Weboldalak
Bezár
MaxxMotion dupla pont

OMV MaxxMotion Super 100plus

WWFC kép2

 


Az OMV MaxxMotion Super 100Plus teljesíti a Worldwide Fuel Charter (WWFC) üzemanyagokra vonatkozó legmagasabb (6. kategória) szintű előírásait.

Ebbe a besorolásba csak olyan termékek kerülhetnek, amelyek lehetővé teszik, hogy a motor maximális hatékonysággal működjön a legalacsonyabb károsanyag-kibocsátás mellett. 

Válassza a Magyarországon kiemelkedő magas minőséget nyújtó prémium üzemanyagot!

Olvassa el sajtóközleményünket a témában: ITT

 

Az OMV szorosan együttműködik a vezető autógyártókkal a legjobb üzemanyag-formulák előállítása érdekében.

tüv logo kép

Az így kifejlesztett OMV MaxxMotion Diesel és MaxxMotion 100 üzemanyagok előnyeit külső, független laboratóriumok kémiai elemzései és motorvizsgálatai igazolják, ezt követően pedig valamennyi teszteredményt a TÜV AUSTRIA Automotive akkreditálja, és a terméket minőségbiztosítási pecsétjével látja el. A MaxxMotion Super 100plus benzin, surlódáscsökkentő összetevővel!

A motorban a dugattyúk mozgása súrlódással jár, ami hozzájárul a motorok hatékonyságának csökkenéséhez.
Az OMV fejlesztői az OMV MaxxMotion Super 100plus és MaxxMotion 95 üzemanyagokhoz olyan új adalékanyagot fejlesztettek ki, amely csökkenti a motor súrlódását.

A magas, legalább 100-as oktánszám és a csökkentett súrlódás maximális hatékonyságot és tartósságot eredményez minden típusú benzinmotor számára, beleértve a legújabb generációs közvetlen befecskendezésű motorokat is.

Mindemellett az új adalékcsomag védelmet nyújt a korrózióval és a motorban lévő lerakódásokkal szemben is.

Sokunk számára a teljesítmény nem csak versenyeken, hanem a hétköznapokban is fontos. Nekik javasoljuk a MaxxMotion üzemanyagokat, amelyek fejlesztése során mérnökeink a tökéletes égési tulajdonságokra összpontosítottak, annak érdekében, hogy elérjék a maximális teljesítményt és meghosszabbítsák a motor élettartamát.- Wéber Gábor

Az OMV MaxxMotion benzinek felületaktív súrlódáscsökkentő adalékanyagot tartalmaznak, ezáltal csökkentik a súrlódást a dugattyúgyűrű és a henger között. A kisebb belső súrlódás alacsonyabb fogyasztást és jobb teljesítményt eredményez.


Balra: szabvány benzin
Jobbra: OMV MaxxMotion 95 vagy OMV MaxxMotion 100plus felületaktív súrlódáscsökkentő adalékanyaggal.

Prémium benzinünk rendkívül ellenálló kopogásgátló összetevőkkel rendelkezik, mely optimális égési hatékonysághoz vezet. A korábbi gyújtás pont és a magasabb sűrítési arány együtt az égési folyamat magasabb termikus hatékonyságához vezet. Ez nagyobb teljesítmény-átvitelben nyilvánul meg, melynek eredménye az optimálisabb gyorsulás. 

Balra: szabvány benzin
Jobbra: OMV MaxxMotion 95 vagy OMV MaxxMotion 100plus felületaktív súrlódáscsökkentő adalék anyaggal

*A megnövekedett teljesítmény és égési hatékonyság a magas oktánszámnak (min. 100 RON) és a szívószelepeken tapasztalható tisztító hatásnak köszönhető. Az előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. Az előnyök alapjául a helyi minimum követelményeket teljesítő EN 228 üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált. Az ábrázolt hatások jelképesen túlzó módon jelennek meg.

MaxxMotion üzemanyagok hatékony korrózió-gátlóval rendelkeznek, mely védőréteget képez a fémfelületen, így akadályozza meg a rozsda kialakulását. Így az autó teljes üzemanyag-ellátó rendszerét megvédi a nemkívánatos korróziótól. Ez meghosszabbítja a motor élettartamát.

A motor védelem és a tisztító hatás

Az üzemanyagban található lerakódás gátló aktív összetevő mikroszkopikus védelmet képez a szívórendszerben, amivel megelőzi a részecskék felgyülemlését, így elkerüli és csökkenti a lerakódások kialakulását. A lerakódásokról tudott, hogy negatív hatással vannak az üzemanyag- levegő keverékre és így az égési folyamatra is, mely a károsanyag kibocsátás növekedéséhez vezet. A tiszta szívórendszer köztudottan javítja az üzemanyag- levegő keveréket, és így javítja az égési folyamatot.

*A megnövekedett teljesítmény és égési hatékonyság a magas oktánszámnak (min. 100 RON) és a szívószelepeken tapasztalható tisztító hatásnak köszönhető. Az előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. Az előnyök alapjául a helyi minimum követelményeket teljesítő EN 228 üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált. Az ábrázolt hatások jelképesen túlzó módon jelennek meg.
 

Az OMV MaxxMotion üzemanyag használata eltávolítja a szívószelepekben található lerakódások akár 87%-át és ezáltal tisztítja a motort. A motor teljesítménye visszaáll a maximális értéket megközelítő szintre és megtartja az optimális károsanyag-kibocsátást.*

Balra: Szabvány benzin korrózióvédelem nélkül
Jobbra MaxxMotion üzemanyag akár 100%-os korrózióvédelemmel

*Az előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. Az előnyök alapjául a helyi minimum követelményeket teljesítő MSZ EN 228 üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált.

 

Kenőanyag kereső