Kapcsolat
Weboldalak
Weboldalak
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Új Zéland www.omv.nz Norvégia www.omv.no Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.co.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk Tunézia www.omv.tn Törökország www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Ausztria www.omv-gas.at Németország www.omv-gas.de Magyarország www.omv-gas.hu Hollandia www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Bezár

VIVA egészséges frissítők

Természetesen jobb!

Fedezze fel az új, VIVA sajátmárkás frissítőket!
A prémium minőségű italok egy igazán egészséges választás a különleges ízek kedvelőinek.

 


 

VIVA VITAMINVÍZ

A VIVA Vitamin Water RELOAD és a VIVA Vitamin Water DRIVE  ízletes, tápanyagokban gazdag frissítő, mely kiváló C- és B-vitamin-forrás. A vitaminvizek nagy dózisban tartalmaznak vitaminokat, az ajánlott napi bevitel 120% -át.

Vitaminok: C-vitamin, B3-, B5-, B6-, B9-, B12-vitamin, Q10 koenzim

A RELOAD vitaminvizet az áfonya és a acai bogyó teszi különlegessé.
A DRIVE vitaminvizet pedig valódi zöld citrommal és pomeloval ízesítettük.

A szénsavmentes italokat kiváló minőségű forrásvízből állítjuk elő. 

 

VIVA TEA

 

A VIVA REFRESH Rosehip Tea és a VIVA FOCUS Matcha Tea valódi teából készültek, különböző gyógynövénykivonatokkal és gyümölcsökkel kombinálva. A hagyományos főzési technikának köszönhetően a legjobb minőséget tudjuk elérni.

A  REFRESH csipkebogyó tea valódi gyógynövény kivonatának köszönhetően hozzájárul az immunerendszer egészséges működéséhez. A teát szilvával és hibiszkusszal ötvöztük, mellyel egy igazán frissítő itallá varázsoltuk.

A FOCUS matcha tea egy  igazi energiabomba, melyben ötvözzük a gyógyteát körtével és citromfűvel. A tea hangulatjavító, fokozza a figyelmet és nyugtatja az elmét. 


Tudjon meg többet a VIVA sajátmárkás italairól!
 

  • HOZZÁADOTT CUKORMENTES

A VIVA italok édességét a valódi gyümölcsöknek köszönheti.  Nem tartalmaznak cukrot, steviat vagy más mesterséges édesítőszereket.

  • TARTÓSÍTÓSZER MENTES

Bátran fogyaszthatja, hiszen a VIVA italok nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert.
 

  • KÜLÖNLEGES CSOMAGOLÁS

A termék egy különleges csomagolási eljárással készül, amely lehetővé teszi, hogy megvédjük a legértékesebb és legérzékenyebb hozzávalókat, ezzel megakadályozva az antioxidánsok és a vitaminok gyors lebomlását. Ügyeltünk arra is, hogy a csomagolás 100% -ban újrahasznosítható, azaz nincs szükség a flakon és kupak szétválasztására. A 400 ml-es kiszerelés alkalmas arra, hogy bárhová magával vigye a VIVA egészséges frissítőket.

  • ALACSONY KALÓRIATARTALOM

Egy üveg vitaminvíz kalóriaértéke megegyezik egy alma ¾ -ével. Ezeket a kalóriákat könnyen el lehet égetni már egy 5 perces sétával is.

  • MAGAS A TÁPANYAGÉRTÉK

A vitaminvízben található nagy mennyiségű vitamin fedezi egy felnőtt ember napi vitaminszükségletének 120%-át (C-vitamin, B3-, B5-, B6-, B9-, B12-vitamin, Q10 koenzim).
A teában található gyógynövények magas tápanyagértéket eredményeznek.

  • VEGÁN

Az új VIVA egészséges frissítők elérhetők az alábbi töltőállomásokon: Töltőállomás lista (PDF, 249,1 KB)

Töltőállomás kereső

Kenőanyag kereső