Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

Közösen a fenntartható jövőért!

 

Magyarországi program 

Az OMV és az Országos Erdészeti Egyesület közös kezdeményezésének célja, hogy bárki igazán egyszerűen csökkenthesse a karbon-lábnyomát.

Az Országos Erdészeti Egyesülettel közös akció keretében április közepétől az év végéig vouchereket lehet vásárolni.

Minden 1000 forint támogatás egy facsemete elültetését biztosítja gyönyörű erdeinkben és egyúttal hozzájárul levegőnk tisztaságához. A támogatói kártyák 500 és 1000 forint értékben érhetőek el, a belőlük befolyt teljes összeget átutaljuk az Országos Erdészeti Egyesületnek.

Köszönjük, ha Ön is segít egy zöldebb jövő megteremtésében! Csatlokozzon hozzánk, ültessünk egy fát!

 

 

 

 

Április 22-én, a Föld Napján mindenki klímasemlegesen tankolhat az OMV Hungáriánál.
A Föld napján Magyarországon klímasemleges tankolást biztosít a vásárlóinak az OMV Hungária Kft.: ennek keretében a vállalat a hálózatában vásárolt teljes üzemanyagmennyiség után kifizeti olyan környezetvédelmi beruházásoknak az ellenértékét, amelyek képesek a tankolt volumen felhasználása során kibocsátott CO2 mennyiség kompenzálására. 

Mindebben az OMV partnere a világ egyik legnagyobb klímasemleges fejlesztéseken dolgozó cége, a müncheni székhelyű ClimatePartner. Az OMV Hungária több akkreditált, nemzetközi klímavédelmi projektet is támogat majd, mint például az esőerdő telepítését, az Amazonas menti flóra védelmét biztosító brazíliai fejlesztést.


Klímasemleges tankolási lehetőséget biztosítunk üzleti ügyfeleinknek is, erről többet ITT olvashat.

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső