Kapcsolat
Web oldalak
Web oldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com/en Ausztria www.omv.at/de-at Bulgária www.omv.bg/bg-bg Csehország www.omv.cz/cs-cz Németország www.omv.de/de-de Új Zéland www.omv.nz/en-nz Norvégia www.omv.no/no-no Románia www.omv.ro/ro-ro Szerbia www.omv.co.rs/sr-rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si/sl-si Szlovákia www.omv.sk/sk-sk Tunézia www.omv.tn/ar-tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

Kávézás felsőfokon a VIVA kávézókban

Válasszon Cappuccino-t vagy Espresso-t ​199 SuperShop pontért az OMV VIVA kávézóiban.

Az ajánlat 2020. március 1-től visszavonásig érvényes az alábbi töltőállomásokon:
  OMV VIVA töltőállomások listája (PDF, 182,9 KB)


A kényelem és az élvezeti érték a két legfontosabb szempont, amikor az autósok elvárásainak szeretnénk megfelelni. Folyamatosan fejlődnünk kell ahhoz, hogy mindig kiváló kávét és magas színvonalú kiszolgálást biztosíthassunk vásárlóinknak. A modern kávéfogyasztó igényes, különös érzéke van a minőséghez és nagyra értékeli a kávézás kellemes hangulatát.

Egy csésze jó kávé az öröm pillanatait jelenti a mindennapokban. Ezekre a meghatározó pillanatokra a VIVA kávézókban különösen nagy hangsúlyt fektetünk. Évek óta dolgozunk a VIVA kávévilág fejlesztésén azért, hogy vásárlóinknak mindig kiváló minőségű kávét és a kávézás ideális hangulatát kínáljuk.

Olasz pörkölés

VIVA kávé az Olaszországban, a Comói-tó közelében található, nagy hagyományokkal rendelkező Gimoka kávépörkölőiből származik. A VIVA kávé fejlesztői csapata, válogatott baristák bevonásával dolgozott a VIVA kávékeverék megalkotásán. Az eredmény az olasz pörkölésű VIVA kávé: válogatott kávészemek, gondos és kíméletes pörkölés, harmonikus kávéaroma, kiváló krémesség.

Széles választék és folyamatos képzés

A VIVA kávét vásárlóink kizárólag az OMV töltőállomások VIVA kávézóiban kóstolhatják meg, ahol a VIVA kávé csapata nagy gondossággal, frissen készíti el a kávéspecialitásokat. Espresso, cappuccino, latte macchiato és további különlegességek szerepelnek kínálatunkban – melyek mindegyike elvitelre is kapható.

Kávékínálatunk letölthető az alábbi linken:  VIVA kávékínálat

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső