Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

OMV üzemanyagok

Az OMV a kiváló minőségű üzemanyagok elkötelezett gyártója. Mindig a lehető legjobbat nyújtjuk a vásárlóinknak, ezért kínálatunkban a standard üzemanyagok mellett prémium termékek is találhatók. A MaxxMotion prémium üzemanyagok mostantól új surlódáscsökkentő adalékanyagot tartalmaznak!

Az ipari szabványok és igények jelentősen fejlődtek az utóbbi évek során. Ezzel összhangban az OMV újabb fontos lépést tett és szoros együttműködésben az autóipar vezető tagjaival, kutatóintézetekkel, egyetemekkel továbbfejlesztette a MaxxMotion üzemanyagok összetételét.

Az új MaxxMotion dízel és benzin üzemanyagok most megnövelt mennyiségű adalékanyagot tartalmaznak annak érdekében, hogy a motor még tisztább maradjon, így élettartama növekedjen. 

A MaxxMotion további előnyöket nyújt:*

Kisebb belső súrlódás

​Maximális motorteljesítmény​

Kedvezőbb károsanyag kibocsátás

HOSSZABBÍTSA MEG MOTORJA ÉLETTARTAMÁT!

 • A tisztább motor hatékonyabb működést eredményez, így a drága alkatrészeket sokszor később kell cserélni. Ennek köszönhetően megtérül a használat, ráadásul tovább csökken a környezetterhelés.

TÖBB TISZTÍTÓ MOLEKULA!

 • ​Maximális motortisztító hatás
 • Tisztítja és tisztán tartja a motort

TÖBB MOTORVÉDŐ MOLEKULA!

 • Hatása már az első tankolástól megmutatkozik
 • ​Gátolja a korróziót
 • Megvéd a kopástól

TISZTÍTJA A MOTORT!

 • OMV MaxxMotion 100plus üzemanyag használata eltávolítja a szívószelepekben található lerakódásokat és magakadályozza az eltömődésüket.
 • Folyamatos használata mellett szinte teljesen lerakódásmentesen tartja a motort annak élettartama alatt.Lerakódások a szívószelepen szabvány benzin használata mellett.
 • ​A MaxxMotion 100plus tisztítja és tisztán tartja a szívószelepeket.

TISZTÁN TARTJA A MOTORT!

 • Az OMV MaxxMotion Diesel használata eltávolítja a diesel injektorból a lerakódásokat, valamint megakadályozza újabb lerakódások képződését.
 • Folyamatos OMV MaxxMotion Diesel használat esetén az injektorok szinte tökéletesen lerakódásmentesek lesznek a motor teljes élettartama alatt, mely ezáltal meghosszabbodik. Szabvány diesel üzemanyaggal használt injektor.
 • OMV MaxxMotion Diesel üzemanyaggal használt injektor
   

  *Az előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. Az előnyök alapjául a helyi minimum követelményeket teljesítő (benzin esetében az MSZ EN 228, dízel esetében az MSZ EN 590) üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált.


Tudjon meg többet kedvenc OMV MaxxMotion termékeiről! 

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső