Kapcsolat
Web oldalak
Web oldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com/en Ausztria www.omv.at/de-at Bulgária www.omv.bg/bg-bg Csehország www.omv.cz/cs-cz Németország www.omv.de/de-de Új Zéland www.omv.nz/en-nz Norvégia www.omv.no/no-no Románia www.omv.ro/ro-ro Szerbia www.omv.co.rs/sr-rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si/sl-si Szlovákia www.omv.sk/sk-sk Tunézia www.omv.tn/ar-tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

Tajékoztató

OMV intézkedései a koronavírus járvánnyal kapcsolatban

Szeretnénk tájékoztatni kedves vásárlóinkat, hogy az OMV töltőállomások nyitvatartását a kormányzati korlátozó intézkedések hatására átalakítottuk.

Az átmenetileg megváltozott nyitvatartásról
ITT tájékozódhat. 

Vásárlóink zavartalanul elvégezhetik tankolásukat és a szokásos bevásárlásukat az OMV töltőállomásokon. Igyekszünk gondoskodni a megfelelő készletekről és az összes termék - az üzemanyagoktól a shop termékekig - továbbra is nagy mennyiségben állnak a vásárlóink rendelkezésre. 

A VIVA kávézókban és a SPAR Expressz üzletekben továbbra is mindent megteszünk a vásárlói igényekhez igazított étel-, ital- és termékválaszték biztosításáért.
A ételek és italok csak elviteles formában kérhetőek.  

Higiéniai intézkedések

Az OMV munkatársainak, a töltőállomás partnereinknek és a vásárlóinknak az egészsége a legfontosabbak számunkra, főleg ebben a jelenlegi rendkívüli helyzetben. Folyamatosan nyomon követjük a kötelezőnél alapesetben is magasabb szinten működő higiéniai utasítások betartását a töltőállomásainkon. A töltőállomást vezető partnereket folyamatosan tájékoztatjuk a megelőző intézkedésekről.

Az OMV töltőállomás hálózatában kiépítettünk egy víztiszta plexi elválasztófalat a kasszában dolgozó munkatársunk és a vásárló közé, ezzel is csökkentve az esetleges cseppfertőzés kockázatát. 

Az alábbiakban néhány fontos kérdésre adunk választ, mely felmerülhet vásárlóinkban az OMV töltőállomásainkon.

Hogyan tud segíteni a töltőállomásokon, hogy megfékezze a COVID-19 vírus terjedését?

  • Használon maszkot a töltőállomás egész területén.
  • Csak akkor vegye le a polcról a terméket, ha valóban meg is szeretné azt vásárolni.
  • Tartson 1,5 -2 méter távolságot az alkalmazottaktól és más vásárlóktól. 
  • Minimalizálja a pénztárnál eltöltött időt.
  • Fizetés során, ha lehetséges, használja Pay pass bankkártyáját. 
  • Ha köhög vagy tüsszög használjon papírzsebkendőt .
  • A papírzsebkendőt használat után azonnal dobja ki és mosson kezet. 

Használnak-e a dolgozók kesztyűt?

A töltőállomás dolgozói kiemelt figyelmet fordítanak a higiéniai előírások betartására. A kesztyű használatát a teljes hálózat számára kiterjesztettük. Az OMV előírásai meghaladják a HACCP szabvány előírásait. A szappannal és fertőtlenítővel történő kézmosás előírás a töltőállomás munkatársainak. A csomagolás nélküli élelmiszerek kezelésekor kesztyűt, fogót vagy papír szalvétát kell használniuk. Valamennyi kút számára kellő mennyiségű fertőtlenítőszer áll rendelkezésre a központi raktárunkban.

Mi történik akkor, ha a munkavállalón a vírus tüneteit észlelik?

Kiemelt fontossággal kezeljük az OMV munkavállalóinak egészségi állapotát. Természetesen mindenkit arra kérünk, ha nem érzi magát jól, maradjon otthon. A töltőállomások vezetőit az Országos Mentőszolgálat útmutatása alapján tájékoztattuk, hogy mi a teendő abban az esetben, ha a tünetek munkavégzés közben jelentkeznek valamelyik alkalmazottuknál.

A töltőállomás dolgozói ki vannak téve a jelenlegi egészségügyi veszélyhelyzetnek?

A legszigorúbb higiéniai előírások betartását írjuk elő az OMV töltőállomásokon, ezzel szeretnénk minimalizálni a vírus terjedésének kockázatát. Arra kérjük Önöket, hogy legyenek óvatosak és tartsák be a fenti ajánlásokat – viseljenek maszkot, figyeljenek a távolságtartásra, mossanak kezet naponta többször és kerülje el a fizikai érintkezést. 
 

Kérjük vásárlóink türelmét és megértésed a kialakult helyzet miatt.
Az OMV munkatársai minden erejükkel azon dolgoznak, hogy a legjobb minőségben és biztonságban szolgálhassák ki vásárlóinkat. 

 

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van forduljon hozzánk bizalommal: hu.marketing@omv.com

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső