Weboldalak
Bezár
MaxxMotion Diesel Header 1100x367 202209

OMV MaxxMotion Performance Diesel

Megbízhatóbb motorműködés

Minden utazás első lépése a felkészülés, melynek része, hogy az autónk is megbízhatóan készen álljon az előttünk álló kalandra.

Az OMV MaxxMotion Performance Diesel arra lett kifejlesztve, hogy megvédje a motort és meghosszabbítsa annak élettartamát, hogy autója mindig startra készen várja.

EGYEDI – ACTIVEFLOW TECHNOLÓGIA

A motor védőpajzsa

Az ACTIVEFLOW™ technológiának köszönhetően a részecskék csökkentik a motorban található lerakódásokat, különösen azokon a területeken, ahol kulcsfontosságú a folyadékáramlás és mozgás folytonossága. Hosszú távú használatával nő a motor hatékonysága, ezzel biztosítva azt, hogy a legtöbbet hozhassa ki minden utazásból.

MaxxMotion Diesel termékelőnyök image

Hosszabb motorélettartam

Tisztítja és tisztán tartja a motort
Tisztítja és tisztán tartja a motort

Az OMV MaxxMotion Diesel használata eltávolítja a lerakódásokat a motor olyan kulcsfontosságú komponenseiről, mint a szelepek és injektorok. Rendszeres alkalmazása révén megakadályozza a jövőbeni lerakódások kialakulását. Az ACTIVEFLOW™ technológia hosszú távon megvédi és tisztán tartja a motort.

Tisztább égés
Tisztább égés
Megbízható -40°C-ig: A szabvány dízel (balra) és a tiszta OMV MaxxMotion Diesel (jobbra) paraffinviasz-képződése -20°C környezeti hőmérsékleten
Megbízható -40°C-ig: A szabvány dízel (balra) és a tiszta OMV MaxxMotion Diesel (jobbra) paraffinviasz-képződése -20°C környezeti hőmérsékletenMagasabb teljesítmény

Az egyedi üzemanyag-összetétel eredménye a magasabb cetánszám, amely így meghaladja követelményeket. Ez tisztább égéshez vezet, ami így lehetővé teszi motor maxximális teljesítményének elérését.

Korrózióvédelem
KorrózióvédelemMegbízhatóság -40°C fokig

Az OMV MaxxMotion Diesel úgy lett kifejlesztve, hogy tökéletes működtethetőséget biztosítson a legzordabb téli körülmények között is. Kitűnő hidegszűrhetőségi tulajdonságainak köszönhetően jobb motorindítást biztosít akár -40°C fokig.
Motorvédelem

Az OMV MaxxMotion Dieselben alkalmazott egyedi ACTIVEFLOW™ technológia speciális védőréteget hoz létre a motor fémfelületein, ezáltal kiemelkedő védelmet nyújt a korrózió ellen a motoron és az üzemanyagrendszeren belül egyaránt.
*Az előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. Az előnyök alapjául a helyi minimum követelményeket teljesítő MSZ EN 590 üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált.
*Az ábrázolt hatások jelképesen, túlzó módon jelennek meg.
*Tájékoztató! A töltőállomásainkon forgalmazott motorhajtóanyagokban a hozzákevert bio-üzemanyag részaránya NEM éri el a 10 térfogatszázalékot.

Termékminta image
MaxxMotion előnyök 700x700 image

Laboratóriumokban széleskörűen tesztelt
 

Dinamikus iparági vezetőként az OMV elkötelezett a legmagasabb szintű szabványok teljesítése és a legkorszerűbb termékek kifejlesztése mellett. Ezért az OMV MaxxMotion Performance Fuels termékfejlesztési folyamatának fontos részét képezi a teljes specifikációs tesztek elvégzése a legkülönbözőbb szabványokon, hogy már a fejlesztési fázisban biztosítsa a legmagasabb minőséget.

Próbapadon tesztelve

A tesztelésben az OMV az autóipar különböző partnereivel működik együtt. Az autók teljesen automatizált tesztpadokon történő üzemeltetése a legmodernebb mérési technológiával segít még valóságosabb képet kapni az OMV MaxxMotion Performance üzemanyagok által nyújtott előnyökbe.

TÜV által felülviszgált minőség
Semmi olyat nem ígérünk ügyfeleinknek, amit ne tudnánk technikailag bizonyítani. Minden teszten túlmenően, egy extra lépésként a független TÜV AUSTRIA Automotive-val működünk együtt. Minden elért eredményt a TÜV AUSTRIA Automotive garantál, és a megfelelő minőségi pecséttel lát el.


Digitalizált minőségellenőrzés

A termékfejlesztés során meghatározott paraméterek minőségének megtartását segíti a digitális minőségellenőrzés. Az a célunk, hogy kizárólag olyan termékek kerüljenek át a tárolóinkból a töltőállomásokra melyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek, ezért szigorúan ellenőrizzük az egyedülálló ACTIVEFLOW™ technológiánk meglétét.
Az OMV egészen addig ellenőrzi a MaxxMotion üzemanyagok minőségét, míg azok elérik a töltőállomásainkat, illetve amíg értékesítésre kerülnek.

Nikolai Schubert a MaxxMotion Dieselről

Kenőanyag kereső