Weboldalak
Bezár
MaxxMotion generic header 1100x367

Tankoljon MaxxMotion üzemanyagot!

Az OMV MaxxMotion nem csupán terméknév, hanem vállalatunk fontos márkaüzenete is a minőségről. A prémium üzemanyagcsaládunk adalékanyagai gondoskodnak arról, hogy autója a lehető legtovább megbízható társa lehessen a mindennapokban.

 A fém alkatrészeken védőréteget képezve segít megelőzni a korróziót az üzemanyagrendszerben

A korrózióval, vagy köznapi nevén rozsdásodással sok járművezető találkozott már, de csak kevesen tudják, hogy ez a jelenség az üzemanyagrendszernek is az egyik legnagyobb ellensége. A motorban korróziót nedvesség vagy más szennyeződés okozhat, amely az üzemanyagtartályon keresztül jut a járművekbe.

Az OMV MaxxMotion üzemanyagok az ACTIVEFLOW™ technológiának köszönhetően segítenek e káros hatások kiküszöbölésében. A különleges adalékanyag védőréteget képez a fémfelületeken, ezzel nagyfokú védelmet nyújt a korrózió ellen.

A terméknek köszönhetően meghosszabbodhat a motorélettartam

Az OMV termékfejlesztési és innovációs részlege folyamatosan fejleszti a MaxxMotion üzemanyagok tulajdonságait, hogy a termék minden tekintetben megfeleljen a modern, nagy teljesítményű motorok követelményeinek, valamint a vásárlók igényeinek.

A vállalat szorosan együttműködik a vezető autógyártókkal a legjobb üzemanyag-formulák előállítása érdekében.

Tudjon meg többet kedvenc OMV MaxxMotion termékeinkről!

MaxxMotion üzemanyagok töltőállomás lista

Kenőanyag kereső