Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com/en Ausztria www.omv.at/de-at Bulgária www.omv.bg/bg-bg Csehország www.omv.cz/cs-cz Németország www.omv.de/de-de Új Zéland www.omv.nz/en-nz Norvégia www.omv.no/no-no Románia www.omv.ro/ro-ro Szerbia www.omv.co.rs/sr-rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si/sl-si Szlovákia www.omv.sk/sk-sk Tunézia www.omv.tn/ar-tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

Együttműködés a Máltai Szeretszolgálattal

Az OMV mindig olyan CSR-tevékenység megvalósítására törekszik, amelyhez hasznosítjuk az OMV erőforrásait, amely bevonja a kollégáinkat, és amely során a működési környezetünkben lévő közösségeket támogatjuk.
Mikor a SuperShop egyik tulajdonosaként és alapító partnereként részt veszünk a Máltai Szeretetszolgálatot támogató programban szintén azt a koncepciót valósítjuk meg, hogy erőforrásainkat a társadalom javára fordítjuk: lehetőséget kínálunk vásárlóinknak, hogy a tankolások során összegyűjtött SuperShop pontokkal rászorulókat támogathassanak.

A Máltai adománykártyák 200 és 500 Ft-os címletekben érhetőek el töltőállomásainkon, melyeket SuperShop ponttal és Forinttal is kifizethetnek vásárlóink. Az adománykártyákat keresse a kassza zónákban!

Adománykártya (PDF, 1,5 MB)

Vízilabda adománykártya

Az OMV 25 éve van jelen Magyarországon, e negyed század alatt a vállalat sikertörténete a magyar mindennapok részévé vált.

Az üzleti életben megszoktuk, hogy csak kemény munkával érhetünk el nagy sikereket, és úgy gondoltuk, a magyar utánpótlás vízilabda-válogatottat is hasonló célok motiválják. Ha két ilyen sikeres csapat összeáll, abból csak jó eredmények születhetnek. Célunk, hogy segítséget nyújtsunk e sikersportág jövőjének megalapozásában, a jövő tehetségeinek kibontakozásában. Büszkék vagyunk arra, hogy odaállhatunk a kiválóságok mellé és támogatásunkról biztosíthatjuk őket a maximális teljesítmény elérésében.

Társadalmi szerepvállalás az OMV csoportban

Azok az országok, ahol az OMV Csoport aktív, jelentős különbségeket mutatnak a társadalmi és a gazdasági fejlettségüket tekintve. Azonban minden esetben igaz az, hogy az OMV jelentős hatással bír a társadalmi és gazdasági környezetére, és ez az OMV számára is komoly felelősséget jelent. Ennek megfelelően a különböző országokban különböző programok támogatásával járulunk hozzá a társadalmi és gazdasági fejlődéshez.

A vállalatcsoport, valamint az egyes országok társadalmi szerepvállalási  tevékenységéről további információt az alábbi linkre kattintva talál:

Az OMV csoport, (www.omv.com)

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső