Kapcsolat
Web oldalak
Web oldalak
OMV Websites
OMV www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.rs Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com
Bezár

OMV MaxxMotion 100plus

Hozza ki autójából a Maxximumot!*

Sokunk számára a teljesítmény nem csak versenyeken, hanem a hétköznapokban is fontos. Nekik javasoljuk a MaxxMotion üzemanyagokat, amelyek fejlesztése során mérnökeink a tökéletes égési tulajdonságokra összpontosítottak, annak érdekében, hogy elérjék a maximális teljesítményt és meghosszabbítsák a motor élettartamát.

Az OMV MaxxMotion benzinek felületaktív súrlódáscsökkentő adalékanyagot tartalmaznak, ezáltal csökkentik a súrlódást a dugattyúgyűrű és a henger között. A kisebb belső súrlódás alacsonyabb fogyasztást és jobb teljesítményt eredményez.

Balra: szabvány benzin
Jobbra: OMV MaxxMotion 95 vagy OMV MaxxMotion 100plus felületaktív súrlódáscsökkentő adalékanyaggal.

Prémium benzinünk rendkívül ellenálló kopogásgátló összetevőkkel rendelkezik, mely optimális égési hatékonysághoz vezet. A korábbi gyújtás pont és a magasabb sűrítési arány együtt az égési folyamat magasabb termikus hatékonyságához vezet. Ez nagyobb teljesítmény-átvitelben nyilvánul meg, melynek eredménye az optimálisabb gyorsulás. 

Balra: szabvány benzin
Jobbra: OMV MaxxMotion 95 vagy OMV MaxxMotion 100plus felületaktív súrlódáscsökkentő adalék anyaggal

*A megnövekedett teljesítmény és égési hatékonyság a magas oktánszámnak (min. 100 RON) és a szívószelepeken tapasztalható tisztító hatásnak köszönhető. Az előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. Az előnyök alapjául a helyi minimum követelményeket teljesítő EN 228 üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált. Az ábrázolt hatások jelképesen túlzó módon jelennek meg.

MaxxMotion üzemanyagok hatékony korrózió-gátlóval rendelkeznek, mely védőréteget képez a fémfelületen, így akadályozza meg a rozsda kialakulását. Így az autó teljes üzemanyag-ellátó rendszerét megvédi a nemkívánatos korróziótól. Ez meghosszabbítja a motor élettartamát.

A motor védelem és a tisztító hatás

Az üzemanyagban található lerakódás gátló aktív összetevő mikroszkopikus védelmet képez a szívórendszerben, amivel megelőzi a részecskék felgyülemlését, így elkerüli és csökkenti a lerakódások kialakulását. A lerakódásokról tudott, hogy negatív hatással vannak az üzemanyag- levegő keverékre és így az égési folyamatra is, mely a károsanyag kibocsátás növekedéséhez vezet. A tiszta szívórendszer köztudottan javítja az üzemanyag- levegő keveréket, és így javítja az égési folyamatot.

*A megnövekedett teljesítmény és égési hatékonyság a magas oktánszámnak (min. 100 RON) és a szívószelepeken tapasztalható tisztító hatásnak köszönhető. Az előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. Az előnyök alapjául a helyi minimum követelményeket teljesítő EN 228 üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált. Az ábrázolt hatások jelképesen túlzó módon jelennek meg.
 

Az OMV MaxxMotion üzemanyag használata eltávolítja a szívószelepekben található lerakódások akár 87%-át és ezáltal tisztítja a motort. A motor teljesítménye visszaáll a maximális értéket megközelítő szintre és megtartja az optimális károsanyag-kibocsátást.*

Balra: Szabvány benzin korrózióvédelem nélkül
Jobbra MaxxMotion üzemanyag akár 100%-os korrózióvédelemmel

*Az előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. Az előnyök alapjául a helyi minimum követelményeket teljesítő MSZ EN 228 üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált.

Az Amerikai, a Japán és az Európai Autógyártók Szövetsége által jegyzett Worldwide Fuel Charter (Nemzetközi Üzemanyag Nyilatkozat) minőségük alapján öt kategóriába sorolja az üzemanyagokat, az összetevőik és jellemzőik figyelembevételével. A kiadvány célja, hogy bemutassa az optimális minőséget és megfeleltesse az üzemanyagok specifikációját a gépkocsik és motorok gyártóinak legmagasabb szintű elvárásaival.

Az 5. kategória a legmagasabb minőségi szint, referenciapontként szolgál. Az új OMV MaxxMotion 100plus az 5. kategória elvárásainak megfelelő üzemanyag.

Akár 5%-kal nagyobb motorteljesítmény**

Fokozott motorteljesítmény az új összetételnek és a minimum 100-as oktánszámnak köszönhetően. 

Akár 14%-kal jobb gyorsulás***

Fokozott motorteljesítmény az új összetételnek és a minimum 100-as oktánszámnak köszönhetően.

*A MaxxMotion 100plus teljesíti a WWFC – Worldwide Fuel Charter legmagasabb elvárásait (5. kategória).

**Az égési hatékonyság növekedése a magas oktánszámnak köszönhető (RON). Népszerű, közepes méretű gépjárművek motorjait használó próbapados mérések javulást mutattak a motor teljesítményében az alsó forgatónyomaték tartományban a rugalmasságra vonatkozóan. Ezt a Bécsi Műszaki Egyetemen elvégzett további vizsgálatok is megerősítették. Az előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. Az előnyök alapjául a helyi minimum követelményeket teljesítő MSZ EN 228 üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált.

***Az égési hatékonyság növekedése a magas oktánszámnak köszönhető (RON). A görgős próbapadon, meghatározott tesztkörnyezetben, népszerű, DI-benzines motorral rendelkező, közepes méretű gépjárművön elvégzett mérések akár 14%-os javulást is mutattak a gyorsulási teljesítményben. Az előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. Az előnyök alapjául a helyi minimum követelményeket teljesítő MSZ EN 228 üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált. 

Az ábrázolt hatások jelképesen, túlzó módon jelennek meg.

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső