Kapcsolat
Web oldalak
Web oldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com/en Ausztria www.omv.at/de-at Bulgária www.omv.bg/bg-bg Csehország www.omv.cz/cs-cz Németország www.omv.de/de-de Új Zéland www.omv.nz/en-nz Norvégia www.omv.no/no-no Románia www.omv.ro/ro-ro Szerbia www.omv.co.rs/sr-rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si/sl-si Szlovákia www.omv.sk/sk-sk Tunézia www.omv.tn/ar-tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

Az OMV szponzorációs tevékenysége

Az OMV szponzorációs tevékenysége
Az OMV meghatározó súlyú gazdasági társaságként kiemelt figyelmet fordít a környezetével való együttélésre, ezért hosszú távon is támogat olyan eseményeket és programokat, amelyek jelentős társadalmi hasznossággal bírnak.

Az OMV Hungária Kft. szponzorációs tevékenysége
Az OMV a magyar gazdasági és üzleti életben is kiemelkedő szerepet tölt be, és ennek megfelelően elkötelezettséget tanúsít környezete iránt. Ez a társadalmi felelősségvállaláson túl a szponzorációs tevékenységben is megnyilvánul. Az elmúlt években számos különböző eseményt és programot támogatott Magyarországon, és ezzel segítette mind az amatőr, mint pedig a versenysport fejlődését. Az OMV szponzorációs alapelveinek megfelelően valamennyi támogatott program vagy esemény kiemelkedő szerepet tölt be a hazai sportéletben és azon túl is.

Az OMV Michelisz Norbert WTCR autóversenyző kiemelt partnere
2018 után 2019-ben is folytatódik az OMV és a legeredményesebb hazai autóversenyző, Michelisz Norbert közötti együttműködés. A FIA túraautó-világkupa (WTCR) sorozat futamaiban Michelisz Norbert a BRC Racing Team gyári pilótájaként egy Hyundai i30 N TCR típusú versenyautóval áll rajthoz.

„Az OMV számára a legfőbb értéket a minőség, a folyamatos fejlődés, a küzdeni tudás és a magas szintű motiváció jelenti. Ezért fejlesztettük ki kiemelkedő minőségű OMV MaxxMotion prémium üzemanyagainkat, hogy a motor megbízhatóbb működésének és megnövekedett teljesítményének köszönhetően a vezetők nagyobb magabiztosságot tapasztaljanak a kormánynál. Michelisz Norbert pedig a versenypályán bizonyítja – futamról futamra a legjobbat nyújtva –, hogy szintén fontosak számára ezek az értékek. Célunk, hogy ezzel az együttműködéssel is hozzájáruljunk a magyar sportolók sikereihez” – mondta Balogh Tibor, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója.

A Hungaroringen tartott 2019-es WTCR futamot megelőzően, egyedülálló módon, az OMV töltőállomásokon elérhetőek az autóversenyző dedikálásával díszített, 2019-es szezonra készült hivatalos pólók, emellett jegyvásárlási lehetőséget is biztosít az OMV a magyar futamra.
 

Az OMV szponzorként ad lendületet a győri kézilabdacsapat sikereinek

Az OMV Hungária 2016 tavaszán lett a legeredményesebb magyar női kézilabda-klubcsapat, a Győri Audi ETO KC szponzora. Az együttműködés elsősorban az utánpótlás-nevelésre és a tehetséggondozásra, illetve a jövő sikereinek támogatására irányul.

Az alapítása óta eltelt évtizedekben a győri kézilabdacsapatnak kiemelkedő sikerekben volt része:

  • 14-szeres magyar bajnok
  • 14-szeres Magyar Kupa-győztes
  • 2-szeres Szuperkupa-győztes
  • 4-szeres EHF Bajnokok Ligája győztes
„Maximális teljesítményt nyújtó példaképként tekinthetünk a győri kézilabdázókra, bízunk benne, hogy támogatásunkkal a legkiválóbb sportolók, a jövő reménységeinek sikereihez járulhatunk hozzá. Hagyományosan támogatjuk a jövő tehetségeit, ami megegyezik ügyfeleink, a magyarországi autósok értékválasztásával is, ezért is büszkén állunk az egyik legsikeresebb sportág egyik legkiemelkedőbb csapata mellé” – mondta Balogh Tibor, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója. „Győr üzleti szempontból is a kiemelt városok között szerepel az OMV hálózatában, hiszen itt a vállalat három töltőállomása működik, illetve a helyi csapat támogatói háttere is egyértelműen az OMV profiljába illik” – tette hozzá az ügyvezető igazgató.

