Weboldalak
Bezár
MaxxMotion dupla pont

OMV MaxxMotion Diesel

Sokunk számára a teljesítmény nemcsak a versenyeken, hanem a hétköznapokban is fontos. Nekik ajánlom az OMV MaxxMotion üzemanyagokat, amelyek fejlesztése során az OMV mérnökei a tökéletes égési tulajdonságokra összpontosítottak a maximális teljesítmény és a hosszabb a motorélettartam elérése érdekében. Wéber Gábor

Az OMV szorosan együttműködik a vezető autógyártókkal a legjobb üzemanyag-formulák előállítása érdekében.

tüv logo kép

Az így kifejlesztett OMV MaxxMotion Diesel és MaxxMotion 100 üzemanyagok előnyeit külső, független laboratóriumok kémiai elemzései és motorvizsgálatai igazolják, ezt követően pedig valamennyi teszteredményt a TÜV AUSTRIA Automotive akkreditálja, és a terméket minőségbiztosításipecsétjével látja el. 

Az OMV MaxxMotion Diesel esetében a modern alkotóelemek, az egyedülálló összetétel és a multifunkcionális adalékcsomag biztosítja a jobb égést, az alacsonyabb károsanyag-kibocsátást és maximalizálja a motor teljesítményét.

Optimális égési folyamat*
Az OMV MaxxMotion Diesel cetánszáma 55. Az egyedi üzemanyag-összetétel eredménye a sztenderdnél magasabb cetánszám és a hatékonyabb égés a motorban.


Balra: szabvány dízel égési folyamata
Jobbra: optimális égési folyamat – OMV MaxxMotion Diesel magasabb cetánszámmal

Erőteljes gyorsulás*
Az OMV MaxxMotion Diesel eltávolítja a lerakódásokat az üzemanyag injektorokból és megakadályozza az újabb lerakódások képződését. A tisztább motor alacsonyabb fogyasztást és jobb teljesítményt eredményez.

Sztenderdnél magasabb cetánszám*
Az OMV MaxxMotion Diesel cetánszáma 55, ami a szabvány diesel üzemanyagokénál magasabb. A cetánszám fontos paraméter, ami a motor égési folyamatának minőségét jellemzi. Az égés minősége nagyban befolyásolja a károsanyag kibocsátást, a zajszintet, és az energiafelhasználást. Általánosságban, minél magasabb a cetánszám, annál jobb és tisztább az égési folyamat, ami optimális teljesítményhez és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztáshoz vezet.

Minimalizált erőveszteség*
A OMV MaxxMotion Diesel megakadályozza a lerakódások képződését a dízel injektorokban.
Folyamatos használata a motor teljes élettartama alatt megakadályozza, hogy az veszítsen erejéből. Ezért a gépjármű motorja minden körülmények között a maximális teljesítményt tudja biztosítani.


Balra: Szabvány diesel üzemanyaggal használt injektor
Jobbra: OMV MaxxMotion Diesel üzemanyaggal használt injektor

Simább motorműködés*
A dízel üzemanyag cetánszáma közvetlen hatással van a gyújtás késleltetési idejére. Az OMV MaxxMotion Diesel magasabb, 55-ös cetánszáma rövidebb gyújtási késleltetéshez vezet, ami teljesebb égési folyamatot és alacsonyabb hengernyomást eredményez. A motor simábban, kevesebb vibrációval és nagyobb erővel üzemel.

Akár 100%-os védelem a korrózió ellen
Az innovatív összetételének köszönhetően megakadályozza az üzemanyag okozta korrózió kialakulását a motor különböző részeiben, az üzemanyag befecskendező rendszerben és az üzemanyag tartályban. Ez meghosszabbítja a motor élettartamát.*


Balra: szabvány gázolaj korrózióvédelem nélkül
Jobbra: OMV MaxxMotion Diesel akár 100%-os korrózióvédelemmel


Tisztítja a motort*
Az OMV MaxxMotion üzemanyagok használata eltávolítja a lerakódások akár 96%-át a motorból. A motor teljesítménye visszaáll a maximális értéket megközelítő szintre és megtartja az optimális károsanyag-kibocsátást.


Balra: Szabvány diesel üzemanyaggal használt injektor
Jobbra: OMV MaxxMotion Diesel üzemanyaggal használt injektor

*Az előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. Az előnyök alapjául a helyi minimum követelményeket teljesítő MSZ EN 590 üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált.

Az ábrázolt hatások jelképesen, túlzó módon jelennek meg.

Tájékoztató! A töltőállomásainkon forgalmazott motorhajtóanyagokban a hozzákevert bio-üzemanyag részaránya NEM éri el a 10 térfogatszázalékot.

Tisztítja a motort*
Az OMV MaxxMotion Diesel használata eltávolítja a diesel injektorból a lerakódásokat, valamint megakadályozza újabb lerakódások képződését. Folyamatos OMV MaxxMotion Diesel használat esetén az injektorok szinte tökéletesen lerakódásmentesek lesznek a motor teljes élettartama alatt, mely ezáltal meghosszabbodik. 

Balra: szabvány dízel égési folyamata
Jobbra: optimális égési folyamat – OMV MaxxMotion Diesel magasabb cetánszámmal

Sztenderdnél magasabb cetánszám**
Az OMV MaxxMotion Diesel cetánszáma 55, ami a szabvány diesel üzemanyagokénál magasabb. A cetánszám fontos paraméter, ami a motor égési folyamatának minőségét jellemzi. Az égés minősége nagyban befolyásolja a károsanyag kibocsátást, a zajszintet, és az energiafelhasználást. Általánosságban, minél magasabb a cetánszám, annál jobb és tisztább az égési folyamat, ami optimálisabb teljesítményhez és alacsonyabb üzemanyag fogyasztáshoz vezet.

*A gyártás során alkalmazott szokásos biokomponens (FAME) és az Európai Unio Megújuló Energiaforrásokról szóló 2009/28/EK Irányelvek összehasonlítása alapján.

**A felsorolt előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. Az előnyök alapjául, a helyi minimum követelményeket (a benzin esetében az MSZ EN228, a dízel esetében az MSZ EN590 szabványok) teljesítő üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált.

Az ábrázolt hatások jelképesen, túlzó módon jelennek meg.

Tájékoztató! A töltőállomásainkon forgalmazott motorhajtóanyagokban a hozzákevert bio-üzemanyag részaránya NEM éri el a 10 térfogatszázalékot.

Biztonság egész télen*
Az OMV MaxxMotion Diesel a nyáron megszokott kiemelkedő teljesítményt nyújtja Önnek egész télen akár -40 °C-ig. Használatával a motor még a kemény téli körülmények között is védelem alatt áll. A téli megbízhatóság a következőket jelenti:

  • Biztonság egész télen
  • Kiemelkedő téli tulajdonságok
  • Kiváló motorindítási jellemző
  • Sima, egyenletes motorműködés

Megbízható -40 °C-ig*
A szabvány téli dízel** hidegszűrhetőségi határhőmérsékletének (CFPP) a -20 °C-ot kell elérnie. Az OMV MaxxMotion Diesel üzemanyagunk legalább 20°C-kal meghaladja ezt az értéket, mivel az -40 °C-ra, vagy még hidegebbre tehető. Önnek tehát nem kell aggódnia az autója miatt kemény, téli körülmények között sem.

 

Kiváló hidegszűrhetőségi tulajdonság OMV MaxxMotion Diesellel

Az OMV MaxxMotion Diesel jelentősen növeli autója teljesítményét: tisztán tartja a motort és minimalizálja a teljesítményveszteséget. Az OMV MaxxMotion Diesel esetében a modern alkotóelemek, az egyedülálló összetétel és a multifunkcionális adalékcsomag biztosítja a jobb égést és maximalizálja a teljesítményt.

 

Optimalizált égés OMV MaxxMotion Diesellel

Kiváló motorindítási jellemző*
Ami az üzemanyag összetételének köszönhetően gyorsabb öngyulladással érhető el. A magas, 55-ös cetánszám révén az autó motorjának hideg környezetben való indíthatósága lényegesen javul.

Meghosszabbítja a motor élettartamát*
Az OMV MaxxMotion Diesel használatával a teljes üzemanyag rendszer 100%-os védelemben részesül a korrózióval szemben. Az OMV MaxxMotion Diesel nemcsak megtisztítja motorját, de tisztán is tartja azt. Az OMV MaxxMotion üzemanyagok folyamatos használata meghosszabbítja a motor élettartamát.

*-40 °C az MSZ EN 590 szabványnak megfelelő CFPP érték. A termékelőnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. A termékelőnyök alapjául a helyi minimum követelményeket teljesítő (MSZ EN 590) diesel üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált.
** Az MSZ EN szabvány minimum előírásainak megfelelő dízel üzemanyag. Az ábrák szimbolikusak.

Tájékoztató! A töltőállomásainkon forgalmazott motorhajtóanyagokban a hozzákevert bio-üzemanyag részaránya NEM éri el a 10 térfogatszázalékot.

Kenőanyag kereső