Kapcsolat
Web oldalak
Web oldalak
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Ausztria www.omv.at/de-at Bulgária www.omv.bg/bg-bg Csehország www.omv.cz/cs-cz Németország www.omv.de/de-de Új Zéland www.omv.nz/en-nz Norvégia www.omv.no/no-no Románia www.omv.ro/ro-ro Szerbia www.omv.co.rs/sr-rs Szlovénia www.omv.si/sl-si Szlovákia www.omv.sk/sk-sk Tunézia www.omv.tn/ar-tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/de
Bezár

OMV MaxxMotion 100plus

Hozza ki autójából a Maxximumot!*

Sokunk számára a teljesítmény nem csak versenyeken, hanem a hétköznapokban is fontos. Nekik javasoljuk a MaxxMotion üzemanyagokat, amelyek fejlesztése során mérnökeink a tökéletes égési tulajdonságokra összpontosítottak, annak érdekében, hogy elérjék a maximális teljesítményt és meghosszabbítsák a motor élettartamát.

Az OMV MaxxMotion benzinek felületaktív súrlódáscsökkentő adalékanyagot tartalmaznak, ezáltal csökkentik a súrlódást a dugattyúgyűrű és a henger között. A kisebb belső súrlódás alacsonyabb fogyasztást és jobb teljesítményt eredményez.

Balra: szabvány benzin
Jobbra: OMV MaxxMotion 95 vagy OMV MaxxMotion 100plus felületaktív súrlódáscsökkentő adalékanyaggal.

Prémium benzinünk rendkívül ellenálló kopogásgátló összetevőkkel rendelkezik, mely optimális égési hatékonysághoz vezet. A korábbi gyújtás pont és a magasabb sűrítési arány együtt az égési folyamat magasabb termikus hatékonyságához vezet. Ez nagyobb teljesítmény-átvitelben nyilvánul meg, melynek eredménye az optimálisabb gyorsulás. 

Balra: szabvány benzin
Jobbra: OMV MaxxMotion 95 vagy OMV MaxxMotion 100plus felületaktív súrlódáscsökkentő adalék anyaggal

*A megnövekedett teljesítmény és égési hatékonyság a magas oktánszámnak (min. 100 RON) és a szívószelepeken tapasztalható tisztító hatásnak köszönhető. Az előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. Az előnyök alapjául a helyi minimum követelményeket teljesítő EN 228 üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált. Az ábrázolt hatások jelképesen túlzó módon jelennek meg.

MaxxMotion üzemanyagok hatékony korrózió-gátlóval rendelkeznek, mely védőréteget képez a fémfelületen, így akadályozza meg a rozsda kialakulását. Így az autó teljes üzemanyag-ellátó rendszerét megvédi a nemkívánatos korróziótól. Ez meghosszabbítja a motor élettartamát.

A motor védelem és a tisztító hatás

Az üzemanyagban található lerakódás gátló aktív összetevő mikroszkopikus védelmet képez a szívórendszerben, amivel megelőzi a részecskék felgyülemlését, így elkerüli és csökkenti a lerakódások kialakulását. A lerakódásokról tudott, hogy negatív hatással vannak az üzemanyag- levegő keverékre és így az égési folyamatra is, mely a károsanyag kibocsátás növekedéséhez vezet. A tiszta szívórendszer köztudottan javítja az üzemanyag- levegő keveréket, és így javítja az égési folyamatot.

*A megnövekedett teljesítmény és égési hatékonyság a magas oktánszámnak (min. 100 RON) és a szívószelepeken tapasztalható tisztító hatásnak köszönhető. Az előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. Az előnyök alapjául a helyi minimum követelményeket teljesítő EN 228 üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált. Az ábrázolt hatások jelképesen túlzó módon jelennek meg.
 

Az OMV MaxxMotion üzemanyag használata eltávolítja a szívószelepekben található lerakódások akár 87%-át és ezáltal tisztítja a motort. A motor teljesítménye visszaáll a maximális értéket megközelítő szintre és megtartja az optimális károsanyag-kibocsátást.*

Balra: Szabvány benzin korrózióvédelem nélkül
Jobbra MaxxMotion üzemanyag akár 100%-os korrózióvédelemmel

*Az előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. Az előnyök alapjául a helyi minimum követelményeket teljesítő MSZ EN 228 üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált.

Az Amerikai, a Japán és az Európai Autógyártók Szövetsége által jegyzett Worldwide Fuel Charter (Nemzetközi Üzemanyag Nyilatkozat) minőségük alapján öt kategóriába sorolja az üzemanyagokat, az összetevőik és jellemzőik figyelembevételével. A kiadvány célja, hogy bemutassa az optimális minőséget és megfeleltesse az üzemanyagok specifikációját a gépkocsik és motorok gyártóinak legmagasabb szintű elvárásaival.

Az 5. kategória a legmagasabb minőségi szint, referenciapontként szolgál. Az új OMV MaxxMotion 100plus az 5. kategória elvárásainak megfelelő üzemanyag.

Akár 5%-kal nagyobb motorteljesítmény**

Fokozott motorteljesítmény az új összetételnek és a minimum 100-as oktánszámnak köszönhetően. 

Akár 14%-kal jobb gyorsulás***

Fokozott motorteljesítmény az új összetételnek és a minimum 100-as oktánszámnak köszönhetően.

*A MaxxMotion 100plus teljesíti a WWFC – Worldwide Fuel Charter legmagasabb elvárásait (5. kategória).

**Az égési hatékonyság növekedése a magas oktánszámnak köszönhető (RON). Népszerű, közepes méretű gépjárművek motorjait használó próbapados mérések javulást mutattak a motor teljesítményében az alsó forgatónyomaték tartományban a rugalmasságra vonatkozóan. Ezt a Bécsi Műszaki Egyetemen elvégzett további vizsgálatok is megerősítették. Az előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. Az előnyök alapjául a helyi minimum követelményeket teljesítő MSZ EN 228 üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált.

***Az égési hatékonyság növekedése a magas oktánszámnak köszönhető (RON). A görgős próbapadon, meghatározott tesztkörnyezetben, népszerű, DI-benzines motorral rendelkező, közepes méretű gépjárművön elvégzett mérések akár 14%-os javulást is mutattak a gyorsulási teljesítményben. Az előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. Az előnyök alapjául a helyi minimum követelményeket teljesítő MSZ EN 228 üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált. 

Az ábrázolt hatások jelképesen, túlzó módon jelennek meg.

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső