Weboldalak
Bezár

Mi többet nyújtunk

Vásárlóink igényei és kívánságai hajtanak minket. Kiváló minőségű termékeket és kivételes szolgáltatásokat kínálunk kezdve az OMV MaxxMotion Performance üzemanyagoktól az OMV autómosókon át egészen az ízletes VIVA kávékig és finom szendvicsekig, valamint a csomagátvételi szolgáltatástól a lottózokon át az egyre több töltőállomáson elérhető ingyenes WiFi-ig. Az OMV többet nyújt vásárlóinak.
Célunk, hogy vásárlóinknak mindennap különleges és kellemes pillanatokat szerezzünk. Elköteleztük magunkat az iránt, hogy vásárlóink számára jövőorientált termékeket és magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítsunk és többet nyújtsunk – többet, mint amennyit elvárnak.

Mi többet nyújtunk.

Folyamatos fejlesztés
Magas minőség
Friss árukészlet
Kiegészítő szolgáltatások
Megbecsült vásárlók
Barátságos munkatársak
Figyelmes kiszolgálás

Az OMV számára fontos értékek

  • Lendület: „Mozgásban tart“ – ez vállalatunk szlogenje, amely kifejezi, hogy az OMV csoport folyamatosan növekszik, fejleszti termékeit, szolgáltatásait, rugalmasan reagál a változó világ kihívásaira. Ahhoz, hogy vezető szerepünket megőrizzük, olyan munkatársakra van szükség, akik képesek innovativitásukkal, kreativitásukkal támogatni vállalati céljainkat.
  • Siker, amely a jövedelmező növekedést jelenti. A sikerhez vállalaton belüli együttműködésre, csapatmunkára, jó humánerőforrás-politikára, nyitott vállalatvezetésre van szükség. Meggyőződésünk, hogy a vállalati sikerek elengedhetetlen feltétele munkatársaink folyamatos továbbképzése, fejlesztése, karrierjük gondozása.
  • Európai értékrend: Támogatjuk a világra nyitott és toleráns gondolkodást és cselekvést, az egyetemes értékek követését, a kulturális sokszínűséget.
  • Vevőközpontúság: az OMV folyamatos növekedését a vevőközpontúság előtérbe helyezése mellett valósítja meg. Tevékenységeinket szolgáltatásközpontúan - ügyfeleinkért, munkatársainkért, a környezetért és a társadalomért való felelősségünk tudatában - folytatjuk.
  • Társadalmi felelősségvállalás: A vevői elégedettség, valamint a gazdasági, műszaki szempontból kiemelkedő teljesítmény elengedhetetlen feltétele a tartós gazdasági növekedésnek.  Tőzsdén jegyzett vállalatként elsődleges feladatunk, hogy nyereséget termeljünk, és értéknövekedést érjünk el. Egy vállalatot azonban nem csak gazdasági teljesítménye alapján ítélnek meg: a vállalat egyben értékteremtő közösség is. Törvényes kötelezettségeinken túlmutató társadalmi felelősségvállalásunkkal nap mint nap hozzájárulunk társadalmi és természeti környezetünk építéséhez, megóvásához. Az OMV hazai és nemzetközi szinten is aktív CSR tevékenységet folytat.

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső