Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

Együttműködés a Máltai Szeretszolgálattal

Az OMV mindig olyan CSR-tevékenység megvalósítására törekszik, amelyhez hasznosítjuk az OMV erőforrásait, amely bevonja a kollégáinkat, és amely során a működési környezetünkben lévő közösségeket támogatjuk.
Mikor a SuperShop egyik tulajdonosaként és alapító partnereként részt veszünk a Máltai Szeretetszolgálatot támogató programban szintén azt a koncepciót valósítjuk meg, hogy erőforrásainkat a társadalom javára fordítjuk: lehetőséget kínálunk vásárlóinknak, hogy a tankolások során összegyűjtött SuperShop pontokkal rászorulókat támogathassanak.

A Máltai adománykártyák 200 és 500 Ft-os címletekben érhetőek el töltőállomásainkon, melyeket SuperShop ponttal és Forinttal is kifizethetnek vásárlóink. Az adománykártyákat keresse a kassza zónákban!

Adománykártya (PDF, 1,5 MB)

Közösen a fenntartható jövőért!

Az OMV és az Országos Erdészeti Egyesület közös kezdeményezésének célja, hogy bárki igazán egyszerűen csökkenthesse a karbon-lábnyomát.

Az Országos Erdészeti Egyesülettel közös akció keretében április közepétől az év végéig vouchereket lehet vásárolni.

Minden 1000 forint támogatás egy facsemete elültetését biztosítja gyönyörű erdeinkben és egyúttal hozzájárul levegőnk tisztaságához. A támogatói kártyák 500 és 1000 forint értékben érhetőek el, a belőlük befolyt teljes összeget átutaljuk az Országos Erdészeti Egyesületnek.

Köszönjük, ha Ön is segít egy zöldebb jövő megteremtésében!
Csatlokozzon hozzánk, ültessünk egy fát!Nézze meg az Elmer Tamással, az  Országos Erdészeti Egyesület főtitkárával készített beszélgetésünket!

Társadalmi szerepvállalás az OMV csoportban

Azok az országok, ahol az OMV Csoport aktív, jelentős különbségeket mutatnak a társadalmi és a gazdasági fejlettségüket tekintve. Azonban minden esetben igaz az, hogy az OMV jelentős hatással bír a társadalmi és gazdasági környezetére, és ez az OMV számára is komoly felelősséget jelent. Ennek megfelelően a különböző országokban különböző programok támogatásával járulunk hozzá a társadalmi és gazdasági fejlődéshez.

A vállalatcsoport, valamint az egyes országok társadalmi szerepvállalási  tevékenységéről további információt az alábbi linkre kattintva talál:

Az OMV csoport, (www.omv.com)

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső