Weboldalak
Bezár
Bitumen IMG_HU

Bitumen - A tartós, jó minőségű utakért

A bitument az emberiség több mint 4000 éve használja utak építésére. Természetes aszfalt formában még ennél is régebb óta. Ma a bitumen speciális komponensek rendkívül komplex keverékét jelenti.

Az OMV bitumen kiszolgáló létesítményei az OMV schwechati finomítója és a székesfehérvári OMV Hungária PmB Üzem. Az OMV finomítói a világ valamennyi tájáról szállított nyersolaj-termékekkel dolgoznak. Bitumen termékeinket lepárlással és további feldolgozással gyártjuk, kizárólag a leggondosabban válogatott nyersolajok felhasználásával.

A Bitumenek előállításánál is a legfontosabb szempont számunkra a minőség. A gondosan válogatott alapanyagok és formulák garantálják termékeink magas műszaki minőségét, és lehetővé teszik, hogy meg tudjunk felelni a legfejlettebb és legszigorúbb követelményeknek.  

Ezen felül rendkívüli figyelmet fordítunk a termékfejlesztésre. A folyamatos termékfejlesztés és kutatás eredménye a megnövelt útbiztonság és kényelem. A bonyolult elemzési módszerekkel, folyamatos minőségellenőrzéssel, továbbá a kiváló kutatópartnereinkkel való együttműködésben folyamatosan biztosítani tudjuk a magas minőségű standardokat az OMV nagy teljesítményű bitumenek termékeinek teljes skáláján.

OMV Bitumen katalógus (PDF, 4,2 MB)
 

OMV bitumen, mert fontos a természet!

Valamennyi nagy teljesítményű bitumenünk ártalmatlan a környezetre, ezért nem igényel biztonsági címkézést. Az OMV nagy teljesítményű bitumenjével készült valamennyi aszfaltkeverék teljes mértékben újrahasznosítható.
 

Mit ígérünk / kínálunk?

  • minőségi termékek
  • iparági szakemberek
  • könnyű üzletmenet
  • biztos ellátás
  • versenyképes feltételek

Találja meg a legmegfelelőbb bitumen típust!

A folyamatos kutatások és fejlesztés eredményeként erős és hatékony megoldásokat kínálunk rendhagyó problémákra is, mind a bitumenek kiválasztásában, mind pedig az aszfaltkeverék gyártásában. Szakképzett és tapasztalt munkatársaink hasznos segítséget nyújtanak a legjobb termékek kiválasztásában.
Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, hogy a legmegfelelőbb terméket válassza! 

 

Kapcsolat

OMV Hungária Kft.
Október huszonharmadika utca 6-10 V. em. 5/A
1117 Budapest

OMV Területi Értékesítési Vezető - Fodor Csilla
Tel.: +36 (30) 837-4829
csilla.fodor@omv.com

Kenőanyag kereső