Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

Állásajánlatok

Oldalunkon az aktuális magyarországi álláskínálatunkat olvashatja. Minden állásajánlat tartalmazza a betöltendő feladatkör részletes leírását, a képességeket és az iskolai végzettségre vonatkozóelvárásokat, valamint azt a karrier lehetőséget, amelyet az adott állás jelenthet az Ön számára. Kérjük, a Jelentkezését az adott állásajánlat leírásánál megadott referenciaszám feltüntetésével juttasa el a  a megadott címre.

Jelenleg nincsen betöltendő pozíció!

Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy az OMV nem veszi igénybe olyan állásközvetítő ügynökségek szolgáltatásait, amelyek a jelölteknek az OMV által meghirdetett állásokra vonatkozóan díjat számítanak fel. Alkalmanként az OMV együttműködik ugyan állásközvetítő ügynökségekkel, azonban ez a szolgáltatás az álláskereső számára semmilyen körülmények között nem jelent anyagi terhet. Kérjük, hogy álláskeresés során ezt vegye figyelembe!

Amennyiben szívesen körülnézne az OMV csoport nemzetközi álláslehetőségei között is, kérjük, kattintson az alábbi linkre.

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső