Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

Tajékoztató

OMV intézkedései a koronavírus járvánnyal kapcsolatban

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy az OMV töltőállomások működési rendjét a kormányzati korlátozó intézkedések hatására átalakítottuk. 

Az öt és félmilliomodik COVID-19 elleni védőoltás első dózisának beadásával újabb lépcsőhöz ért a védelmi intézkedések fokozatos feloldása.
 

 • Az eddig korlátozások alá eső OMV shoppok és a VIVA kávézók széles körben látogathatóvá válnak. A megnyíló helyszíneken a vendégek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak maszk viselésére nem kötelesek. A koronavírus elleni védettség igazolás bemutatása a továbbiakban nem szükséges.
   
 • Az OMV shoppokban, VIVA kávézókban, illetve Spar Expressz üzletekben a vásárlói létszám korlátozása megszünik.
   
 • Vásárlóink továbbra is zavartalanul végezhetik tankolásukat és a szokásos bevásárlásukat az OMV töltőállomásokon. 

A VIVA kávézókban és a SPAR Expressz üzletekben továbbra is mindent megteszünk a vásárlói igényekhez igazított étel-, ital- és termékválaszték biztosításáért. Az Ön biztonsága számunkra a legfontosabb! 
Tájékozódjon ITT az OMV hálózatában elérhető higiéniai termékekről, melyek használatával megfékezhetjük a vírus terjedését.


 

 

Higiéniai intézkedések

Vásárlóink és munkatársainak egészsége a legfontosabb számunkra, főleg ebben a jelenlegi rendkívüli helyzetben.

Épp ezért folyamatosan nyomon követjük a kötelező előírásoknál is magasabb szintű higiéniai utasítások betartását a töltőállomásainkon. A töltőállomást vezető partnereket rendszeresen tájékoztatjuk a megelőző intézkedésekről. Folyamatosan takarítjuk és fertőtlenítjük a töltőállomás teljes területét. Munkatársainknak előírtuk a munka közbeni kötelező maszkviselést.Kassza terület

 • Az OMV töltőállomás hálózatában kiépítettünk egy víztiszta plexi elválasztófalat a kasszában dolgozó munkatársunk és a vásárló közé, ezzel is csökkentve az esetleges cseppfertőzés kockázatát. 
 • A kasszazóna teljes területét kiemelt figyelemmel takarítjuk és fertőtlenítjük.

Gasztro terület

 • ​Rendszeresen takarítjuk és fertőtlenítjük a töltőállomás belső részét, kiemelt figyelmet fordítva a lehetséges kontakt pontokra (gasztro terület, pultok, vitrin, előkészítő helyiség).
 • Rendszeresen takarítjuk és fertőtlenítjük a kévégépeket és azok környékét, kiemelt figyelemet fordítva a kontakt pontokra (nyomógombok, gép felülete, pohártartó rész, kávé adagoló).
 • Egyesével csomagoljuk a szendvicseket és a friss pékárukat. 
 • A kesztyű használatát a teljes hálózat számára kiterjesztettük. Az OMV előírásai meghaladják a HACCP szabvány előírásait. A szappannal és fertőtlenítővel történő kézmosás előírás a töltőállomás munkatársainak. 

Mosdó terület

 • Minden órában kötelező takarítást és fertőtlenítést hajtunk végre.
 • Kihelyzetünk a helyes kézmosásról szóló figyelemfelhívó plakátot.

   

Hogyan tud segíteni a töltőállomásokon, hogy megfékezze a COVID-19 vírus terjedését?
 

 • Csak akkor vegye le a polcról a terméket, ha valóban meg is szeretné azt vásárolni.
 • Tartson 1,5 -2 méter távolságot az alkalmazottaktól és más vásárlóktól. 
 • Fizetés során, ha lehetséges, használja Pay pass bankkártyáját.
 • Minimalizálja a pénztárnál eltöltött időt.

Arra kérjük Önöket, hogy legyenek óvatosak és tartsák be a fenti ajánlásokat – figyeljenek a távolságtartásra, mossanak kezet naponta többször és kerüljék el a fizikai érintkezést. Mi történik akkor, ha a munkavállalón a vírus tünetei jelentkeznek?

Kiemelt fontossággal kezeljük az OMV munkavállalóinak egészségi állapotát. Természetesen mindenkit arra kérünk, ha nem érzi magát jól, maradjon otthon. A töltőállomások vezetőit az Országos Mentőszolgálat útmutatása alapján tájékoztattuk, hogy mi a teendő abban az esetben, ha a tünetek munkavégzés közben jelentkeznek valamelyik alkalmazottuknál.

Kérjük vásárlóink türelmét és megértését a kialakult helyzet miatt.
Az OMV munkatársai minden erejükkel azon dolgoznak, hogy a legjobb minőségben és biztonságban szolgálhassák ki Önöket. 

 

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van forduljon hozzánk bizalommal: hu.marketing@omv.com

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső