Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

Az OMV szponzorációs tevékenysége

Az OMV szponzorációs tevékenysége
Az OMV meghatározó súlyú gazdasági társaságként kiemelt figyelmet fordít a környezetével való együttélésre, ezért hosszú távon is támogat olyan eseményeket és programokat, amelyek jelentős társadalmi hasznossággal bírnak.

Az OMV Hungária Kft. szponzorációs tevékenysége
Az OMV a magyar gazdasági és üzleti életben is kiemelkedő szerepet tölt be, és ennek megfelelően elkötelezettséget tanúsít környezete iránt. Ez a társadalmi felelősségvállaláson túl a szponzorációs tevékenységben is megnyilvánul. Az elmúlt években számos különböző eseményt és programot támogatott Magyarországon, és ezzel segítette mind az amatőr, mint pedig a versenysport fejlődését. Az OMV szponzorációs alapelveinek megfelelően valamennyi támogatott program vagy esemény kiemelkedő szerepet tölt be a hazai sportéletben és azon túl is.

Az OMV Michelisz Norbert WTCR autóversenyző kiemelt partnere
2018 után 2019-ben is folytatódik az OMV és a legeredményesebb hazai autóversenyző, Michelisz Norbert közötti együttműködés. A FIA túraautó-világkupa (WTCR) sorozat futamaiban Michelisz Norbert a BRC Racing Team gyári pilótájaként egy Hyundai i30 N TCR típusú versenyautóval áll rajthoz.

„Az OMV számára a legfőbb értéket a minőség, a folyamatos fejlődés, a küzdeni tudás és a magas szintű motiváció jelenti. Ezért fejlesztettük ki kiemelkedő minőségű OMV MaxxMotion prémium üzemanyagainkat, hogy a motor megbízhatóbb működésének és megnövekedett teljesítményének köszönhetően a vezetők nagyobb magabiztosságot tapasztaljanak a kormánynál. Michelisz Norbert pedig a versenypályán bizonyítja – futamról futamra a legjobbat nyújtva –, hogy szintén fontosak számára ezek az értékek. Célunk, hogy ezzel az együttműködéssel is hozzájáruljunk a magyar sportolók sikereihez” – mondta Balogh Tibor, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója.

A Hungaroringen tartott 2019-es WTCR futamot megelőzően, egyedülálló módon, az OMV töltőállomásokon elérhetőek az autóversenyző dedikálásával díszített, 2019-es szezonra készült hivatalos pólók, emellett jegyvásárlási lehetőséget is biztosít az OMV a magyar futamra.
 

Az OMV szponzorként ad lendületet a győri kézilabdacsapat sikereinek

Az OMV Hungária 2016 tavaszán lett a legeredményesebb magyar női kézilabda-klubcsapat, a Győri Audi ETO KC szponzora. Az együttműködés elsősorban az utánpótlás-nevelésre és a tehetséggondozásra, illetve a jövő sikereinek támogatására irányul.

Az alapítása óta eltelt évtizedekben a győri kézilabdacsapatnak kiemelkedő sikerekben volt része:

  • 14-szeres magyar bajnok
  • 14-szeres Magyar Kupa-győztes
  • 2-szeres Szuperkupa-győztes
  • 4-szeres EHF Bajnokok Ligája győztes
„Maximális teljesítményt nyújtó példaképként tekinthetünk a győri kézilabdázókra, bízunk benne, hogy támogatásunkkal a legkiválóbb sportolók, a jövő reménységeinek sikereihez járulhatunk hozzá. Hagyományosan támogatjuk a jövő tehetségeit, ami megegyezik ügyfeleink, a magyarországi autósok értékválasztásával is, ezért is büszkén állunk az egyik legsikeresebb sportág egyik legkiemelkedőbb csapata mellé” – mondta Balogh Tibor, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója. „Győr üzleti szempontból is a kiemelt városok között szerepel az OMV hálózatában, hiszen itt a vállalat három töltőállomása működik, illetve a helyi csapat támogatói háttere is egyértelműen az OMV profiljába illik” – tette hozzá az ügyvezető igazgató.

Az OMV a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának hivatalos támogatója
A 2016 tavaszán kötött együttműködés fókuszában a férfi kézilabdacsapat utánpótlás-nevelése, a tehetséggondozás, a legkiválóbb fiatal kézilabdázók, illetve a magyar kézilabda jövőbeni sikereinek megalapozása áll.

„A sport és a tehetségek támogatása korábban sem állt távol az OMV-től, nem véletlen, hogy a hagyományos magyar sikersportág, a kézilabda egyik kiemelkedő csapata felé fordultunk” – fogalmazott Balogh Tibor, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója. „A Magyarországon már közel 30 éve jelenlevő OMV legfőbb alapelvei között van az értékteremtés, a megbízható és kiváló minőség. Mindezek közös pontot jelentenek a kiemelkedő veszprémi kézilabda-teljesítményekkel és a mögöttük álló profizmussal, küzdelemmel, akarattal” – tette hozzá.

A Telekom Veszprém Magyarország legeredményesebb férfi kézilabda-klubcsapata. Alapítása óta az egyesület számos hatalmas sikert ért el:

  • 25-szörös magyar bajnok
  • 27-szeres Magyar Kupa-győztes
  • 2-szeres EHF-kupagyőztesek Európa-kupája győztes
  • 2-szeres EHF-kupagyőztesek Európa-kupája ezüstérmes
  • 3-szoros EHF Bajnokok Ligája ezüstérmes

A vállalatcsoport, valamint az egyes országok szponzori tevékenységéről további információért kattintson IDE!

 

Kapcsolat

Marketing osztály
OMV Hungária Kft. 

Október huszonharmadika utca 6-10 V. em. 5/A
1117 Budapest
Tel.: +361 381 9733
hu.marketing@omv.com

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső