Weboldalak
Bezár
img_VIVA Classic master image

Ismerje meg megújult VIVA Classic kávékínálatunkat!

Kezdje a napot egy csésze frissítő VIVA kávéval!

Legyen szó a reggeli ébresztőről, a munka vagy az iskola előtti feltöltődésről, az ebéd utáni rituáléról vagy egy hosszú utazás kísérőjéről, a kávé az élet minden helyzetének legjobb társa. A kávézás egy olyan alkalom, amikor megállhat és elmerülhet az ital ízében és illatában. Tekintse magát szerencsésnek - ezeket a pillanatokat minden egyes nap élvezhet, akár többször is!

img_VIVA Classic 250g

Az új VIVA Classic kávét ezekre az alkalmakra alkották meg. A kávéban a csokoládé, a dió és az aszalt gyümölcsök gondoskodnak az ízek tökéletes harmóniájáról, amelyből minden egyes korty könnyedén feldobja a hétköznapokat. A kávészemek lágy pörköléssel készülnek a Gimoka pörkölőüzemében, hozzájárulva ezzel a selymes textúrához, a 80% arabica és 20% robusta kávébabból álló keverékünk pedig kiegyensúlyozott és élénk ízprofilt kölcsönöz. Megunhatatlan, változatos ízvilágú kávé útközben bárhol, bármikor. Kényeztesse magát egy csésze felejthetetlen VIVA Classic kávéval, és találja meg az örömöt a nap bármely pillanatában. 
Kedvenc kávébabjait ráadásul most 250 grammos kiszerelésben haza is viheti, így biztosítva, hogy otthon se fogyjon ki az energiából!

Fedezze fel a kávézás teljesen új szintjét, és hozza ki a legtöbbet a mindennapokból!

A Direct Trade jelentése

A kereskedelmi lánc teljes átláthatóságát biztosítva a Direct Trade azt jelenti, hogy pontosan meg tudjuk osztani Vásárlóinkkal a kávébabok eredetét, termesztési és feldolgozási módszereit, illetve azt, hogy miért is olyan jó az íze. A Direct Trade egyúttal azt is lehetővé teszi számunkra, hogy szorosabb kapcsolatot építsünk ki a termelőinkkel, biztosítva ezáltal, hogy tisztességes, a piaci áraknál jóval magasabb kompenzációban részesüljenek.

Az új VIVA Classic Selection megalkotásakor, az aromák tökéletes harmóniájának megteremtése érdekében gondosan választottuk ki az indiai és brazil kávétermelőinket. A világ egyik legtekintélyesebb kávépörkölőjével, a Gimokával együtt pedig olyan kávét hoztunk létre, amely a vásárlóink közreműködésével végzett ízpróbákon főlényes győzelmet aratott.

Kóstolja meg Ön is megújult VIVA Classic Selection kávékínálatunkat, SuperShop kártya használatával mindössze 199 pont beváltásával!

Kenőanyag kereső