Weboldalak
Bezár
MaxxMotion Diesel Header 1100x367 202209

OMV MaxxMotion Performance Diesel

Megbízhatóbb motorműködés

Minden utazás első lépése a felkészülés, melynek része, hogy az autónk is megbízhatóan készen álljon az előttünk álló kalandra.

Az OMV MaxxMotion Performance Diesel arra lett kifejlesztve, hogy megvédje a motort és meghosszabbítsa annak élettartamát, hogy autója mindig startra készen várja.

EGYEDI – ACTIVEFLOW TECHNOLÓGIA

A motor védőpajzsa

Az ACTIVEFLOW™ technológiának köszönhetően a részecskék csökkentik a motorban található lerakódásokat, különösen azokon a területeken, ahol kulcsfontosságú a folyadékáramlás és mozgás folytonossága. Hosszú távú használatával nő a motor hatékonysága, ezzel biztosítva azt, hogy a legtöbbet hozhassa ki minden utazásból.

MaxxMotion Diesel termékelőnyök image

Hosszabb motorélettartam

Tisztítja és tisztán tartja a motort
Tisztítja és tisztán tartja a motort

Az OMV MaxxMotion Diesel használata eltávolítja a lerakódásokat a motor olyan kulcsfontosságú komponenseiről, mint a szelepek és injektorok. Rendszeres alkalmazása révén megakadályozza a jövőbeni lerakódások kialakulását. Az ACTIVEFLOW™ technológia hosszú távon megvédi és tisztán tartja a motort.

Tisztább égés
Tisztább égés
Megbízható -40°C-ig: A szabvány dízel (balra) és a tiszta OMV MaxxMotion Diesel (jobbra) paraffinviasz-képződése -20°C környezeti hőmérsékleten
Megbízható -40°C-ig: A szabvány dízel (balra) és a tiszta OMV MaxxMotion Diesel (jobbra) paraffinviasz-képződése -20°C környezeti hőmérsékletenMagasabb teljesítmény

Az egyedi üzemanyag-összetétel eredménye a magasabb cetánszám, amely így meghaladja követelményeket. Ez tisztább égéshez vezet, ami így lehetővé teszi motor maxximális teljesítményének elérését.

Korrózióvédelem
KorrózióvédelemMegbízhatóság -40°C fokig

Az OMV MaxxMotion Diesel úgy lett kifejlesztve, hogy tökéletes működtethetőséget biztosítson a legzordabb téli körülmények között is. Kitűnő hidegszűrhetőségi tulajdonságainak köszönhetően jobb motorindítást biztosít akár -40°C fokig.
Motorvédelem

Az OMV MaxxMotion Dieselben alkalmazott egyedi ACTIVEFLOW™ technológia speciális védőréteget hoz létre a motor fémfelületein, ezáltal kiemelkedő védelmet nyújt a korrózió ellen a motoron és az üzemanyagrendszeren belül egyaránt.
*Az előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. Az előnyök alapjául a helyi minimum követelményeket teljesítő MSZ EN 590 üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált.
*Az ábrázolt hatások jelképesen, túlzó módon jelennek meg.
*Tájékoztató! A töltőállomásainkon forgalmazott motorhajtóanyagokban a hozzákevert bio-üzemanyag részaránya NEM éri el a 10 térfogatszázalékot.

Termékminta image
img_MaxxMotion előnyök 700x700

Laboratóriumokban széleskörűen tesztelt
 

Dinamikus iparági vezetőként az OMV elkötelezett a legmagasabb szintű szabványok teljesítése és a legkorszerűbb termékek kifejlesztése mellett. Ezért az OMV MaxxMotion Performance Fuels termékfejlesztési folyamatának fontos részét képezi a teljes specifikációs tesztek elvégzése a legkülönbözőbb szabványokon, hogy már a fejlesztési fázisban biztosítsa a legmagasabb minőséget.

Próbapadon tesztelve

A tesztelésben az OMV az autóipar különböző partnereivel működik együtt. Az autók teljesen automatizált tesztpadokon történő üzemeltetése a legmodernebb mérési technológiával segít még valóságosabb képet kapni az OMV MaxxMotion Performance üzemanyagok által nyújtott előnyökbe.


Digitalizált minőségellenőrzés

A termékfejlesztés során meghatározott paraméterek minőségének megtartását segíti a digitális minőségellenőrzés. Az a célunk, hogy kizárólag olyan termékek kerüljenek át a tárolóinkból a töltőállomásokra melyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek, ezért szigorúan ellenőrizzük az egyedülálló ACTIVEFLOW™ technológiánk meglétét.
Az OMV egészen addig ellenőrzi a MaxxMotion üzemanyagok minőségét, míg azok elérik a töltőállomásainkat, illetve amíg értékesítésre kerülnek.

Nikolai Schubert a MaxxMotion Dieselről

Kenőanyag kereső