Weboldalak
Bezár
Kék inges férfi OMV üzemanyagot tankol

OMV üzemanyagok

OMV Diesel

Az OMV Diesel elnevezésű üzemanyag nem csak biogén (akár 5%-ban), hanem a javított kénmentes összetételnek és az újonnan kifejlesztett adalékanyagoknak köszönhetően a következő előnyökkel is rendelkezik:

  • motor- és környezetkímélő
  • csendesebb a motor és ezáltal még komfortosabb az utazás
  • kedvező tulajdonságok, felár nélkül

OMV Super 95

Az OMV Super 95 egy univerzális, minden motor számára megfelelő, teljes körűen tesztelt üzemanyag. Az OMV Super 95 kénmentes változatban kapható Magyarországon, Ausztriában, Németországban és néhány más országban is. Fontos tulajdonsága, hogy rendelkezik a 95-ös oktánszámra jellemző kopogás-tűréssel.

Az OMV által fejlesztett különleges adalékanyagoknak köszönhetően a használat során az OMV Super 95 az alábbi előnyöket biztosítja:

  • hosszabb motor-élettartam a korrózió és a lerakódások elleni védelem miatt
  • az alacsonyabb károsanyag-kibocsátása kíméli a környezetet

Kiemelkedő tulajdonságai alapján az OMV Super 95 többet nyújt Önnek, mint amit az átlagos minőségű 95-ös üzemanyagoktól elvárna.

CNG – A földgáz mint üzemanyag

Előzésben a földgáz
A földgáz elégésekor alig keletkezik káros anyag, használata biztonságos, és ezen kívül lényegesen kedvezőbb az ára, mint a hagyományos tüzelőanyagoké: így a sűrített földgáz (CNG – Compressed Natural Gas) valódi alternatívát jelent.
A CNG azonban nem új találmány, hiszen már az első Ottó-motort is gázzal üzemeltették. A 90-es évek kezdete óta a földgáz tüzelőanyagként való felhasználása folyamatosan növekvő tendenciát mutat. Ma világszerte több mint 5 millió autót üzemeltetnek földgázzal.

További tájékoztatást az alábbi linkre kattintva talál:

www.omv.com

Kenőanyag kereső