Weboldalak
Bezár
MaxxMotion 100Plus Header 1100x367 202209

OMV MaxxMotion Super 100Plus

Maxximális teljesítmény motorjának!

Minden utazás első lépése a felkészülés. Ez esetünkben azt jelenti, hogy megbizonyosodunk arról, hogy az autónk motorja hosszú távon megbízható.

Az OMV MaxxMotion 100Plus arra lett kifejlesztve, hogy kiemelkedő védelmet és teljesítményt nyújtson. Üzemanyagunk teljesíti a Worldwide Fuel Charter (WWFC) üzemanyagokra vonatkozó legmagasabb (6. kategória) szintű előírásait, hogy Ön akármilyen messzire eljuthasson.

EGYEDI – ACTIVEFLOW™ TECHNOLÓGIA

A motor védőpajzsa

Az ACTIVEFLOW™ technológiának köszönhetően a részecskék csökkentik a súrlódást és a motorban található lerakódásokat, különösen azokon a területeken, ahol kulcsfontosságú a folyadékáramlás és mozgás folytonossága. Hosszú távú használatával nő a motor hatékonysága, ezzel biztosítva azt, hogy a legtöbbet hozhassa ki minden vezetésből.

MaxxMotion 100 termékelőnyök image


Válassza a Magyarországon kiemelkedő magas minőséget nyújtó prémium üzemanyagot!

Motorvédelem
 

Az OMV MaxxMotion 100Plus használata megakadályozza a lerakódások kialakulását a fontos motoralkatrészeken, az egyedülálló ACTIVEFLOW™ technológia pedig eltávolítja a már kialakult lerakódásokat.
Az OMV MaxxMotion 100Plus használata megakadályozza a lerakódások kialakulását a fontos motoralkatrészeken, az egyedülálló ACTIVEFLOW™ technológia pedig eltávolítja a már kialakult lerakódásokat.

Az OMV MaxxMotion 100Plus használata megakadályozza a lerakódások kialakulását a motor olyan kulcsfontosságú komponensein, mint az injektorok. Az egyedülálló ACTIVEFLOW™ technológia emellett hatékonyan távolítja el a már kialakult lerakódásokat. Az OMV MaxxMotion 100Plus rendszeres használata meghosszabbítja a motor élettartamát,  amelynek teljes hossza alatt az injektorok szinte teljes mértékben lerakódásmentesek maradnak.

Maximális motorteljesítmény
Maximális motorteljesítmény


Magasabb teljesítmény

A MaxxMotion 100Plus üzemanyagunk olyan kopogásgátló alkotóelemeket tartalmaz, amely számtalan előnyt jelent, különösen a nagy teljesítményű motorok számára. A magas oktánszám emellett lehetővé teszi a motor maximális teljesítményét.

Korrózióvédelem
Korrózióvédelem


Hosszabb motorélettartam

Az OMV MaxxMotion 100Plus az egyedi ACTIVEFLOW™ technológiának köszönhetően védőréteget képez a motor fémfelületein, így nyújtva kiemelkedő védelmet a motor és az üzemanyagrendszer korróziója ellen.
 

Kisebb súrlódás és kopás
Kisebb súrlódás és kopásMaximális hatékonyság

Az OMV MaxxMotion 100Plus üzemanyag az ACTIVEFLOW™ technológia részeként felületaktív súrlódáscsökkentő adalékanyagot tartalmaz, ezáltal csökkenti a motor kulcsfontosságú alkatrészeinek súrlódását és minimalizálja azok kopását. A kisebb belső súrlódás optimális kopásvédelmet nyújt a maximális motorhatékonyság mellett.


*A megnövekedett teljesítmény és égési hatékonyság a magas oktánszámnak (min. 100 RON) és a szívószelepeken tapasztalható tisztító hatásnak köszönhető.
*Az előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. Az előnyök alapjául a helyi minimum követelményeket teljesítő EN 228 üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált.
*Az ábrázolt hatások jelképesen túlzó módon jelennek meg.

Termékminta image
img_MaxxMotion előnyök 700x700

Laboratóriumokban széleskörűen tesztelt
 

Dinamikus iparági vezetőként az OMV elkötelezett a legmagasabb szintű szabványok teljesítése és a legkorszerűbb termékek kifejlesztése mellett. Ezért az OMV MaxxMotion Performance Fuels termékfejlesztési folyamatának fontos részét képezi a teljes specifikációs tesztek elvégzése a legkülönbözőbb szabványokon, hogy már a fejlesztési fázisban biztosítsa a legmagasabb minőséget.

Próbapadon tesztelve

A tesztelésben az OMV az autóipar különböző partnereivel működik együtt. Az autók teljesen automatizált tesztpadokon történő üzemeltetése a legmodernebb mérési technológiával segít még valóságosabb képet kapni az OMV MaxxMotion Performance üzemanyagok által nyújtott előnyökbe.


Digitalizált minőségellenőrzés

A termékfejlesztés során meghatározott paraméterek minőségének megtartását segíti a digitális minőségellenőrzés. Az a célunk, hogy kizárólag olyan termékek kerüljenek át a tárolóinkból a töltőállomásokra melyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek, ezért szigorúan ellenőrizzük az egyedülálló ACTIVEFLOW™ technológiánk meglétét.
Az OMV egészen addig ellenőrzi a MaxxMotion üzemanyagok minőségét, míg azok elérik a töltőállomásainkat, illetve amíg értékesítésre kerülnek.

MaxxMotion Nikolai Schubert

Kenőanyag kereső