Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

Kézi autómosás

Az OMV kézi autómosója fizikai érintkezés nélkül működik. A kézi autómosó használatával a legerősebb szennyeződések is eltávolíthatók a fényezés megsértése nélkül. A speciális technológia négy összetevőből áll:

por formájú tisztítószer
100 bar nyomású vízsugár
50 C°-os melegvíz
ozmózis technológia, amely cseppmentes ragyogást biztosít

Új kézimosóink listája:  ITT (PDF, 536,4 KB)


De hogyan is kell használni a kézi autómosót? Nagyon egyszerűen:

 • Első lépésként emelje le a mosópisztolyt, majd dobja be az érmét.
   
 • Magas nyomású tisztítás.
  A magas nyomású vízsugár, a könnyen kezelhető mosópisztoly, valamint az intenzív tisztítószer együttesen biztosítják a kívánt eredményt. Kezdje a mosást az autó aljánál, és haladjon felfelé. A mosópisztolyt 10-20 cm-es távolságból használja.
   
 • Öblítés
  A hideg, ásványianyag-mentes vízzel történő öblítés foltmentes ragyogó eredményt biztosít, nincs szükség utólagos kiigazításra. Öblítse le az autót a tetejétől kiindulva. A mosópisztolyt tartsa 80-100 cm-re. Lehetőleg napon szárítsa meg az autót.
   
 • Viaszbevonat
  A forró viaszbevonat foltmentes ragyogást biztosít. Öblítse le az autót forró viasszal a tetejétől az aljáig. A mosópisztolyt tartsa 80-100 cm-re. A viaszfoltok eltávolításához öblítse le újra az autót.
   
 • Ragyogó szárítás
  A program során az ásványianyag-mentes hideg vízhez vízlepergető anyagot keverünk. Öblítse le az autót a tetejétől az aljáig, a mosópisztolyt tartsa 80-100 cm-re – így megmarad az autón a viaszbevonta.

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső