Weboldalak
Bezár
MaxxMotion generic header 1100x367

OMV MaxxMotion prémium üzemanyagok

Vezető üzemanyagfejlesztő vállalatként az OMV szoros együttműködést alakított ki az autóiparral, hogy a folyamatos innováció révén minden jármű számára a lehető legideálisabb üzemanyag-összetételt állítsa elő, amellyel meghaladja a helyi minimum követeleményeket.
Az ACTIVEFLOW™ technológiával előállított OMV MaxxMotion prémium üzemanyagokat Ausztriában fejlesztették ki.

Az OMV MaxxMotion üzemanyagok a minőség új szintjét kínálják az autósok számára: aktívan tisztítják a motort, kiváló védelmet biztosítanak számára, és meghosszabbítják annak élettartamát.
Az OMV fejlesztési és innovációs részlegének állandó küldetése a MaxxMotion prémium üzemanyagok továbbfejlesztése, hogy azok mindenkor megfeleljenek a modern motorok követelményeinek is.

Tudjon meg többet kedvenc OMV MaxxMotion termékeinkről!

       

20%-os CO2 kompenzációt érhet el MaxxMotion üzemanyagok használatával!

Világos színű autó egy kanyargós, zöld erdei úton gurul

A világon minden ember CO2-kibocsátást okoz, és úgynevezett CO2-lábnyomot hagy maga után. A szén-dioxid lábnyom a fosszilis tüzelőanyagok elégetése során az életvitel, az étkezés, a fogyasztás és a közlekedés által okozott szén-dioxid-kibocsátás teljes mennyiségét jelzi. Az OMV-nél tudatában vagyunk felelősségünknek, ezért felajánljuk ügyfeleinknek, hogy az OMV MaxxMotion Performance üzemanyagokkal kompenzálják a vezetés során keletkező CO2-kibocsátás egy részét.

MaxxMotion üzemanyagok töltőállomás lista (PDF, 315,8 KB)

Kenőanyag kereső