Weboldalak
Bezár
MaxxMotion 100Plus Header 1100x367 202209

OMV MaxxMotion Super 100Plus

Az OMV-nél folyamatos innovációra törekszünk annak érdekében, hogy minden autóból kihozhassuk a maximumot. Szakértői csapatunk páratlan gondossággal törekszik az üzemanyagok kiválóságára, hogy tökéletes minőséget biztosíthassunk valamennyi motor számára, ezzel növelve a vezetés élményét.

HOGY MIÉRT VÁLASSZA AZ OMV MAXXMOTION SUPER 100 PLUST?

img_MM Diesel 1

Középpontban az innováció: Az OMV MaxxMotion Super 100 Plus legkorszerűbb formulája jelenti számunkra a mércét az iparágban. Azért lett megalkotva, hogy a 100-as oktánszám révén páratlan teljesítményt nyújtson autójának.

img_Oszták minőség

Osztrák precizítás: Ausztriában kifejlesztve, amely a precíz és kiváló minőségű mérnöki munka záloga.

 

img_Kompromisszummentes minőség

Kompromisszummentes minőség: Komolyan vesszük a minőség melletti elköteleződésünket. Az OMV MaxxMotion 100 Plus a legszigorúbb ipari szabványok szoros betartása mellett jött létre. Büszkék vagyunk arra, hogy a termékünk teljesíti a World Wide Fuel Charter (WWFC 6. kategória) legmagasabb előírásait.

TUDJON MEG TÖBBET AZ OMV MAXXMOTION 100 PLUS ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKRŐL!

Készen áll, hogy új szintre emelje a vezetési élményét? Az OMV MaxxMotion 100 Plus termékünk országszerte elérhető az OMV töltőállomásokon. Tegye próbára az eddigi legjobb üzemanyagunkat, amit a speciális adalékok tesznek tökéletessé, és érezze a különbséget már az első útja során!

img_MM 100 plus hatásai

SZÉLESKÖRŰEN TESZTELVE A PÁRATLAN TELJESÍTMÉNY ÉS MINŐSÉG ÉRDEKÉBEN

Az elégedettség alappillérei a lehető legmagasabb minőség,  illetve az optimális motorteljesítmény megfelelő biztosítása. Mielőtt az OMV MaxxMotion 100 Plus termékünk a töltőállomásokra kerülhetne, számos szigorú minőségellenőrzésen és teszten megy keresztül. Ez teszi a prémium üzemanyagunkat igazán hatékonnyá a maximális teljesítmény elérésében.

img_Maxxmotion Lab test

Az iparág vezetőjeként az OMV elkötelezett a legmagasabb szintű szabványok teljesítése és a legkorszerűbb termékek kifejlesztése mellett. Az OMV MaxxMotion prémium üzemanyagok termékfejlesztési folyamatának elengedhetetlen részét képezik a legkülönbözőbb szabványok szerint elvégzett laboratóriumi tesztek, hogy már a fejlesztési fázisban is a legmagasabb minőséget biztosíthassuk.

img_Maxxmotion Test equipment

A próbapadokon végzett tesztelésben az autóipar számos partnerével működünk együtt. Az autókat a legmodernebb mérési technológia alkalmazásával, teljesen automatizált tesztpadokon teszteljük, amely révén betekintést kaphatunk az OMV MaxxMotion Performance üzemanyagok által nyújtott előnyökbe.

img_Digitalizált minőségellenőrzés

A termékfejlesztés során szigorúan meghatározott paraméterek teljesülésének vizsgálatát segíti a digitális minőségellenőrzés. Célunk, hogy töltőállomásainkra kizárólag olyan termékek kerüljenek, melyek megfelelnek a legmagasabb iparági követelményeknek, ezért szigorúan ellenőrizzük az egyedülálló technológiánk teljesülését. Az OMV az ellátási lánc teljes egészén (a fejlesztéstől a töltőállomáson történő értékesítésig) folyamatosan ellenőrzi a MaxxMotion üzemanyagok minőségét.

Kenőanyag kereső