Kapcsolat
Web oldalak
Web oldalak
OMV Websites
OMV www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.rs Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com
Bezár

Az OMV szponzorációs tevékenysége

Az OMV szponzorációs alapelvei kifejezik azt, hogy egy meghatározó súlyú gazdasági társaság együtt él a környezetével, és hosszú távon is támogat olyan eseményeket és programokat, amelyek jelentős társadalmi hasznossággal bírnak. Az OMV által szponzorált területek Közép-Kelet-Európában a sport és a kultúra. A támogatott események és programok valamennyi érintett országban nagy népszerűségnek örvendenek.

Egyes programokat az OMV támogatása keltett életre, de az OMV szívesen csatlakozik mások által elindított, és már sikeres eseménysorozatokhoz is. Igen sokrétűek a szponzorált programok pozitív hatásai: amatőr sportolók jutnak újabb sportolási lehetőséghez, professzionális sportolók léphetnek magasabb fokra a pályájukon, vagy a régió országai ismerhetik meg jobban egymás kulturális értékeit.

Az OMV Hungária Kft. által támogatottak

Az OMV a magyar gazdasági és üzleti életben is kiemelkedő szerepet tölt be, és ennek megfelelően elkötelezettséget tanúsít környezete iránt. Ez a társadalmi felelősségvállaláson túl a szponzorációs tevékenységben is megnyilvánul.
Az elmúlt években számos különböző eseményt és programot támogatott Magyarországon az OMV Hungária, és támogatásával segítette mind az amatőr, mint pedig a versenysport fejlődését. A sportágakat tekintve is szélesnek mondható az OMV eddigi szponzorációs tevékenysége: az atlétikától kezdve a labdasportokon keresztül a technikai sportokig terjed a támogatott sportágak köre. Az OMV szponzorációs alapelveinek megfelelően valamennyi támogatott program vagy esemény kiemelkedő szerepet töltött be a hazai sportéletben és azon túl is.

Az OMV 2016-ban vált a magyar vízilabda utánpótlás-válogatott hivatalos támogatójává.
2016. márciusában lezajlott kampányunk keretében minden, 25 liter feletti tankolásból 25 forintot a fiatal vízilabda-tehetségek támogatására fordítottunk. A vásárlók emellett az OMV töltőállomásokon adománykártyák megvásárlásával is támogathatták az ifjú sportolókat, akár SuperShop pontjaik segítségével is. A több mint 600 ezer tankolásból és a vásárlók személyes felajánlásaiból összesen több mint húszmillió forint gyűlt össze.

2017-ben, az együttműködés keretén belül, két nemzetközi utánpótlás torna kerül megrendezésre – az I. OMV Kupa női- és a II. OMV Kupa férfi nemzetközi utánpótlás torna, melyeken a magyar csapatok, hazai pályán erős ellenfelekkel találkoznak majd.

Az idén folytatódik az OMV Suli Póló-bajnokság is, amelyben a 6-12 éves korosztály legjobbjai mérik össze tudásukat.

Az MVLSZ adatai szerint a vízilabda egyre népszerűbb a fiatalok körében, a sportág bázisa az elmúlt években újra emelkedett: a mintegy 9 ezer sportolóból ma már 7,5 ezer a fiatalok száma. A növekedésben kulcsszerepe van az elkötelezett támogatóknak, az új uszodáknak, illetve a sportág töretlen népszerűségének is. A magyar utánpótlás-válogatottak rendre a legjobbak között végeznek a világversenyeken is.

"Különleges kapcsolat alakult ki az OMV és az MVLSZ között, így az anyagi mellett kiemelt erkölcsi elismerést is jelent Közép-Európa egyik legnagyobb vállalatának támogatása. Büszkén látjuk, hogy a legsikeresebb magyar olimpiai csapatsportág, azaz a vízilabda iránt ilyen mértékben elkötelezettek a magyar autósok" – fogalmazott dr. Kemény Dénes, 2016-ban az OMV és a MVLSZ közös sajtótájékoztatóján.

Kép: Mikola Gábor, Madar Dávid
Forrás: www.waterpolo.hu

Az OMV 2016 tavaszán vált a veszprémi kézilabdacsapat hivatalos támogatójává.

Az együttműködés fókuszában az utánpótlásnevelés és a tehetséggondozás, a legkiválóbb fiatal kézilabdázók és a magyar kézilabda jövőbeni sikereinek megalapozása áll.

"A sport és a tehetségek támogatása korábban sem állt távol az OMV-től, nem véletlen, hogy a vízilabda mellett a másik, hagyományos magyar sikersportág, a kézilabda egyik kiemelkedő csapata felé fordultunk" – fogalmazott Balogh Tibor, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója. "A Magyarországon már több mint 25 éve jelen lévő OMV legfőbb alapelve az értékteremtés, a megbízható és kiváló minőség, valamint a vásárlók igényeinek és elvárásainak megismerése. Mindezek közös pontot jelentenek a kiemelkedő veszprémi kézilabda-teljesítményekkel és a mögöttük álló profizmussal, küzdelemmel, akarattal" – tette hozzá.

A Telekom Veszprém Magyarország egyik legeredményesebb férfi kézilabda-klubcsapata. Alapítása óta a férfi kézilabdacsapat számos hatalmas sikert ért el: 24-szeres magyar bajnok, 25-szörös Magyar Kupa-győztes, háromszoros EHF-kupagyőztesek Európa-kupája győztes 2-szeres EHF-kupagyőztesek Európa-kupája ezüstérmes, háromszoros EHF Bajnokok Ligája döntős, illetve 2-szeres SEHA-liga győztes.

Az OMV Hungária 2016 tavaszán lett a legeredményesebb magyar női kézilabda-klubcsapat, a Győri Audi ETO KC szponzora. Az együttműködés elsősorban az utánpótlás-nevelésre és a tehetséggondozásra, a jövő sikereinek támogatására irányul. Az alapítása óta eltelt évtizedekben a győri női kézilabdacsapat számos hatalmas sikert ért el: 12-szeres magyar bajnok, 12-szeres Magyar Kupa-győztes, illetve kétszeres EHF Bajnokok Ligája győztes.

"Maximális teljesítményt nyújtó példaképként tekinthetünk a győri kézilabdázókra, bízunk benne, hogy támogatásunkkal a legkiválóbb sportolók, a jövő reménységeinek sikereihez járulhatunk hozzá. Hagyományosan támogatjuk a jövő tehetségeit, ami megegyezik ügyfeleink, a magyarországi autósok értékválasztásával is, ezért is büszkén állunk az egyik legsikeresebb sportág legkiemelkedőbb csapata mellé" – mondta Balogh Tibor, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója. Az együttműködés keretén belül minden hazai mérkőzésen látható az OMV-s padlómatrica, illetve a társaság logója a ledfalon és a kijelzőn is megjelenik, valamint a játékosok nadrágján is szerepel.

"Győr üzleti szempontból is a kiemelt városok között szerepel az OMV hálózatában, hiszen itt a vállalat négy töltőállomása működik, illetve a helyi csapat támogatói háttere is egyértelműen az OMV profiljába illik" – tette hozzá az ügyvezető igazgató.

Az OMV Hungária Kft. kiemelt partneri megállapodást kötött Michelisz Norbert WTCR autóversenyzővel.
 
Ennek értelmében a 2018-ban újonnan alakult FIA túraautó-világkupa (WTCR) sorozat futamaiban Michelisz Norbert az OMV Hungária Kft. támogatásával indul.
 
A túraautó-világbajnokság (WTCC) és a TCR International fúziójából született új sorozat, a WTCR 26 állandó indulóval vág neki a bajnokságnak. A 2018-as szezonban Michelisz Norbert a BRC Racing Team gyári pilótájaként egy Hyundai i30 N TCR típusú versenyautóval áll rajthoz. A 9 versenyhétvégéből álló WTCR-szezon április 7-8-án Marokkóban kezdődött, és november 17-18-án Makaóban ér majd véget. A világkupa magyarországi állomása április 28-29-én a Hungaroringen volt, ahol a nézőszám elérte a több tízezret.
 
Az OMV számára a legfőbb értéket a minőség, a folyamatos fejlődés, a küzdeni tudás és a magas szintű motiváció jelenti. Ezért fejlesztettük ki a kiemelkedő minőségű OMV MaxxMotion prémium üzemanyagainkat. Michelisz Norbert pedig a versenypályán bizonyítja, futamról futamra a legjobbat nyújtva, hogy szintén fontosak számára ezek az értékek. Célunk, hogy ezzel az együttműködéssel is hozzájáruljunk a magyar sportolók további sikereihez.

Szponzoráció az OMV csoportnál

„Move and more” - Az OMV - mint nemzetközi integrált olaj- és gázipari társaság - küldetése nem csak azt jelenti, hogy a vállalat biztosítja a jövő energiakészletét, hanem azt is, hogy működési környezetében társadalmi felelősséget vállal.
Mit is jelent ez részleteiben? Az OMV elkötelezett támogatója különféle sport- és kulturális eseményeknek, valamint vállalati fenntarthatósági projektekben vesz részt.

Közép-Kelet-Európa fontos régióiban az OMV a sportot támogatja, kiemelten a síugrást – az OMV az osztrák, a cseh, a szlovén és a román síszövetségek támogatója -, a futást és a labdarúgást. A művészeteket és a kultúrát illetően az OMV fő piacai (Ausztria, Románia, Törökország) kulturális értékeinek cseréjére helyezi a hangsúlyt, különös tekintettel a kortárs szépművészetre.

A vállalatcsoport, valamint az egyes országok szponzori tevékenységéről további információért kattintson IDE!

 

Kapcsolat

Marketing osztály
OMV Hungária Kft. 

Október huszonharmadika utca 6-10 V. em. 5/A
1117 Budapest
Tel.: +361 381 9732
hu.marketing@omv.com

Töltőállomás kereső

Visszajelzés töltőállomásról

Kenőanyag kereső