Weboldalak
Bezár

Hogyan lehet Ön is tagja a SuperShop programnak?

Ön is mindössze 5 perc alatt tagja lehet a SuperShop programnak az ideiglenes SuperShop kártyát is tartalmazó  kártyaigénylő lap segítségével. A kártyaigénylő lapot elveheti a SuperShop Partnerek elfogadóhelyein található SuperShop állványról.

Az Ön végleges, névre szóló, plasztik SuperShop kártyáját a kitöltött kártyaigénylő lap beérkezésétől számított 3 héten belül ingyenesen, postai úton juttatjuk el Önnek (az Ön által a kártyaigénylő lapon megadott címre). Ettől kezdve a végleges, plasztik kártyával már be is válthatja pontjait. További részleteket az ideiglenes kártyával kapcsolatban a https://www.supershop.hu/kartya/ideiglenes-kartya oldalon olvashat.

Kártyaigénylését interneten keresztül is leadhatja a https://www.supershop.hu/kartya/torzsvasarloi-kartya menüpont alatt. Az online igényléskor kapott kártyaszám az UNION Biztosítónál azonnal használható és a biztosítások után járó pontok azzal is gyűjthetők. Az NFC technológia használatával érintésmentesen az okostelefonjával is gyűjtheti SuperShop pontjait bármely partnernél SuperShop NFC kártyájával. Igénylésért, további részletekért keresse fel a https://www.supershop.hu/oldal/supershop-nfc oldalt.

A SuperShop Partnerek saját kártyaképpel jelennek meg, a SuperShop oldalán Ön választhat közülük. 


Bármely kártyaképpel ellátott kártyát bármely Partnerünknél egyformán használhatja!


200 PONT KEZDÉSNEK…

Számunkra fontos, hogy mindig tájékoztatni tudjuk Önt a SuperShop kártyájával kapcsolatos eseményekről (pl. ha elveszti és megtalálják) vagy a program akcióiról, ezért kérjük, adja meg telefonszámát és e-mail címét is az igénylőlapon, amelyért 50-50 pontot kaphat

A második, marketing kérdéseket tartalmazó részt is érdemes kitölteni, mert az összes kérdésre választ adókat 100 ponttal jutalmazzuk.

Többet szeretne megtudni a SuperShopról?

Ha a törzsvásárlói programmal kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele vagy javaslata van, hívja a SuperShop Kft. központi Ügyfélszolgálatát munkanapokon 8:00 – 17:00 óra között a (06-1) 481-6000 telefonszámon, vagy írjon a 1476 Budapest, Pf. 249 címre, vagy küldjön e-mailt az ugyfelszolgalat@supershop.hu címre. 

A SuperShop Program Általános Részvételi Feltételeit megtalálja az elfogadói hálózat minden üzletében és a SuperShop Kft. honlapján is: https://www.supershop.hu/oldal/supershop-reszveteli-feltetelek

Hogyan tudhatja meg aktuális pontegyenlegét?

Minden hónapban elektronikus pontegyenleg értesítőt küldünk ki kártyabirtokosainknak, amelyben az elmúlt hónap könyvelt tételeiről, pontegyenlegéről értesítjük. Amennyiben Ön még nem adta meg e-mail címét, regisztráljon a www.supershop.hu oldalon a "Belépés", majd a „Még nincs fiókom, regisztrálok” gombra kattintva.”

Pontegyenlegét a SuperShop weboldalán kártyaszámával és jelszavával belépve is ellenőrizheti www.supershop.hu oldalon a "Belépés" gombra kattintva.


SuperShop Kft.
Nyilvántartó Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbíróság
Cégjegyzékszám: 01-09-674945

Supershop logósor

Kenőanyag kereső