Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

OMV Tanúsítványok

Etikai kódex

Az OMV meghatározó súllyal rendelkezik az energiaiparban, és emberek milliói számára biztosítja az energiát és a mobilitást. Társaságunk küldetésének része, hogy ezt a felelősséget gondozzuk, és a magunk elé tűzött gazdasági célok megvalósítása során is elkötelezettek legyünk társadalmi és természeti környezetünk értékei iránt. E célból készítettük el Etikai Kódexünket, a Vállalatcsoport egyik alapdokumentumát, amely valamennyi tevékenységünkre érvényesen rögzíti azokat az alapelveket, amelyek mentén céljainkat meg kell valósítanunk.

A dokumentum magában foglalja a társadalmi felelősség stratégiánkban történő megtestesülését, mérhető követelmények meghatározását, menedzsment rendszerek felállítását. A fenntartható vállalati üzletpolitika elkötelezettjei vagyunk, amely gazdasági, ökológiai és társadalmi felelősségvállaláson alapul.

Az Etikai Kódex a szervezeti egységek és az üzletágak közreműködésével került kidolgozásra, és az OMV Igazgatósága fogadta el.

Etikai kódex (PDF, 243,5 KB)

HSSE provisions (PDF, 1,5 MB)

Az OMV Hungária Kft. Általános Beszerzési Feltételei (PDF, 161,5 KB)

Energiamegtakarítási riport (PDF, 393,0 KB)

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső