Weboldalak
Bezár
Michelisz autóban

Az OMV szponzorációs tevékenysége

Az OMV Hungária Kft. szponzorációs tevékenysége
Az OMV a magyar gazdasági és üzleti életben is kiemelkedő szerepet tölt be, és ennek megfelelően elkötelezettséget tanúsít környezete iránt. Ez a társadalmi felelősségvállaláson túl a szponzorációs tevékenységben is megnyilvánul. Az elmúlt években számos különböző eseményt és programot támogatott Magyarországon, és ezzel segítette mind az amatőr, mint pedig a versenysport fejlődését. Az OMV szponzorációs alapelveinek megfelelően valamennyi támogatott program vagy esemény kiemelkedő szerepet tölt be a hazai sportéletben és azon túl is.

Az OMV Michelisz Norbert WTCR autóversenyző kiemelt partnere
2018 után is folytamatos az OMV és a legeredményesebb hazai autóversenyző, Michelisz Norbert közötti együttműködés. A FIA túraautó-világkupa (WTCR) sorozat futamaiban Michelisz Norbert a BRC Racing Team gyári pilótájaként egy Hyundai i30 N TCR típusú versenyautóval áll rajthoz.

„Az OMV számára a legfőbb értéket a minőség, a folyamatos fejlődés, a küzdeni tudás és a magas szintű motiváció jelenti. Ezért fejlesztettük ki kiemelkedő minőségű OMV MaxxMotion prémium üzemanyagainkat, hogy a motor megbízhatóbb működésének és megnövekedett teljesítményének köszönhetően a vezetők nagyobb magabiztosságot tapasztaljanak a kormánynál. Michelisz Norbert pedig a versenypályán bizonyítja – futamról futamra a legjobbat nyújtva –, hogy szintén fontosak számára ezek az értékek. Célunk, hogy ezzel az együttműködéssel is hozzájáruljunk a magyar sportolók sikereihez” – mondta Balogh Tibor, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója.
 

Az OMV szponzorként ad lendületet a győri kézilabdacsapat sikereinek

Győri ETO szponzoráció

Az OMV Hungária 2016 tavaszán lett a legeredményesebb magyar női kézilabda-klubcsapat, a Győri Audi ETO KC szponzora. Az együttműködés elsősorban az utánpótlás-nevelésre és a tehetséggondozásra, illetve a jövő sikereinek támogatására irányul.

Az alapítása óta eltelt évtizedekben a győri kézilabdacsapatnak kiemelkedő sikerekben volt része:

  • 14-szeres magyar bajnok
  • 14-szeres Magyar Kupa-győztes
  • 2-szeres Szuperkupa-győztes
  • 4-szeres EHF Bajnokok Ligája győztes
Maximális teljesítményt nyújtó példaképként tekinthetünk a győri kézilabdázókra, bízunk benne, hogy támogatásunkkal a legkiválóbb sportolók, a jövő reménységeinek sikereihez járulhatunk hozzá. Hagyományosan támogatjuk a jövő tehetségeit, ami megegyezik ügyfeleink, a magyarországi autósok értékválasztásával is, ezért is büszkén állunk az egyik legsikeresebb sportág egyik legkiemelkedőbb csapata mellé” – mondta Balogh Tibor, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója. „Győr üzleti szempontból is a kiemelt városok között szerepel az OMV hálózatában, hiszen itt a vállalat három töltőállomása működik, illetve a helyi csapat támogatói háttere is egyértelműen az OMV profiljába illik” – tette hozzá az ügyvezető igazgató.

Az OMV a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának hivatalos támogatója
A 2016 tavaszán kötött együttműködés fókuszában a férfi kézilabdacsapat utánpótlás-nevelése, a tehetséggondozás, a legkiválóbb fiatal kézilabdázók, illetve a magyar kézilabda jövőbeni sikereinek megalapozása áll.

A sport és a tehetségek támogatása korábban sem állt távol az OMV-től, nem véletlen, hogy a hagyományos magyar sikersportág, a kézilabda egyik kiemelkedő csapata felé fordultunk” – fogalmazott Balogh Tibor, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója. „A Magyarországon már közel 30 éve jelenlevő OMV legfőbb alapelvei között van az értékteremtés, a megbízható és kiváló minőség. Mindezek közös pontot jelentenek a kiemelkedő veszprémi kézilabda-teljesítményekkel és a mögöttük álló profizmussal, küzdelemmel, akarattal” – tette hozzá.

A Telekom Veszprém Magyarország legeredményesebb férfi kézilabda-klubcsapata. Alapítása óta az egyesület számos hatalmas sikert ért el:

  • 25-szörös magyar bajnok
  • 27-szeres Magyar Kupa-győztes
  • 2-szeres EHF-kupagyőztesek Európa-kupája győztes
  • 2-szeres EHF-kupagyőztesek Európa-kupája ezüstérmes
  • 3-szoros EHF Bajnokok Ligája ezüstérmes

A vállalatcsoport, valamint az egyes országok szponzori tevékenységéről további információért kattintson IDE!

 

Kapcsolat

Marketing osztály
OMV Hungária Kft. 

Október huszonharmadika utca 6-10 V. em. 5/A
1117 Budapest
Tel.: +361 381 9733
hu.marketing@omv.com

Michelisz Norbert kiemelt támogatója az OMV
 

2018-ban kiemelt partnerségi megállapodást kötött az OMV Hungária Kft. és a FIA túraautó-világkupán (WTCR) versenyző Michelisz Norbert.

A túraautó-világbajnokság (WTCC) és a TCR International fúziójából született sorozat, a WTCR, 26 állandó indulóval vág neki a bajnokságnak. Michelisz Norbi idén a negyedik évét kezdi meg a Hyundai Motorsport gyári pilótájaként a BRC Racing Teamben.

Az OMV Hungária Kft. Michelisz Norbert személyes, kiemelt szponzoraként támogatja a sikeres versenyzésben a világbajnok pilótát.

 

Michelisz Norbert, a túraautó-világkupa (WTCR) 2019. évi győztese, Magyarország első, FIA összetett bajnoki címét nyerő sportolója.

Bővebb információ Michelisz Norbiról: www.michelisz.hu


Michelisz Norbert: "Számomra a legjobb üzemanyag" 
Bővebb információ a MaxxMotion prémium üzemanyagokról: ITT

Az OMV számára a legfőbb értéket a minőség, a folyamatos fejlődés, a küzdeni tudás és a magas szintű motiváció jelenti. Mi a töltőállomásainkon biztosítjuk a legmagasabb teljesítményt, többek közt kiemelkedő minőségű OMV MaxxMotion prémium üzemanyagainkkal.
 

Élménykör Michelisz Norberttel a Hungaroringen

A 30 éves hazai születésnapját ünnepelte az OMV. A jeles évfordulót a Hungaroringen Michelisz Norberttel és a vállalat nyereményjátékának győzteseivel ünnepelték. 
Nézze meg, hogy milyen egy élménykör Michelisz Norbert, túraautó-világkupa győztes autóversenyzővel, a világhírű versenypályán.
 

 

Kenőanyag kereső