Weboldalak
Bezár

Közösen a fenntartható jövőért!

3000 fát ültetnek el az OMV és az Országos Erdészeti Egyesület közös akciója keretében
 

Hazai klíma program

Magyarországi program 

2021-ben az OMV és az Országos Erdészeti Egyesület közös kezdeményezésének célja volt, hogy bárki igazán egyszerűen csökkenthesse a karbon-lábnyomát.

Az Országos Erdészeti Egyesülettel közös akció keretében 2021 április közepétől az év végéig vouchereket lehetett vásárolni.

Minden 1000 forint támogatás egy facsemete elültetését biztosította gyönyörű erdeinkben és egyúttal hozzájárult levegőnk tisztaságához. A támogatói kártyák 500 és 1000 forint értékben voltak elérhetőek, a belőlük befolyt teljes összeget pedig átutaltuk az Országos Erdészeti Egyesületnek.

Köszönjük, ha Ön is segített a program sikeres létrejöttében! 

 

 

Nemzetközi program

 

 

2021 április 22-én, a Föld Napján mindenki klímasemlegesen tankolhatott az OMV Hungáriánál.
A Föld napján Magyarországon klímasemleges tankolást biztosított a vásárlóinak az OMV Hungária Kft.: ennek keretében a vállalat a hálózatában vásárolt teljes üzemanyagmennyiség után kifizette olyan környezetvédelmi beruházásoknak az ellenértékét, amelyek képesek a tankolt volumen felhasználása során kibocsátott CO2 mennyiség kompenzálására. 

Mindebben az OMV partnere a világ egyik legnagyobb klímasemleges fejlesztéseken dolgozó cége, a müncheni székhelyű ClimatePartner. Az OMV Hungária több akkreditált, nemzetközi klímavédelmi projektet is támogat majd, mint például az esőerdő telepítését, az Amazonas menti flóra védelmét biztosító brazíliai fejlesztést.

Climate certificate kép


Klímasemleges tankolási lehetőséget biztosítunk üzleti ügyfeleinknek is, erről többet ITT olvashat.

Kenőanyag kereső