Az OMV a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának hivatalos támogatója
A 2016 tavaszán kötött együttműködés fókuszában a férfi kézilabdacsapat utánpótlás-nevelése, a tehetséggondozás, a legkiválóbb fiatal kézilabdázók, illetve a magyar kézilabda jövőbeni sikereinek megalapozása áll.

„A sport és a tehetségek támogatása korábban sem állt távol az OMV-től, nem véletlen, hogy a hagyományos magyar sikersportág, a kézilabda egyik kiemelkedő csapata felé fordultunk” – fogalmazott Balogh Tibor, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója. „A Magyarországon már közel 30 éve jelenlevő OMV legfőbb alapelvei között van az értékteremtés, a megbízható és kiváló minőség. Mindezek közös pontot jelentenek a kiemelkedő veszprémi kézilabda-teljesítményekkel és a mögöttük álló profizmussal, küzdelemmel, akarattal” – tette hozzá.

A Telekom Veszprém Magyarország legeredményesebb férfi kézilabda-klubcsapata. Alapítása óta az egyesület számos hatalmas sikert ért el:

  • 25-szörös magyar bajnok
  • 27-szeres Magyar Kupa-győztes
  • 2-szeres EHF-kupagyőztesek Európa-kupája győztes
  • 2-szeres EHF-kupagyőztesek Európa-kupája ezüstérmes
  • 3-szoros EHF Bajnokok Ligája ezüstérmes


Az OMV a magyar vízilabda utánpótlás támogatója
Az OMV 2016-ban a magyar vízilabda utánpótlás-válogatott mellé is beállt, mint hivatalos támogató.

A 2016 márciusában lezajlott OMV-kampány keretében minden 25 liter feletti tankolásból 25 forintot a fiatal vízilabda-tehetségek támogatására fordított a töltőállomás-hálózat. A több mint 600 ezer tankolásból és a vásárlók személyes felajánlásaiból húszmillió forintot meghaladó összeg gyűlt össze. 2017-ben az együttműködés keretén belül, az OMV két nemzetközi utánpótlás tornát rendezett: az I. OMV Kupa női és a II. OMV Kupa férfi nemzetközi utánpótlás tornát. Az OMV Suli Póló-bajnokság 2018-ban is folytatódott, amelyben a 6-12 éves korosztály legjobbjai mérték össze tudásukat.

Az MVLSZ adatai szerint a vízilabda egyre népszerűbb a fiatalok körében, a sportág bázisa az elmúlt években ismét emelkedésnek indult. A növekedésben kulcsszerepe van az elkötelezett támogatóknak, az új uszodáknak, illetve a sportág töretlen népszerűségének is. A magyar utánpótlás-válogatottak rendre a legjobbak között végeznek a világversenyeken is.

„Különleges kapcsolat alakult ki az OMV és az MVLSZ között, így az anyagi mellett kiemelt erkölcsi elismerést is jelent Közép-Európa egyik legnagyobb vállalatának támogatása. Büszkén látjuk, hogy a legsikeresebb magyar olimpiai csapatsportág, azaz a vízilabda iránt ilyen mértékben elkötelezettek a magyar autósok” – fogalmazott dr. Kemény Dénes 2016-ban az OMV és a MVLSZ közös sajtótájékoztatóján.

A vállalatcsoport, valamint az egyes országok szponzori tevékenységéről további információért kattintson IDE!

 

Kapcsolat

Marketing osztály
OMV Hungária Kft. 

Október huszonharmadika utca 6-10 V. em. 5/A
1117 Budapest
Tel.: +361 381 9733
hu.marketing@omv.com

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső