Weboldalak
Bezár
img_VIVA header

VIVA kávézók

OMV VIVA - Ahol a pihenőből élmény lesz!
 

Fedezze fel a VIVA kávézók világát és töltődjön fel nálunk útközben!

 

A VIVA kávézók kínálatában frissen készített szendvicsekkel, helyben sütött péksüteményekkel és frissen őrölt VIVA kávék széles kínálatával várjuk a pihenni vágyókat.
 

Kiemelt töltőállomásainkon megkóstolhatja a különleges Gourmet szendvicskínálatunkat, valamint - Magyarországon egyedülálló módon - az eredeti osztrák Leberkäse szendvicset, illetve a dél-amerikai, 100% arabica kávébabokból készült VIVA El Salvador Direct Trade kávét is!

Az OMV VIVA töltőállomásokon a gondosan válogatott kávébaboknak köszönhetően élvezheti az olaszos VIVA Classic, illetve a csokoládés- és mogyorójegyekkel rendelkező VIVA El Salvador kávék ízét, melyekből akár 10 féle kávévariációt is megkóstolhat.

 

Országszerte már 87 VIVA töltőállomáson üzemeltetünk SPAR expresss üzleteket, ahol tankolás mellett egyszerűen és kényelmesen intézheti el a bevásárlást, még ünnepnapokon is!

Állandó SuperShop ajánlataink keretein belül az espresso vagy cappuccino kávékat már 199 SuperShop pontért, illetve Gourmet szendvicseinket akár már 750 pont beváltásával is megkóstolhatja!
 

 

Térjen be kijelölt töltőállomásainkra:  OMV VIVA töltőállomások listája (PDF, 237,7 KB)

Kenőanyag kereső