Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

VIVA kávékínálat

Fair trade kávé
Tudj meg többet
Single Origine Colombia kávé
Tudj meg többet
VIVA jegeskávé
Tudj meg többet
Vigye haza a VIVA kávé élményét!
Tudj meg többet

Egy csésze jó kávé az öröm pillanatait jelenti a mindennapokban. Ezekre a meghatározó pillanatokra a VIVA kávézókban különösen nagy hangsúlyt fektetünk. Évek óta dolgozunk a VIVA kávévilág fejlesztésén azért, hogy vásárlóinknak mindig kiváló minőségű kávét és a kávézás ideális hangulatát kínáljuk.

Olasz pörkölés

VIVA kávé az Olaszországban, a Comói-tó közelében található, nagy hagyományokkal rendelkező Gimoka kávépörkölőiből származik. A VIVA kávé fejlesztői csapata, válogatott baristák bevonásával dolgozott a VIVA kávékeverék megalkotásán. Az eredmény az olasz pörkölésű VIVA kávé: válogatott kávészemek, gondos és kíméletes pörkölés, harmonikus kávéaroma, kiváló krémesség.

Széles választék és folyamatos képzés

A VIVA kávét vásárlóink kizárólag az OMV töltőállomások VIVA kávézóiban kóstolhatják meg, ahol a VIVA kávé csapata nagy gondossággal, frissen készíti el a kávéspecialitásokat. Espresso, cappuccino, latte macchiato és további különlegességek szerepelnek kínálatunkban – melyek mindegyike elvitelre is kapható.

Kávékínálatunk letölthető az alábbi linken:  VIVA kávékínálat 

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső