Weboldalak
Bezár

Kézi autómosás

Kézi autómosó_HU

Az OMV kézi autómosója fizikai érintkezés nélkül működik. A kézi autómosó használatával a legerősebb szennyeződések is eltávolíthatók a fényezés megsértése nélkül. A speciális technológia négy összetevőből áll:

por formájú tisztítószer
100 bar nyomású vízsugár
50 C°-os melegvíz
ozmózis technológia, amely cseppmentes ragyogást biztosít

Új kézimosóink listája:  ITT (PDF, 536,4 KB)


De hogyan is kell használni a kézi autómosót? Nagyon egyszerűen:

 • Első lépésként emelje le a mosópisztolyt, majd dobja be az érmét.
   
 • Magas nyomású tisztítás.
  A magas nyomású vízsugár, a könnyen kezelhető mosópisztoly, valamint az intenzív tisztítószer együttesen biztosítják a kívánt eredményt. Kezdje a mosást az autó aljánál, és haladjon felfelé. A mosópisztolyt 10-20 cm-es távolságból használja.
   
 • Öblítés
  A hideg, ásványianyag-mentes vízzel történő öblítés foltmentes ragyogó eredményt biztosít, nincs szükség utólagos kiigazításra. Öblítse le az autót a tetejétől kiindulva. A mosópisztolyt tartsa 80-100 cm-re. Lehetőleg napon szárítsa meg az autót.
   
 • Viaszbevonat
  A forró viaszbevonat foltmentes ragyogást biztosít. Öblítse le az autót forró viasszal a tetejétől az aljáig. A mosópisztolyt tartsa 80-100 cm-re. A viaszfoltok eltávolításához öblítse le újra az autót.
   
 • Ragyogó szárítás
  A program során az ásványianyag-mentes hideg vízhez vízlepergető anyagot keverünk. Öblítse le az autót a tetejétől az aljáig, a mosópisztolyt tartsa 80-100 cm-re – így megmarad az autón a viaszbevonta.

Kenőanyag kereső