Weboldalak
Bezár
MaxxMotion 100Plus Header 1100x367 202209

OMV MaxxMotion Super 100Plus

Maxximális teljesítmény motorjának!

Minden utazás első lépése a felkészülés. Ez esetünkben azt jelenti, hogy megbizonyosodunk arról, hogy az autónk motorja hosszú távon megbízható.

Az OMV MaxxMotion 100Plus arra lett kifejlesztve, hogy kiemelkedő védelmet és teljesítményt nyújtson. Üzemanyagunk teljesíti a Worldwide Fuel Charter (WWFC) üzemanyagokra vonatkozó legmagasabb (6. kategória) szintű előírásait, hogy Ön akármilyen messzire eljuthasson.

EGYEDI – ACTIVEFLOW™ TECHNOLÓGIA

A motor védőpajzsa

Az ACTIVEFLOW™ technológiának köszönhetően a részecskék csökkentik a súrlódást és a motorban található lerakódásokat, különösen azokon a területeken, ahol kulcsfontosságú a folyadékáramlás és mozgás folytonossága. Hosszú távú használatával nő a motor hatékonysága, ezzel biztosítva azt, hogy a legtöbbet hozhassa ki minden vezetésből.

MaxxMotion 100 termékelőnyök image


Válassza a Magyarországon kiemelkedő magas minőséget nyújtó prémium üzemanyagot!

Olvassa el sajtóközleményünket a témában: ITT

Motorvédelem

Az OMV MaxxMotion 100Plus használata megakadályozza a lerakódások kialakulását a motor olyan kulcsfontosságú komponensein, mint az injektorok. Az egyedülálló ACTIVEFLOW™ technológia emellett hatékonyan távolítja el a már kialakult lerakódásokat. Az OMV MaxxMotion 100Plus rendszeres használata meghosszabbítja a motor élettartamát,  amelynek teljes hossza alatt az injektorok szinte teljes mértékben lerakódásmentesek maradnak.

Maximális motorteljesítmény
Maximális motorteljesítmény


Magasabb teljesítmény

A MaxxMotion 100Plus üzemanyagunk olyan kopogásgátló alkotóelemeket tartalmaz, amely számtalan előnyt jelent, különösen a nagy teljesítményű motorok számára. A magas oktánszám emellett lehetővé teszi a motor maximális teljesítményét.

Korrózióvédelem
Korrózióvédelem


Hosszabb motorélettartam

Az OMV MaxxMotion 100Plus az egyedi ACTIVEFLOW™ technológiának köszönhetően védőréteget képez a motor fémfelületein, így nyújtva kiemelkedő védelmet a motor és az üzemanyagrendszer korróziója ellen.
 

Kisebb súrlódás és kopás
Kisebb súrlódás és kopásMaximális hatékonyság

Az OMV MaxxMotion 100Plus üzemanyag az ACTIVEFLOW™ technológia részeként felületaktív súrlódáscsökkentő adalékanyagot tartalmaz, ezáltal csökkenti a motor kulcsfontosságú alkatrészeinek súrlódását és minimalizálja azok kopását. A kisebb belső súrlódás optimális kopávédelmet nyújt a maximális motorhatékonyság mellett.


*A megnövekedett teljesítmény és égési hatékonyság a magas oktánszámnak (min. 100 RON) és a szívószelepeken tapasztalható tisztító hatásnak köszönhető.
*Az előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. Az előnyök alapjául a helyi minimum követelményeket teljesítő EN 228 üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált.
*Az ábrázolt hatások jelképesen túlzó módon jelennek meg.

Termékminta image
MaxxMotion előnyök 700x700 image

Laboratóriumokban széleskörűen tesztelt
 

Dinamikus iparági vezetőként az OMV elkötelezett a legmagasabb szintű szabványok teljesítése és a legkorszerűbb termékek kifejlesztése mellett. Ezért az OMV MaxxMotion Performance Fuels termékfejlesztési folyamatának fontos részét képezi a teljes specifikációs tesztek elvégzése a legkülönbözőbb szabványokon, hogy már a fejlesztési fázisban biztosítsa a legmagasabb minőséget.

Próbapadon tesztelve

A tesztelésben az OMV az autóipar különböző partnereivel működik együtt. Az autók teljesen automatizált tesztpadokon történő üzemeltetése a legmodernebb mérési technológiával segít még valóságosabb képet kapni az OMV MaxxMotion Performance üzemanyagok által nyújtott előnyökbe.

TÜV által felülviszgált minőség
Semmi olyat nem ígérünk ügyfeleinknek, amit ne tudnánk technikailag bizonyítani. Minden teszten túlmenően, egy extra lépésként a független TÜV AUSTRIA Automotive-val működünk együtt. Minden elért eredményt a TÜV AUSTRIA Automotive garantál, és a megfelelő minőségi pecséttel lát el.


Digitalizált minőségellenőrzés

A termékfejlesztés során meghatározott paraméterek minőségének megtartását segíti a digitális minőségellenőrzés. Az a célunk, hogy kizárólag olyan termékek kerüljenek át a tárolóinkból a töltőállomásokra melyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek, ezért szigorúan ellenőrizzük az egyedülálló ACTIVEFLOW™ technológiánk meglétét.
Az OMV egészen addig ellenőrzi a MaxxMotion üzemanyagok minőségét, míg azok elérik a töltőállomásainkat, illetve amíg értékesítésre kerülnek.

MaxxMotion Nikolai Schubert

Kenőanyag kereső