri együttműködés lehetőségét fontolgatják. A leggyakoribb kérdések megválaszolásával szeretnénk Önnek segítséget nyújtani döntéséhez.

Teljesen más üzletágban dolgoztam eddig. Ennek ellenére alkalmas vagyok erre a munkára?
A tapasztalatunk az, hogy a munka során a legfontosabb képességek az ambíció, a kitartás, az együttműködési készség, a rugalmasság, az innovatív gondolkodás és az önállóság. Mindezen képességek függetlenek attól, hogy Ön előzőleg milyen iparágban, szolgáltatásban tevékenykedett. Munkája specialitásainak, az OMV termékeinek, szolgáltatásainak megismertetésére partnereinket képzésben részesítjük és gyakorlatorientált tréningeket szervezünk – ezek a képzések, továbbképzések kölcsönös érdekünk.
Tisztában vagyok azzal, hogy saját tőkére van szükségem. De mennyire?
Az OMV partneri együttműködéssel kapcsolatos tőkeigény már a kezdettől fogva áttekinthető és pontosan kiszámítható. Az adott töltőállomás forgalmától függően, átlagosan 7.000.000 forint értékű bankgarancia szükséges az együttműködéshez. Ezen felül – szintén a forgalomtól függően - átlagosan 7.000.000 forint összegű készpénzre is szükség van a termékek, forgóeszközök beszerzéséhez, biztosításához.
Milyen fejlődési lehetőségek állnak előttem OMV-partnerként?
Az OMV-partnerség különféle fejlődési lehetőségeket biztosít – ez nagyrészt az Ön tehetségén és szorgalmán múlik. A kiemelkedő üzleti sikereket felmutató partnerek további töltőállomás üzemeltetését vehetik át. A siker lehetősége az Ön kezében van.
Van más vállalkozásom is, lehetséges-e párhuzamosan ellátni a feladatokat?  
Úgy gondoljuk, hogy egy töltőállomás üzemeltetése teljes embert kíván a feladatok sokoldalúsága és sokrétűsége miatt. Partnereinktől elvárjuk, hogy az együttműködés során más vállalkozást ne működtessenek. Ugyanakkor meggyőződésünk, hogy a munka sokszínűsége és a benne rejlő lehetőségek teljes mértékben ki tudják elégíteni egzisztenciális és szakmai igényeit is.

A partneri együttműködéssel kapcsolatban felmerülő további kérdés esetén állunk rendelkezésére:

Sales Support osztály
OMV Hungária Kft.
Október huszonharmadika utca 6-10 V. em. 5/A
1117 Budapest
Tel.: +36 (1) 381-9700

Kenőanyag kereső