Kapcsolat
Web oldalak
Web oldalak
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Ausztria www.omv.at/de-at Bulgária www.omv.bg/bg-bg Csehország www.omv.cz/cs-cz Németország www.omv.de/de-de Új Zéland www.omv.nz/en-nz Norvégia www.omv.no/no-no Románia www.omv.ro/ro-ro Szerbia www.omv.co.rs/sr-rs Szlovénia www.omv.si/sl-si Szlovákia www.omv.sk/sk-sk Tunézia www.omv.tn/ar-tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/de
Bezár

OMV Aktiengesellschaft

Az OMV kitermelési és kereskedelmi tevékenysége magában foglalja a kőolaj- és földgáztermékeket, az innovatív energiatermelést, illetve a legkorszerűbb petrokémiai megoldásokat – a felelős vállalati magatartás keretei között. A 2017-es, 20 milliárd eurós csoportszintű árbevételével és mintegy 20 700 munkavállalójával az OMV Aktiengesellschaft Ausztria egyik legnagyobb, tőzsdén jegyzett ipari vállalata. Az Upstream üzletág erős alapokkal rendelkezik Romániában és Ausztriában, amit egy kiegyensúlyozott nemzetközi portfolió egészít ki az Északi-tengeren, a Közel-Keleten és Afrikában, valamint Oroszországban. Az üzletág napi termelése mintegy 348 000 hordó olajekvivalens volt 2017-ben. A Downstream-üzletágban az OMV által üzemeltetett három finomító kapacitása eléri az éves 17,8 millió tonnát, a társaság emellett tíz országban több mint 2000 töltőállomást is üzemeltet.

Az OMV gáztározókat tart fenn Ausztriában és Németországban, leányvállalata, a Gas Connect Austria GmbH pedig gázvezeték-hálózatot működtet Ausztriában. Az OMV 2017-ben mintegy 113 terawattóra energiaértékű gázt értékesített. A fenntarthatóság a vállalati stratégia szerves része, ezért az OMV 2025-ig 500 millió eurót fektet innovatív energetikai megoldásokba.

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső