Weboldalak
Bezár

Tajékoztató

OMV intézkedései a koronavírus járvánnyal kapcsolatban

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy az OMV töltőállomások működési rendjét a kormányzati korlátozó intézkedések hatására átalakítottuk. 
 

 • Az eddig korlátozások alá eső OMV shoppok és a VIVA kávézók széles körben látogathatóvá válnak. A megnyíló helyszíneken a vendégek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak maszk viselése nem kötelező. A koronavírus elleni védettség igazolás bemutatása a továbbiakban nem szükséges.
   
 • Az OMV shoppokban, VIVA kávézókban, illetve Spar Expressz üzletekben a vásárlói létszám korlátozása megszünik.
   
 • Vásárlóink továbbra is zavartalanul végezhetik tankolásukat és a szokásos bevásárlásukat az OMV töltőállomásokon. 

A VIVA kávézókban és a SPAR Expressz üzletekben továbbra is mindent megteszünk a vásárlói igényekhez igazított étel-, ital- és termékválaszték biztosításáért. Az Ön biztonsága számunkra a legfontosabb! 
Tájékozódjon ITT az OMV hálózatában elérhető higiéniai termékekről, melyek használatával megfékezhetjük a vírus terjedését.


 

 

Higiéniai intézkedések

Vásárlóink és munkatársainak egészsége a legfontosabb számunkra, főleg ebben a jelenlegi rendkívüli helyzetben.

Épp ezért folyamatosan nyomon követjük a kötelező előírásoknál is magasabb szintű higiéniai utasítások betartását a töltőállomásainkon. A töltőállomást vezető partnereket rendszeresen tájékoztatjuk a megelőző intézkedésekről. Folyamatosan takarítjuk és fertőtlenítjük a töltőállomás teljes területét.Kassza terület

 • Az OMV töltőállomás hálózatában kiépítettünk egy víztiszta plexi elválasztófalat a kasszában dolgozó munkatársunk és a vásárló közé, ezzel is csökkentve az esetleges cseppfertőzés kockázatát. 
 • A kasszazóna teljes területét kiemelt figyelemmel takarítjuk és fertőtlenítjük.

Gasztro terület

 • ​Rendszeresen takarítjuk és fertőtlenítjük a töltőállomás belső részét, kiemelt figyelmet fordítva a lehetséges kontakt pontokra (gasztro terület, pultok, vitrin, előkészítő helyiség).
 • Rendszeresen takarítjuk és fertőtlenítjük a kévégépeket és azok környékét, kiemelt figyelemet fordítva a kontakt pontokra (nyomógombok, gép felülete, pohártartó rész, kávé adagoló).
 • A kesztyű használatát a teljes hálózat számára kiterjesztettük. Az OMV előírásai meghaladják a HACCP szabvány előírásait. A szappannal és fertőtlenítővel történő kézmosás előírás a töltőállomás munkatársainak. 

Mosdó terület

 • Minden órában kötelező takarítást és fertőtlenítést hajtunk végre.
 • Kihelyzetünk a helyes kézmosásról szóló figyelemfelhívó plakátot.
   

Hogyan tud segíteni a töltőállomásokon, hogy megfékezze a COVID-19 vírus terjedését?
 

 • Csak akkor vegye le a polcról a terméket, ha valóban meg is szeretné azt vásárolni.
 • Tartson 1,5 -2 méter távolságot az alkalmazottaktól és más vásárlóktól. 
 • Fizetés során, ha lehetséges, használja Pay pass bankkártyáját.

Arra kérjük Önöket, hogy legyenek óvatosak és tartsák be a fenti ajánlásokat – figyeljenek a távolságtartásra, mossanak kezet naponta többször és kerüljék el a fizikai érintkezést. 

Mi történik akkor, ha a munkavállalón a vírus tünetei jelentkeznek?

Kiemelt fontossággal kezeljük az OMV munkavállalóinak egészségi állapotát. Természetesen mindenkit arra kérünk, ha nem érzi magát jól, maradjon otthon. A töltőállomások vezetőit az Országos Mentőszolgálat útmutatása alapján tájékoztattuk, hogy mi a teendő abban az esetben, ha a tünetek munkavégzés közben jelentkeznek valamelyik alkalmazottuknál.

Kérjük vásárlóink türelmét és megértését a kialakult helyzet miatt.
Az OMV munkatársai minden erejükkel azon dolgoznak, hogy a legjobb minőségben és biztonságban szolgálhassák ki Önöket. 

 

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van forduljon hozzánk bizalommal: hu.marketing@omv.com

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső