Weboldalak
Bezár
VIVA italok master image

VIVA egészséges frissítők

Természetesen jobb!

Fedezze fel a VIVA sajátmárkás frissítőket!
A prémium minőségű italok egy igazán egészséges választás a különleges ízek kedvelőinek.

 


 

VIVA VITAMINVÍZ

VIVA vitamin waters

A VIVA Vitamin Water RELOAD és a VIVA Vitamin Water DRIVE  ízletes, tápanyagokban gazdag frissítő, mely kiváló C- és B-vitamin-forrás. A vitaminvizek nagy dózisban tartalmaznak vitaminokat, az ajánlott napi bevitel 120% -át.

Vitaminok: C-vitamin, B3-, B5-, B6-, B9-, B12-vitamin, Q10 koenzim

A RELOAD vitaminvizet az áfonya és a acai bogyó teszi különlegessé.
A DRIVE vitaminvizet pedig valódi zöld citrommal és pomeloval ízesítettük.

A szénsavmentes italokat kiváló minőségű forrásvízből állítjuk elő. 

 VIVA TEA

 

VIVA teas

A VIVA REFRESH Rosehip Tea és a VIVA FOCUS Matcha Tea valódi teából készültek, különböző gyógynövénykivonatokkal és gyümölcsökkel kombinálva. A hagyományos főzési technikának köszönhetően a legjobb minőséget tudjuk elérni.

A  REFRESH csipkebogyó tea valódi gyógynövény kivonatának köszönhetően hozzájárul az immunerendszer egészséges működéséhez. A teát szilvával és hibiszkusszal ötvöztük, mellyel egy igazán frissítő itallá varázsoltuk.

A FOCUS matcha tea egy  igazi energiabomba, melyben ötvözzük a gyógyteát körtével és citromfűvel. A tea hangulatjavító, fokozza a figyelmet és nyugtatja az elmét. 


Tudjon meg többet a VIVA sajátmárkás italairól!
 

  • HOZZÁADOTT CUKORMENTES

A VIVA italok édességét a valódi gyümölcsöknek köszönheti.  Nem tartalmaznak cukrot, steviat vagy más mesterséges édesítőszereket.

  • TARTÓSÍTÓSZER MENTES

Bátran fogyaszthatja, hiszen a VIVA italok nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert.
 

  • KÜLÖNLEGES CSOMAGOLÁS

A termék egy különleges csomagolási eljárással készül, amely lehetővé teszi, hogy megvédjük a legértékesebb és legérzékenyebb hozzávalókat, ezzel megakadályozva az antioxidánsok és a vitaminok gyors lebomlását. Ügyeltünk arra is, hogy a csomagolás 100% -ban újrahasznosítható, azaz nincs szükség a flakon és kupak szétválasztására. A 400 ml-es kiszerelés alkalmas arra, hogy bárhová magával vigye a VIVA egészséges frissítőket.

  • ALACSONY KALÓRIATARTALOM

Egy üveg vitaminvíz kalóriaértéke megegyezik egy alma ¾ -ével. Ezeket a kalóriákat könnyen el lehet égetni már egy 5 perces sétával is.

  • MAGAS A TÁPANYAGÉRTÉK

A vitaminvízben található nagy mennyiségű vitamin fedezi egy felnőtt ember napi vitaminszükségletének 120%-át (C-vitamin, B3-, B5-, B6-, B9-, B12-vitamin, Q10 koenzim).
A teában található gyógynövények magas tápanyagértéket eredményeznek.

  • VEGÁN

Az új VIVA egészséges frissítők elérhetők az alábbi töltőállomásokon: Töltőállomás lista (PDF, 249,1 KB)

Kenőanyag kereső