Weboldalak
Bezár
MaxxMotion Diesel Header 1100x367 202209

OMV MaxxMotion Performance Diesel

Az OMV-nél folyamatos innovációra törekszünk annak érdekében, hogy minden autóból kihozhassuk a maximumot. Szakértői csapatunk páratlan gondossággal törekszik az üzemanyagok kiválóságára, hogy tökéletes minőséget biztosíthassunk valamennyi motor számára, ezzel növelve a vezetés élményét.

HOGY MIÉRT VÁLASSZA AZ OMV MAXXMOTION DIESELT?

img_MM Diesel 1

Középpontban az innováció: Az OMV MaxxMotion Diesel az új és egyedülálló CleanTech+ formula segítségével az üzemanyaginnováció csúcsát képviseli. Páratlan minőségű üzemanyagunkat úgy alkottuk meg, hogy maximális teljesítményt biztosítson minden dízelmotor számára.

img_Oszták minőség

Osztrák precizítás: Ausztriában kifejlesztve, amely a precíz és kiváló minőségű mérnöki munka záloga.

img_Kompromisszummentes minőség

Minőség kompromisszumok nélkül: Komolyan vesszük a minőség melletti elköteleződésünket. Megújult adalékolású OMV MaxxMotion Diesel termékünk a legmagasabb ipari szabványok szigorú betartása mellett jött létre.

TUDJA MEG, HOGYAN MŰKÖDIK AZ ÚJ CLEANTECH+ FORMULA!

Készen áll, hogy új szintre emelje a vezetés élményét? A megújult MaxxMotion Diesel termékünk országszerte elérhető az OMV töltőállomásokon. Tegye próbára az eddigi legkiválóbb dízel üzemanyagunkat, amit a CleanTech+ formula tesz tökéletessé, és érezze a különbséget már az első útja során.

img_Cleantech előnyök

SZÉLESKÖRŰEN TESZTELVE A PÁRATLAN TELJESÍTMÉNY ÉS MINŐSÉG ÉRDEKÉBEN

Az elégedettség alappillérei a lehető legmagasabb minőség,  illetve az optimális motorteljesítmény megfelelő biztosítása. Mielőtt az OMV MaxxMotion Diesel termékünk a töltőállomásokra kerülhetne, számos szigorú minőségellenőrzésen és teszten megy keresztül. Ez teszi a prémium üzemanyagunkat igazán hatékonnyá a maximális teljesítmény elérésében.

img_Maxxmotion Lab test

Az iparág vezetőjeként az OMV elkötelezett a legmagasabb szintű szabványok teljesítése és a legkorszerűbb termékek kifejlesztése mellett. Az OMV MaxxMotion prémium üzemanyagok termékfejlesztési folyamatának elengedhetetlen részét képezik a legkülönbözőbb szabványok szerint elvégzett laboratóriumi tesztek, hogy már a fejlesztési fázisban is a legmagasabb minőséget biztosíthassuk.

img_Maxxmotion Test equipment

A próbapadokon végzett tesztelésben az autóipar számos partnerével működünk együtt. Az autókat a legmodernebb mérési technológia alkalmazásával, teljesen automatizált tesztpadokon teszteljük, amely révén betekintést kaphatunk az OMV MaxxMotion Performance üzemanyagok által nyújtott előnyökbe.

img_Digitalizált minőségellenőrzés

A termékfejlesztés során szigorúan meghatározott paraméterek teljesülésének vizsgálatát segíti a digitális minőségellenőrzés. Célunk, hogy töltőállomásainkra kizárólag olyan termékek kerüljenek, melyek megfelelnek a legmagasabb iparági követelményeknek, ezért szigorúan ellenőrizzük az egyedülálló technológiánk teljesülését. Az OMV az ellátási lánc teljes egészén (a fejlesztéstől a töltőállomáson történő értékesítésig) folyamatosan ellenőrzi a MaxxMotion üzemanyagok minőségét.

Kenőanyag kereső