Kapcsolat
Web oldalak
Web oldalak
OMV Websites
OMV www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.rs Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com
Bezár

Hajózási üzemanyag

Az OMV Marine professzionális partner mind a folyami, mind pedig a tengeri hajózásban. Modern bunkerállomásaink a Duna mentén Romániában és Ausztriában találhatók. A tengerjáró hajókat a fekete-tengeri Konstancában, valamint az Adrián, a koperi, trieszti és velencei kikötőkben szolgáljuk ki. Speciális igényeket támogató egyedi megoldásainkkal segítjük abban, hogy hatékonyan végezhesse munkáját, és közben csökkenthesse költségeit.Sokéves tapasztalatból tudjuk, mi a fontos a hajózás számára. Megbízhat alapos szakértelmünkben: évi 3.000 folyami és tengeri hajót látunk el üzemanyaggal. Vegye igénybe hatékony támogatásunkat és szakértelmünket a vízi fuvarozásban is! Az üzemanyag-ellátás közvetlenül a regionális bunkerállomásainkról és tárolótelepeinkről történik, így garantáltan 24 órán belül ki tudjuk szolgálni. Minden állomásunk megfelel az OMV Csoport szigorú egészségügyi, biztonsági, környezetvédelmi és minőségirányítási követelményeinek.

Tengerhajózási és bunker üzemanyagok

Piacvezető minőség
Hajózási üzemanyagaink az egész Duna, a Fekete-tenger és az Adria mentén rendelkezésére állnak – természetesen a legkiválóbb, valamennyi érvényben levő szabványnak megfelelő minőségben. Bízhat az ISO 8217/2012 szabvány szerinti állandó minőségben.

Műszaki támogatás
Nemzetközi partnereinkkel együttműködve professzionális szolgáltatásokat és hozzáértő tanácsadást nyújtunk. Számíthat tapasztalt üzemanyag-szakértőink támogatására minden műszaki kérdésben.

  • Kiváló minőségű termékek
  • Marine-Diesel 10 ppm a dunai hajózáshoz
  • Marine-Gasoil 0,1 az adriai hajózáshoz
  • Fuel Oil RMG 380
  • Fuel Oil RMK 700

 

Kapcsolat

OMV Hungária Kft.
Október huszonharmadika utca 6-10 V. em. 5/A
1117 Budapest
Tel.: +36 (1) 381-9784
Fax: +36 (1) 381-9790
info.vevo-szolgalat@omv.com
nagyker@omv.com

Töltőállomás kereső

Visszajelzés töltőállomásról

Kenőanyag kereső