Kapcsolat
Web oldalak
Web oldalak
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Ausztria www.omv.at/de-at Bulgária www.omv.bg/bg-bg Csehország www.omv.cz/cs-cz Németország www.omv.de/de-de Új Zéland www.omv.nz/en-nz Norvégia www.omv.no/no-no Románia www.omv.ro/ro-ro Szerbia www.omv.co.rs/sr-rs Szlovénia www.omv.si/sl-si Szlovákia www.omv.sk/sk-sk Tunézia www.omv.tn/ar-tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/de
Bezár

Kávézás felsőfokon - Új VIVA kávé olasz pörköléssel

Örömmel mutatjuk be Önnek az új, olasz pörkölésű VIVA kávét. Válogatott kávészemek, gondos és kíméletes pörkölés, gazdag és intenzív kávéaroma – röviden: kávézás felsőfokon. Próbálja ki most az új VIVA kávét és el lesz tőle ragadtatva! Várjuk szeretettel az OMV töltőállomások VIVA kávézóiban!

Az OMV VIVA shopok a nyugalom szigetei – kikapcsolódást és feltöltődést kínálnak Önnek útja során. Boltjaink építészetileg is megújított elrendezése maximális kényelmet nyújt egy friss szendvics, péksütemény vagy kávé elfogyasztásához. A friss élelmiszerek mellett széles étel-és italválasztékkal várjuk, sőt internet-elérést is kínálunk Önnek.

A VIVA töltőállomások listája:  VIVA töltőállomások listája (PDF, 443,5 KB)

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső