Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

Együttműködés a Máltai Szeretszolgálattal

Az OMV mindig olyan CSR-tevékenység megvalósítására törekszik, amelyhez hasznosítjuk az OMV erőforrásait, amely bevonja a kollégáinkat, és amely során a működési környezetünkben lévő közösségeket támogatjuk.
Mikor a SuperShop egyik tulajdonosaként és alapító partnereként részt veszünk a Máltai Szeretetszolgálatot támogató programban szintén azt a koncepciót valósítjuk meg, hogy erőforrásainkat a társadalom javára fordítjuk: lehetőséget kínálunk vásárlóinknak, hogy a tankolások során összegyűjtött SuperShop pontokkal rászorulókat támogathassanak.

A Máltai adománykártyák 200 és 500 Ft-os címletekben érhetőek el töltőállomásainkon, melyeket SuperShop ponttal és Forinttal is kifizethetnek vásárlóink. Az adománykártyákat keresse a kassza zónákban!

Adománykártya (PDF, 1,5 MB)

Vízilabda adománykártya

Az OMV 25 éve van jelen Magyarországon, e negyed század alatt a vállalat sikertörténete a magyar mindennapok részévé vált.

Az üzleti életben megszoktuk, hogy csak kemény munkával érhetünk el nagy sikereket, és úgy gondoltuk, a magyar utánpótlás vízilabda-válogatottat is hasonló célok motiválják. Ha két ilyen sikeres csapat összeáll, abból csak jó eredmények születhetnek. Célunk, hogy segítséget nyújtsunk e sikersportág jövőjének megalapozásában, a jövő tehetségeinek kibontakozásában. Büszkék vagyunk arra, hogy odaállhatunk a kiválóságok mellé és támogatásunkról biztosíthatjuk őket a maximális teljesítmény elérésében.

Társadalmi szerepvállalás az OMV csoportban

Azok az országok, ahol az OMV Csoport aktív, jelentős különbségeket mutatnak a társadalmi és a gazdasági fejlettségüket tekintve. Azonban minden esetben igaz az, hogy az OMV jelentős hatással bír a társadalmi és gazdasági környezetére, és ez az OMV számára is komoly felelősséget jelent. Ennek megfelelően a különböző országokban különböző programok támogatásával járulunk hozzá a társadalmi és gazdasági fejlődéshez.

A vállalatcsoport, valamint az egyes országok társadalmi szerepvállalási  tevékenységéről további információt az alábbi linkre kattintva talál:

Az OMV csoport, (www.omv.com)

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső