Kapcsolat
Web oldalak
Web oldalak
OMV Websites
OMV www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.rs Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com
Bezár

Bitumen - A tartós, jó minőségű utakért

A bitument az emberiség több mint 4000 éve használja utak építésére. Természetes aszfalt formában még ennél is régebb óta. Ma a bitumen speciális komponensek rendkívül komplex keverékét jelenti.

Az OMV bitumen kiszolgáló létesítményei az OMV schwechati finomítója és a székesfehérvári OMV Hungária PmB Üzem. Az OMV finomítói a világ valamennyi tájáról szállított nyersolaj-termékekkel dolgoznak. Bitumen termékeinket lepárlással és további feldolgozással gyártjuk, kizárólag a leggondosabban válogatott nyersolajok felhasználásával.


OMV nagy teljesítményű bitumen: mindent a minőségért!

A Bitumenek előállításánál is a legfontosabb szempont számunkra a minőség. A gondosan válogatott alapanyagok és formulák garantálják termékeink magas műszaki minőségét, és lehetővé teszik, hogy meg tudjunk felelni a legfejlettebb és legszigorúbb követelményeknek.  

Ezen felül rendkívüli figyelmet fordítunk a termékfejlesztésre. A folyamatos termékfejlesztés és kutatás eredménye a megnövelt útbiztonság és kényelem. A bonyolult elemzési módszerekkel, folyamatos minőségellenőrzéssel, továbbá a kiváló kutatópartnereinkkel való együttműködésben folyamatosan biztosítani tudjuk a magas minőségű standardokat az OMV nagy teljesítményű bitumenek termékeinek teljes skáláján.
 

OMV bitumen, mert fontos a természet!

Valamennyi nagy teljesítményű bitumenünk ártalmatlan a környezetre, ezért nem igényel biztonsági címkézést. Az OMV nagy teljesítményű bitumenjével készült valamennyi aszfaltkeverék teljes mértékben újrahasznosítható.
 

Mit ígérünk / kínálunk?

  • minőségi termékek
  • iparági szakemberek
  • könnyű üzletmenet
  • biztos ellátás
  • versenyképes feltételek

Találja meg a legmegfelelőbb bitumen típust!

A folyamatos kutatások és fejlesztés eredményeként erős és hatékony megoldásokat kínálunk rendhagyó problémákra is, mind a bitumenek kiválasztásában, mind pedig az aszfaltkeverék gyártásában. Szakképzett és tapasztalt munkatársaink hasznos segítséget nyújtanak a legjobb termékek kiválasztásában.
Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, hogy a legmegfelelőbb terméket válassza! 

 

Kapcsolat

OMV Hungária Kft.
Október huszonharmadika utca 6-10 V. em. 5/A
1117 Budapest

OMV Területi Értékesítési Vezető - Borda Gábor
Tel.: +36 (30) 922-6646
Fax: +36 (1) 381-9790
gabor.borda@omv.com
 

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső