Weboldalak
Bezár

VIVA sajátmárkás termékek

Fedezze fel a VIVA sajátmárkás frissítőket, hűsítő jegeskávékat és ízletes harapnivalókat!
A prémium minőségű italok egy igazán egészséges választás a különleges ízek kedvelőinek.
A jegeskávék 100% Arabica kávéból és kiváló minőségű tejből készülnek, mesterséges aromák és tartósítószerek nélkül.
A croissant-ok pedig kitűnő választások utazáshoz, túrázáshoz vagy csak egy rohanó hétköznapon. 
 

VIVA JEGESKÁVÉK
 

Viva jegeskávé kép

Kóstolja meg VIVA jegeskávéinkat!

Az OMV töltőállomások shopjaiba megtalálhatóak a legújabb VIVA jegeskávék Cappuccino, Cafe Vanilla és Cafe Latte változatokban.
A sajátmárkás frissítő italok 100% Arabica kávéból és kiváló minőségű tejből készülnek, mesterséges aromák és tartósítószerek nélkül.

A jegeskávékat 250 grammos, visszazárható kiszerelésben tervezték, így azokat hosszabb utazásokra is magunkkal vihetjük.

    

    

VIVA CROISSANT

Viva croissant eper vanília

   
A croissant-ok pálmaolaj mentesek, és kizárólag szabadtartású tojásból készülnek. A puha tésztájú péksütemény 2 féle ízben kapható: csokis és epres-vaníliás.

    

   

    

   VIVA VITAMINVÍZ

img_VIVA sajátmárkás termékek


A VIVA Vitamin Water RELOAD, VIVA Vitamin Water BALANCE és a VIVA Vitamin Water DRIVE  ízletes, tápanyagokban gazdag frissítő, mely kiváló C- és B-vitamin-forrás. A vitaminvizek nagy dózisban tartalmaznak vitaminokat, az ajánlott napi bevitel 120% -át.

Vitaminok: C-vitamin, B3-, B5-, B6-, B9-, B12-vitamin, Q10 koenzim 

    
   
A RELOAD vitaminvizet az áfonya és a acai bogyó teszi különlegessé.
A DRIVE vitaminvizet pedig valódi zöld citrommal és pomeloval ízesítettük.
A BALANCE vitaminvizet a narancs és a levendula teszi frissítővé.  A szénsavmentes italokat kiváló minőségű forrásvízből állítjuk elő.

Tudjon meg többet a VIVA sajátmárkás italairól!
 

 • HOZZÁADOTT CUKORMENTES

  A VIVA italok édességét a valódi gyümölcsöknek köszönheti.  Nem tartalmaznak cukrot, steviat vagy más mesterséges édesítőszereket.
   
 • TARTÓSÍTÓSZER MENTES

Bátran fogyaszthatja, hiszen a VIVA italok nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert.
 

 • KÜLÖNLEGES CSOMAGOLÁS

A termék egy különleges csomagolási eljárással készül, amely lehetővé teszi, hogy megvédjük a legértékesebb és legérzékenyebb hozzávalókat, ezzel megakadályozva az antioxidánsok és a vitaminok gyors lebomlását. Ügyeltünk arra is, hogy a csomagolás 100% -ban újrahasznosítható, azaz nincs szükség a flakon és kupak szétválasztására. A 400 ml-es kiszerelés alkalmas arra, hogy bárhová magával vigye a VIVA egészséges frissítőket.
 

 • ALACSONY KALÓRIATARTALOM

Egy üveg vitaminvíz kalóriaértéke megegyezik egy alma ¾ -ével. Ezeket a kalóriákat könnyen el lehet égetni már egy 5 perces sétával is.
 

 • MAGAS A TÁPANYAGÉRTÉK

  A vitaminvízben található nagy mennyiségű vitamin fedezi egy felnőtt ember napi vitaminszükségletének 120%-át (C-vitamin, B3-, B5-, B6-, B9-, B12-vitamin, Q10 koenzim).
  A teában található gyógynövények magas tápanyagértéket eredményeznek.
   
 • VEGÁN

  Az új VIVA egészséges frissítők elérhetők az alábbi töltőállomásokon:  VIVA sajátmárkás termékek töltőállomás lista (PDF, 247,7 KB)

Kenőanyag kereső