Kapcsolat
Web oldalak
Web oldalak
OMV Websites
OMV www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.rs Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com
Bezár

OMV dízelüzemanyagok

A már megszokott OMV-minőségű dízelüzemanyagokat kínáljuk vásárlóinknak. Viszonteladóink az alap és az adalékolt dízelüzemanyagok közül választhatnak:

  • Előállítása és tesztelése az OMV magas minőségi szabványai szerint történik
  • FAME alkalmazás szelektív megközelítési mód alapján
  • Jól bevált teljesítménynövelő adalékcsomag

Végfelhasználóink számára az OMV Diesel EN 590 mellett az OMV Diesel Plus és az OMV Diesel Clean Tech prémium kategóriás termékek is rendelkezésre állnak. Győződjön meg előnyeikről!

Tökéletes motorvédelem 
Vállalkozása jövedelmezőségét jelentősen javíthatja járművei és gépei üzembiztos működésével: a kiváló minőségű üzemanyag meggátolja a szennyező anyagok lerakódását a motorban. Nagyteljesítményű termékeink, az OMV Diesel Plus és az OMV Diesel CleanTech ennek érdekében lettek kifejlesztve.

A kihívás
Járművei és gépei évente 3.000 - 8.000 órát üzemelnek. A nem megfelelő minőségű üzemanyag használata miatt szükséges karbantartás és a motorok cseréje miatti időkiesés egyben bevételkiesést is jelent.

A megoldás
Az olcsó dízelüzemanyag csak rövid távon csökkenti a költségeket. Középtávon mindenképp kifizetődőbb a jobb minőségű üzemanyag használata, mert az alacsonyabb fogyasztás mellet a motort is óvja.
Az OMV Diesel Plus és az OMV Diesel CleanTech üzemanyagok használatával maximális a motor hatékonysága: olyan teljesítménynövelő adalékcsomagot tartalmaz, mely meggátolja a lerakódás képződést a befecskendező rendszerben (tisztántartó hatás), és fokozottan védi a teljes üzemanyagrendszert a kopástól és a korróziótól. Ez szintén alacsonyabb fogyasztást és káros anyag kibocsátást jelent.
További előnye, hogy a habzásgátló adalékanyagnak köszönhetően rövidebb idő alatt tudjuk megtankolni a járművünket.

Hozzáadott érték a motor számára
Dízelüzemanyagaink segítenek az üzemanyagrendszer tisztántartásában, optimalizálják a motor teljesítményét, csökkentik a fogyasztást, valamint a károsanyag-kibocsátást. A motor élettartama megnő, a karbantartási költségek csökkennek, kevesebb alkalommal kell megállnia üzemanyagért – összefoglalva: nyereségesebben tud közlekedni.

OMV Diesel EN 590 – Garantált minőség
OMV Diesel EN 590 termékünket a legmagasabb OMV minőségi szabványoknak megfelelően gyártjuk és teszteljük.

OMV Diesel Plus – a Pluszjuttatások Önnek
OMV Diesel Plus termékünk előnyeinek alapja a magas minőségű üzemanyag-keverék, amelyhez hozzájárul az OMV innovatív és speciálisan kifejlesztett teljesítménynövelő adalék csomagja:

Dízelüzemanyag-összetétel

OMV Diesel CleanTech – Tisztaság és maximális teljesítmény
Az OMV Diesel CleanTech nagy teljesítményű üzemanyag maximális teljesítményt garantál a dízelmotorok számára. Az OMV Diesel Plus valamennyi privilégiuma mellett – pl. extra adag teljesítménynövelő adalékcsomag - további előnyökkel rendelkezik:

FAME Bio-komponensek
FAME (zsírsav metil-észter), ismertebb nevén a biodízel, növényi vagy állati olajok észterezésével nyerhető. Közel tíz éves tapasztalattal rendelkezünk a FAME használata terén, a legmagasabb minőségi szabványokat állítottuk fel a FAME előállításakor és használatakor:

  • Európai termelésből származó FAME

  • elNa származási tanúsítvány és dokumentáció (a fenntarthatóság elektronikus bizonyítéka)
  • OMV minőségbiztosítás a teljes ellátási láncban

Teljesítménynövelő adalékcsomag
Az OMV teljesítménynövelő adalékcsomagja kivételes előnyöket kínál járművei számára: a tisztántartó hatás megvédi az üzemanyagrendszert a szennyeződéstől, a korrózióvédő hatás megnöveli a motor élettartamát, a habzásgátló hatásnak köszönhetően pedig rövidebb ideig tart és hatékonyabbá válik a tankolás.

Special Diesel
Az OMV Special Diesel abban különbözik a Basic Diesel-től, hogy magasabb a cetánszáma*. A Special Diesel hatékonyabban
ég, ezáltal optimális motorteljesítményt biztosít. Télen további előnyt jelent kiváló alacsony hőmérsékleti tulajdonsága.

Extra adag teljesítménynövelő adalékcsomag
Az extra adag teljesítménynövelő adalékcsomaghoz további előnyök tartoznak. A tisztántartó hatás eltávolítja a szennyeződéseket a üzemanyag- befecskendezőkből. Jelentősen megnő a motor élettartama és a teljesítménye, ugyanakkor csökken az üzemanyag- fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás.
 

Letölthető dokumentumok

OMV Diesel Plus - tájékoztató.pdf (PDF, 1,6 MB)

OMV dízelüzemanyagok - tájékoztató.pdf (PDF, 464,3 KB)

OMV téli dízelüzemanyagok - tájékoztató.pdf (PDF, 91,2 KB)

OMV Diesel CleanTech - tájékoztató.pdf (PDF, 1,5 MB)

Gebrüder Weiss - ajánlás.pdf (PDF, 203,2 KB)

Holcim - ajánlás.pdf (PDF, 204,5 KB)

OMV eStock készletező rendszer - tájékoztató.pdf (PDF, 439,4 KB)

Töltőállomás kereső

Visszajelzés töltőállomásról

Kenőanyag kereső