Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

OMV üzemanyagszint-ellenőrzés

TecSonic tartályszint-ellenőrző szenzor az OMV-től

A tartályszint ellenőrzésé nem feltétlenül azt jelenti, hogy napi  rendszerességgel ellenőriznie kell az üzemanyagszintet: ezt a feladatot elvégzi a TecSonic – az OMV új, ultrahangos tartályszintmérője.

Az üzemanyagszint ellenőrzés új mércéje

Az OMV üzemanyagszint-mérője ellenőrzi a tartályban lévő gázolaj mennyiségét Ön helyett. A legújabb technológiával készült, akkumulátoros, ultrahangos érzékelő automatikusan méri a gázolajszintet, az adatokat pedig az OMV Ügyfélszolgálatához továbbítja. Amikor az üzemanyag mennyisége egy előre meghatározott szint alá csökken, az OMV rendszere automatikusan új rendelést készít, így soha nem fogy ki az üzemanyag a tartályából.

Több ellenőrzés, kevesebb adminisztráció

A tartályok ellenőrzése és az üzemanyagrendelések nyomon követése rendkívül időigényes feladat. Használja másra idejét: az OMV üzemanyagszint-ellenőrző szolgáltatása automatizálja a szintmérés és az utánrendelés  folyamatát. Ön a többi feladatára koncentrálhat, miközben a webportál segítségével teljes ellenőrzést tarthat fenn.

A TecSonic tartályszint-ellenőrző szonda előnyei
 

  • Gázolajhoz és AdBlue®-hoz egyaránt használható
  • Egyszerű üzembehelyezés
  • Elkerülhető a kritikus üzemanyagszint
  • Napi tartályszint leolvasás és figyelmeztetések az előre beállított tartályszint elérésekor
  • Kevesebb adminisztráció és előmunka
  • Automatikus ellenőrzés és utánrendelés
  • A tartályszint ellenőrzés a nap 24 órájában elérhető a mytecalemit weboldalon
  • Maximális adatvédelem
  • Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas

TecSonic tartályszint-ellenőrző szenzor - tájékoztató (PDF, 3,7 MB)

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső