Kapcsolat
Web oldalak
Web oldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com/en Ausztria www.omv.at/de-at Bulgária www.omv.bg/bg-bg Csehország www.omv.cz/cs-cz Németország www.omv.de/de-de Új Zéland www.omv.nz/en-nz Norvégia www.omv.no/no-no Románia www.omv.ro/ro-ro Szerbia www.omv.co.rs/sr-rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si/sl-si Szlovákia www.omv.sk/sk-sk Tunézia www.omv.tn/ar-tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

Töltőállomás-partnereket keresünk!

Az OMV Magyarországon
A budapesti székhelyű OMV Hungária Kft. a magyar üzemanyag-kereskedelmi iparág egyik kiemelt szereplője. Magyarországon 194 töltőállomásból álló hálózatot működtet, 1991 óta van jelen a hazai piacon. A vállalat közel 60 főt foglalkoztat központi irodájában, míg töltőállomásain további 1700 fő dolgozik.

A kiváló minőségű üzemanyagok, valamint az OMV motorolaj és kenőanyagok széles skálájának értékesítése mellett a töltőállomások multifunkcionális szolgáltatóközpontként működnek, amelyekben autómosó, VIVA shop, SPAR Express , VIVA kávézó is üzemel.

Követelmények

  • képviseli az OMV-márkát: gondoskodik a termékek és szolgáltatások állandóan magas minőségéről,
  • önálló vállalkozóként, felel a forgalom optimalizálásáért,
  • gondoskodik a vásárlók magas színvonalú, gondos kiszolgálásáról,
  • közreműködik a központi vagy regionális marketing akciók lebonyolításában,
  • biztosítja az alkalmazottak számára a megfelelő munkakörülményeket,
  • biztosítja a töltőállomás tisztaságát, rendezettségét,
  • gondoskodik az előírások, szabványok betartásáról.

Természetesen a partneri együttműködés során minden támogatást megadunk Önnek, amely a mindennapi feladatok színvonalas lebonyolításához szükséges, töltőállomás-partnereinket rendszeres továbbképzésben részesítjük.


Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődését, örömmel várjuk jelentkezését! 
 

Jelentkezés

 

Gyakori kérdések

Tapasztalatunk szerint leendő partnereinknél legtöbbször az alábbi kérdések merülnek fel, amikor a partneri együttműködés lehetőségét fontolgatják. A leggyakoribb kérdések megválaszolásával szeretnénk Önnek segítséget nyújtani döntéséhez.

Teljesen más üzletágban dolgoztam eddig. Ennek ellenére alkalmas vagyok erre a munkára?

A tapasztalatunk az, hogy a munka során a legfontosabb képességek az ambíció, a kitartás, az együttműködési készség, a rugalmasság, az innovatív gondolkodás és az önállóság. Mindezen képességek függetlenek attól, hogy Ön előzőleg milyen iparágban, szolgáltatásban tevékenykedett. Munkája specialitásainak, az OMV termékeinek, szolgáltatásainak megismertetésére partnereinket képzésben részesítjük és gyakorlatorientált tréningeket szervezünk – ezek a képzések, továbbképzések kölcsönös érdekünk.

Tisztában vagyok azzal, hogy saját tőkére van szükségem. De mennyire?

Az OMV partneri együttműködéssel kapcsolatos tőkeigény már a kezdettől fogva áttekinthető és pontosan kiszámítható. Az adott töltőállomás forgalmától függően, átlagosan 6.000.000 forint értékű bankgarancia szükséges az együttműködéshez. Ezen felül – szintén a forgalomtól függően - átlagosan ugyanekkora összegű készpénzre is szükség van a termékek, forgóeszközök beszerzéséhez, biztosításához.

Milyen fejlődési lehetőségek állnak előttem OMV-partnerként?

Az OMV-partnerség különféle fejlődési lehetőségeket biztosít – ez nagyrészt az Ön tehetségén és szorgalmán múlik. A kiemelkedő üzleti sikereket felmutató partnerek további töltőállomás üzemeltetését vehetik át. A siker lehetősége az Ön kezében van.

Van más vállalkozásom is, lehetséges-e párhuzamosan ellátni a feladatokat?  

Úgy gondoljuk, hogy egy töltőállomás üzemeltetése teljes embert kíván a feladatok sokoldalúsága és sokrétűsége miatt. Partnereinktől elvárjuk, hogy az együttműködés során más vállalkozást ne működtessenek. Ugyanakkor meggyőződésünk, hogy a munka sokszínűsége és a benne rejlő lehetőségek teljes mértékben ki tudják elégíteni egzisztenciális és szakmai igényeit is.
A partneri együttműködéssel kapcsolatban felmerülő további kérdés esetén állunk rendelkezésére:

Sales Support osztály
OMV Hungária Kft.

Október huszonharmadika utca 6-10 V. em. 5/A
1117 Budapest
Tel.: +36 (1) 381-9700

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső